Edituri Brăila: Editura Sfântul Nicolae « Publicarea de carte este misiunea noastră
3.3 (65%) 8 voturi

Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă spaţiul Bibliotecii Digitale pentru toţi acei autori care vor să publice rapid şi convenabil.
De la 25 octombrie 2009, publicăm cu 20%-50% mai ieftin decât până acum, la standarde mai bune de calitate. Noile tehnici de imprimare ne permit să publicăm rapid şi convenabil, chiar şi pentru tiraje mici. Folosiţi calculatorul nostru de preţuri, pentru a vă informa despre costurile estimative ale publicării sau sunaţi la 0745955210.

Editura noastră vă oferă posibilitatea publicării la alegere, în trei variante (pentru oricare se asigură, gratuit, ISBN):

 • publicare clasică, pe suport fizic, de hârtie
 • publicarea online – în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale
 • publicare în format electronic – pe suport CD sau DVD

Între posibilităţile de publicare, Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă, deci, şi varianta ebook-ul-ului, de un format special, inovativ, care permite o maximă difuzie a cărţii şi numelui autorului, precum şi o maximă protecţie împotriva copierii de text şi imagine din conţinutul lucrării (dacă autorul doreşte activată această opţiune). Dacă o carte scrisă pe suport de hârtie poate fi copiată, scanată, multiplicată, lucrările publicate şi stocate pe serverele Bibliotecii Digitale – la cererea autorului – nu pot fi copiate.

De ce publicare online (ebook)?

 • Publicarea online, sub forma ebook-ului (cărţii electronice) , presupune costuri minime – de aprox. 20 de ori mai mici decât o publicare clasică -, deoarece dispare consumul /dependenţa de un suport fizic – hârtia.
 • Publicarea online presupune distribuţie maximă a cărţii / ebook-ului, care devine prezentă (prin titlu, subiect, autor, conţinut) oriunde există un calculator conectat la internet.
 • Prin publicarea lucrării fie online, fie pe suport DVD, mai salvăm câţiva copaci. Zilnic, sunt tăiaţi zeci de milioane de copaci (nu greşim nimic la editare !) pentru publicarea ziarelor, revistelor, cărţilor şi produselor de papetărie. Exemplu real: un singur număr de duminică al ziarului New York Times sacrifică 75.000 de copaci.

Cartea publicată online sau în format electronic primeşte ISBN ?

Între cartea publicată în formă clasică şi o carte în format electronic ori online diferenţele sunt doar de stare. Ambele primesc ISBN. Ambele conferă autorilor aceleaşi drepturi.

Cartea publicată online poate fi comercializată ?

Prin soluţia inovativă dată de Sala de Lectură Personală, cartea publicată online poate fi comercializată. Cartea poate fi lecturată pe calculatorul personal a celui care o achiziţionează, dar nu o poate “împrumuta” sau revinde. Comercializarea unei cărţi publicate online poate fi realizată de autor sau prin intermediul BiblioteciiDigitale.ro şi Editurii.

Mai mult: dacă un autor de carte decide, ulterior publicării, să înlocuiască anumite pasaje ale cărţii, ori să corecteze, să adauge noi capitole, modificările aduse în carte se vor regăsi spontan în faţa tuturor cititorilor, de la primul la ultimul … cartea sa luând caracteristicile unui site în care se pot face modificări,  dar din care nu se pot prelua totuşi text sau imagini.

Nu vreau să comercializez lucrarea, doar să o public cu preţuri minime

Targetul Editurii îl rerprezintă, de fapt, cadrele didactice care doresc să-şi publice lucrarea de licenţă sau culegerea, manualul, romanul, ş.a., comunitate didactică grupată relevant în jurul site-ului didactic.ro (www.didactic.ro). În acest caz, publicarea se realizează în Sala de Lectură, sub numele autorului. După publicare şi alocarea ISBN-ului, autorului se transmite locaţia web a cărţii online (ebook), de unde poate fi descărcată. Formatele recomandate sunt .pdf sau .doc. Opţional – mai ales pentru volumele de versuri – se recomandă audiobook-ul.

Modalităţile de publicare sunt prezente, ca exemplu, în Sala de Lectură prin lucrările deja publicate. Odată publicată şi postată în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale, cartea este păstrată spre descărcare pe termen nelimitat, – fără alte plăţi, în viitor, din partea autorului.

După publicare se realizează plata, în contul Editurii, iar Prioripost Editura Sfântul Ierarh Nicolae transmite autorului Certificatul de acordare a codului ISBN.

Cum pot comercializa lucrarea publicată ?

Publicarea online poate fi realizată şi integrată unei aplicaţii comerciale, ebook-ul urmând a fi plătit de cititor prin SMS.

În general, cărţile online (ebook-urile) comerciale sunt postate de Editură în Librăria Online a Bibliotecii Digitale, dar pot fi postate şi de autor, după realizare, în orice locaţie web.


Comercializarea poate fi realizată:

- de autor

- pentru autor, prin intermediul Bibliotecii Digitale

Biblioteca Digitală poate intermedia comercializarea lucrării pe site-urile şi serverele proprii, funcţie de tipul lucrării publicate. Pentru comercializarea ebook-urilor, Editura intermediază pentru doar 1 euro, restul – după plata obligaţiilor legate de comisioanele plăţilor de SMS către firma răspunzătoare şi obligaţiile fiscale – revenind autorului. Ebook-urile pot fi vândute cu valori de 5,6,7, sau 10 euro.   (Obs.: oferta obişnuită a editurilor este 8-10% din încasări autorul, iar restul editura.) Mai multe detalii după contactarea Editurii. Urmăriţi şi un  studiu de caz

Edituri Braila, Galati, BucurestiNotiţe despre ISBN

Principalele responsabilităţi ale Centrului Naţional ISBN sunt: organizarea şi actualizarea bazei de date a editurilor româneşti;raportarea la Agenţia Internaţională ISBN a activităţii editoriale la nivel naţional (edituri noi, edituri care îşi continuă activitatea sau care şi-au modificat denumirea) spre a fi inclusă în Catalogul Internaţional al Editorilor - Publisher’s International ISBN Directory; realizarea şi distribuirea materialelor de promovare şi implementare corectă a sistemului ISBN în România, în acord cu politica şi strategia Agenţiei Internaţionale ISBN; realizarea instructajelor cu editorii privind modul de folosire a codurilor ISBN. 

Sunt 455 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • Puteţi adresa aici o întrebare.

 • Irina

  Stimati editori,

  Sunteti amabili sa ma lamuriti in privinta costurilor?
  Cat ar putea costa, cu aproximatie, publicarea online a unei lucrari de aprox 150 pag de A4, Times New Roman, font 12, la 1,5?
  Va multumesc anticipat pentru raspuns.
  Irina

 • Editura Sfântul Nicolae

  V-am transmis detalii pe adresa Dvs de email.

 • Madalina

  Sunt cadru didactic si as dori sa stiu care sunt conditiile si pretul publicarii unei carti on-line cu ISBN.
  Va multumesc!!!

 • Editura Sfântul Nicolae

  Detalii privind publicarea cartii online (ebook) au fost transmise pe adresa Dvs de email.

 • Alexandra.Catoiu

  Buna ziua,

  As dori sa va propun spre publicare lucrarea mea de licenta. Este o lucrare de psiholingvistica intitulata “Distorsiuni in comunicare.Elemente de patologie si expresivitate”
  Doresc sa stiu care sunt criteriile de selectionare si daca, in cazul in care o considerati o lucrare interesanta, daca se va incheia un contract intre mine si Editura dvs.

  Multumesc anticipat!

 • Editura Sfântul Nicolae

  Este o lucrare didactica, fiind din start agreată pentru publicare de Editura noastră.
  Orice carte publicată primeşte ISBN. După publicare primiţi Certificatul de înregistrare prin poştă, conform unui contract care se încheie între Dvs şi Editură.
  Alte detalii (costuri publicare, condiţii de publicare, unele explicaţii suplimentare) vi le transmit prin email.

 • Radu Elena

  Buna ziua.
  Sunt profesor de limba engleză şi aş dori să public o lucrare în limba engleză ENGLISH LITERATURE TIPS FOR TEACHERS .Aţi putea să îmi oferiţi informaţii legate de costurile de publicare.?

 • Editura Sfântul Nicolae

  Funcţie de detaliile cărţii Dvs. (număr pagini, format, tiraj), costurile de publicare sunt diverse.
  Vă contactez pentru detalii.

 • carmennegret

  BUNA ZIUA!
  SUNT INSTITUTOR SI AS DORI PUBLICAREA LUCRARII MELE DE GRADUL I INTR-O CARTE.M-AR INTERESA INFORMATII LEGATE DE COSTURILE DE PUBLICARE?

 • Editura Sfantul Nicolae

  Buna ziua,

  exista 3 variante posibile de publicare a cartii Dvs de catre Editura, in toate cazurile enumerate mai jos fiind realizat un contract intre Dvs si Editura si, in acelasi timp, vi se acorda ISBN – primiti acasa Certificatul de Inregistrare ISBN. Variantele difera prin cost, forma si timp de asteptare:
  - cea mai la indemana publicare este sub forma de ebook non-comercial. Lucrarea Dvs este preluata de noi, adaptata si postata in sectiunea numita Sala de Lectura Online a Bibliotecii Digitala, la adresa http://lectura.bibliotecadigitala.ro . Se poate posta fie ca PDF, ceea ce inseamna ca lucrarea poate fi copiata de cititor, fie integrata unei aplicatii numita Sala de Lectura Personala, unde lucrarea poate fi citita, dar din care nu se poate “scoate” text sau imagine.
  Spunem ca este cea mai la indemana publicare deoarece costul ei este momentan de 150 RON, urmand ca de la 1 septembrie sa fie urcat la un pret -ceva mai just -, de 190 RON.
  Pe de alta parte, punerea ei in opera de catre Editura nu depaseste 4-5 zile.
  – a doua varianta este sub forma de ebook comercial. Un fragment din lucrarea Dvs este postata gratuit pe site-ul nostru, iar pentru acces la intregul continut al ei, cititorii platesc prin SMS – o singura data. Costul publicarii este de 350 RON in acest caz. Prezinta avantajul ca, daca lucrarea Dvs prezinta interes, puteti castiga de pe urma vanzarii ei, prin intermediul Editurii noastre, ca Partener. In general, din valoarea unui SMS (valori posibile: 5,6,7,10 euro), Dvs primiti aproximativ 3,4,5, sau 8 euro.
  Punerea in opera de catre Editura a ebook-ului comercial este, in general, de 6-7 zile, mai ales datorita unor setari necesare si de la care asteptam aprobari dinspre firma care “oficiaza” platile prin sms.
  Lucrarea este gazduita la adresa http://librarie.bibliotecadigitala.ro – inca in lucru
  In general, la toate variantele de publicare mai sunt cateva detalii de adaugat, cu atat mai mult la varianta aceasta, insa pentru a va prezenta costurile publicarii trebuie sa ne dati si Dvs detalii legate de formatul (B5, A4, A5 etc) si intinderea lucrarii (nr. pagini), numarul de pagini color si tiraj.

  Va asteptam pentru detalii, alte intrebari si … initierea procedurilor de publicare :)

  Cu stima,
  Editura Sfantul Ierarh Nicolae
  http://www.bibliotecadigitala.ro

 • carmen

  Buna seara.Am cateva poezii pentru copii scrise de mine ,nu forte multe ,sunt 10 poezii.As dori sa stiu daca pot fi publicate intr-o carte cu ISBN ,care sunt costurile .
  Va multumesc foarte mult si astept raspunsul dumneavoastra.

 • Bianca Dan

  M-ar interesa costul publicarii unui volum de poezii, de 60 de pagini, in format clasic, pe hartie, cu tirajul de aproximativ 100 buc. Multumesc.

 • bdigitala@yahoo.com

  Stimati domni ,

  Va propun spre publicare , cca 70 de poezioare pentru cei mici , reţinute pe 26 de pagini A/4.Nu ştiu câte coli editoriale fac astea .În format A/5 ar fi cam 64 pagini.Şi nu ştiu dacă fiecare poezie trebuie scrisă pe o pagină , sau două , după lungime mesajului.

  Lucrarea s-ar intitula AUREL BONCIOG ,,Fantezii pentru Matei – poezii pentru cei mici ‘’Pe copertă s-ar afla un copil cu ochii albastrii , căci ciclul începe cu o apreciere / Ochii frumoşi , de-azur culore /Mi-aţi răspuns voi la-întrebare/ – copilul explicând cum a ajuns Dumnezeu în cer: cu avionul ..

  Poeziile crează o lume mirifică , inducând sentimente alese şi luări de poziţii tranşante ; ne trimit şi pe noi în lumea copilăriei ;ele exprimă şi grija pentru aproape .

  Tematica este variată : de la florile care râmân frustrate , căci albinele iau ce este mai bun din ele / Ele adună tot nectarul /Ea rămâne ca amarul /, la spiritul de răzbunare pentru nedreptatea junglei : /Vreau să prind de gât o fiară /Ce manânco-o căprioară /Şi să-i rup colţii şi-o ghiară /S-o las de foame să piară/.Măgăruşul este un animal simpatic , dar sfatul poetului este clar /Ce copite , dar fereşte /Că acuma de loveşte /.Copilul trimite ursul la pădure şi îl sfătuieşte să nu fure mierea de albie /Mergi ursache la pădure /Şi mănâncă fargi şi mure /Mâncă zmeură cât poţi/Că nu-ţi strigă nimeni hoţ/.

  Poetul se revoltă pe păianjnul care face plasa ca să prindă în capacană o muscă /O păianjen burduhos /Vedea-te-aş căzut pe jos /Ca să te calc în picioare /Chiar dacă ştiu că te doare/.

  Greeraşul este certat /De ce cânţi , mă , pierde vară /Fără cobză şi vioară ?/.Papagalul este un mutulică , până ce îi strigă lui Costică /Ieşi afară , ieşi afară /De m-a făcut de ocară /.

  Micuţul artist – recitator ceartă şi gâsca , care trece stopul pe roşu /Ce-ai făcut gâscă năroadă/Bine-ţi şade fară coadă?/. El se înduioşează de o insectă călcată în picioare /O micuţă buburuză/Fără nici-o călăuză/Trecea repede prin iarbă /Parcă se ducea la treabă /Când a ieşit pe cărare /Am călcat-o în picioare /.Pisica este o drăguţă , dar dacă este mică nu ştie să se dea jos din pom/Se urcase pe picioare /Nu ştia cum să coboare /. Cătelusul este un viteaz , care luat în braţe vrea să zică /Că doar mie mi-este frică /Şi mi-a stârnit agresorul /De mi-a prăpădit piciorul /.

  Micuţul poet şi-a cumpărat o mustaţă cu banii pentru ciocolată /Ciocolată am tot mâncat /Mai bine mă fac bărbat /.Un peştişor a înghiţit undiţa pentru că a crezut în norocul lui /Şi atunci a zis pe loc /Ia te uită ce noroc !/Nu muncesc , nu dau cu sapa /Şi-am mâncarea pe de-a- gata/.Lui Moş Crăciun îi spune franc /Nu mai plâng ca altădată /Că jucărie-i stricată /Tata să repare ştie /Orice fel de jucărie /Şi nu-i lucru aşa greu /Pot să le reapar şi eu/.Şi la nevoi cântă/Raţa trece peste ape /Şi răţoiul e pe-aproape /Eu sunt meşter cât o mie /Şi montez o jucărie /

  Poetul nu savurează decât melodia pură şi ceartă vrabia afonă /Eu nu te doresc în zonă /Că esti pasăre afonă/Vreau să-mi cânte la fereastră/Numai pasărea măiastră /.

  Copilul trăieşte în lumea modernă , a vitezei şi a destinderii : maşina lui tata are trei pedale /Două mici şi una mare /Ca să fugă ca nebuna /Tata foloseşte una/.Dar se distraeză pe sema trabantului /Vrei să-l pun la încercare ?/Îţi spun eu că fug mai tare /.

  Poetului nu-i palce la ţară/Vântul de pe arătură /Mi-a adus tot prafu-n gură /Doamne , să nu-mi dai povară /Să trăiesc o zi la ţară /.Iepurasul tremură săracul şi când zboară pitpalacul , cârtiţa are nevoie de ochelari , că /De-atâta stat în groapă /O fi devenit mioapă /: urzica nu poate hrani o raţă albă , ca l-a pişcat pe culegator /Şi-apoi mâna se başică/Firea-i să fi de urzică /.Viteaz , poetul ameninţă vulpea care fură găini pe la vecine , că vecinile n-au câine / Ia să vină şi la noi/Că n-am unul , ci am doi /

  Şoricelul dansează pe covoare /Dar când vede o pisică/Îi stă inima de frică /Loc sî-şi caute scăpare /se dă mâtei de mâncare /.

  Şi s-ar putea continua .

  Aşa dar , rog să-mi comunicaţi propuneri de editare sub două aspecte : preluaţi opera şi rămân cu dreptul de autor , potrivit legii , sau editaţi pe costurile mele cartea şi în ce condiţii /de preţ / .Sau mixt , desigur.

  Primiţi , vă rog , asiguraea deosebitaei mele consideraţiuni .

  Aurel Bonciog „

 • Anca

  Buna,
  Sunt prof. de limba engleza. Am o povestioara in limba engleza pentru cei mici de aproximativ 10 pagini , in format A4. Ati putea sa imi spuneti care sunt costurile pentru o publicare in format e-book. Deocamdata nu ma intereseaza comercializarea ei ci doar publicarea si codul ISBN. Va multumesc .

 • Bacean Adina Laura

  As dori sa stiu daca poate fi publicata, e-book dar si pe hartie cateva exemplare, o teza de doctorat ce are ca tema un studiu monografic? Lucrarea are 209 pagini, format A4, caractere de 12 la 1,5, TNR.

 • parane

  urez succes si un inceput bun editurii Sf . Nicolae cu speranta ca rezultatele nu vor intarzia sa apara . As putea sa public in regim comercial o brosura cu sfaturi practice pentru marele public in format A5 avand 20 pagini si care sa nu depaseasca 0,7 euro la cumparare? Ideea ar fi ca un produs mai ieftin s-ar vinde mai bine .M-ar interesa costurile aferente pentru publicare ,eventual contractul ,termenii etc. Cu deosebita consideratie multumesc anticipat Neculai M.

 • Carmen

  Buna ziua! As dori sa stiu la varianta ebook comercial, de unde stie autorul cate exemplare s-au vandut, se merge pe incredere?

 • Editura Sfântul Nicolae

  Bună ziua,

  mulţumesc pentru întrebare, se referă la un punct nevralgic al relaţiei autor- editură, pe care eu, ca autor de lucrare, în urmă cu câţiva ani, nu am ştiut s-o rezolv. Nici acum nu ştiu dacă drepturile încasate atunci au fost cele meritate.

  În general, a rămas o problemă maniera în care autorul poate verifica editura – şi aceasta indiferent de modul de publicare şi de ce editură este vorba. Ba, cu cât o editură este mai “mare”, cu atât mai greu este de dialogat şi verificat.
  Există însă, în principiu, 2 posibilităţi de verificare:
  - pentru orice editură: verificarea evidenţelor contabile, atât cât pot ele fi accesibile autorului- dificil, mai ales dacă este din altă localitate
  - pentru editura noastră, o modalitate suplimentară: verificarea plăţilor realizate prin sms, fiecare ebook având, în contul creat de editură la firma Telemedia – cu care avem contract de intermediere a plăţilor prin SMS, o pagina proprie, cu statistici automate, pe care editura nu le poate … edita :)
  Astfel, periodic, autorul poate cere, de la distanta, o “inspectie” a contului ebook-ului propriu. Problema incepe sa devina insa, din acel punct, o problema a editurii, deoarece accesul la cont presupune (similar unei casute de email) furnizarea chiar a parolei cu care insasi editura opereaza acel cont.
  Pentru o astfel de versiune, de aceasta data editura trebuie sa investeasca incredere, si nu autorul.
  O variantă de compromis cu autorul ar fi îndreptarea unei camere web (dacă nu este posibilă prezenta fizică), de către noi, spre cercetarea contului creat la Telemedia pentru ebook-ul său comercial – periodic, la cererea autorului.

  Momentan studiem o alta varianta, pe care o vom proba mai intai pentru comercializarea unui ebook in America, acolo unde plata prin sms nu poate fi o optiune.
  În această variantă, autorul preia sarcina comercializării. Doritorii parcurg un fragment din carte si, daca doresc sa cumpere varianta integrala, contacteaza autorul, care le furnizeaza date privind plata (cont bancar, mandat postal – eventual, la noi in tara). Dupa efectuarea platii, autorul trimite ebook-ul ca atasament (sub 1 MB) platitorului, cu unele informatii, clare si scurte, despre inregistrarea ebook-ului (astfel incat acesta nu poate fi transmis, pentru folosintă, altui cititor).
  Desigur, într-o astfel de variantă, autorul ar trebui să fie persoană fizică, pentru lipsa unui conflict cu organele fiscale.

  Vă stăm la dispoziţie pentru alte eventuale întrebări.

 • Laic Florentina

  Cum trebuie sa procedez pentru publicarea unei carti pentru copii, un basm, respectiv a unei carti de poezii? Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?

 • Daniela Toma

  Ce trebuie sa fac pentru a publica un volum de versuri-audiobook+text,care ar fi costul unui tiraj(50 exempl)?Multumesc!

 • Bucur Maria

  StimatiDomni/Doamne,

  Ma numesc Maria Bucur, sunt din Bucuresti si lucrez la un institut de cercetare. Am citit anuntul dumneavoastra si as fi interesata pentru un post de colaborator cu Editura “Sfantul Nicolae”. As dori daca se poate sa primesc mai multe informatii de la dumneavoastra in ce consta aceasta “colaborare”.
  Cu multumiri pentru intelegere,
  Maria Bucur

 • Marica Stela

  Buna ziua!
  As dori sa stiu daca ceea ce se publica la dumneavoastra trebuie sa aiba neaparat un recenzor.Daca da, cine poate fi recenzor? Raspunsul il primesc pe adresa de email? Multumesc!
  O zi buna!
  Stela Marica

 • Propunere manuscris

  Numele meu este Agafiţei Florinel, prof.dr. – 1999, Univ Iaşi – istoria filosofiei, membru USR. Vă propun spre editare o carte scrisă de subsemnatul, intitulată „Pionieri, clasici şi urmaşi ai indianismului din spaţiul românesc”; are 230 pagini, format A4, Times New Roman, font 12. Inedit, lectorul poate întâlni: o biografie neştiută – bazată pe arhive descoperite de subsemnatul – a indianistului Teodor Iordănescu, o corespondenţă M.Eliade-George Anca, o mărturie inedită a fostului coleg de facultate al lui I.P.Culianu, Iancu Ion, despre savantul religiilor, corespondenţă inedită între subsemnatul şi Sergiu Emil Demetrian, ultimul mare indianist care mai trăieşte încă în India, la Tiruvannamalai şi altele. Dacă aveţi o politică de promovare a valorilor uitate, cumva, în cultura română, prezenta carte ar fi o bună oportunitate pentru readucerea lor la lumină.
  Mulţumesc pentru timpul acordat şi înţelegere!
  Cu respect, Fl.Agafiţei

 • Telteu Constantin

  As dori sa stiu adresa dv. sa pot veni sa discutam probleme legate de tiparirea unor carti.
  Sunt din Constanta.

 • popa crina elena

  buna ziua!
  sunt educatoare si as dori sa public planificari, proiecte didactice, fise model create de mine, exemple din activitatile desfasurate de mine. as dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a putea publica o carte in format e-book?

 • circeanu elena

  Doresc sa public o lucrare metodica cls. I-IV on line,dar sa primesc ISBN .Cum procedez si cat ma costa?

 • circeanu elena

  Doresc sa pubic o lucrare metodica si as vrea sa cunosc detaliat costurile

 • Hereş Radu Simion

  Am scris o carte de matematica ,ce contine citeva idei originale ,extrem de interesante ,nu e plagiat,e scrisa din minte si inima ,si contine si corelatii cu invatatura evanghelica ,fara ca demonstratiile sa fie fanteziste.Este rodul muncii mele de trei ani.Doresc sa stiu daca editura dumneavoastra poate asigura si o corectura de specialitate pe domeniul matematicii ,respectiv religiei ortodoxe ,deoarece eu ,desi sunt si inginer ,nu sunt la nivelul cel mai inalt nici matematic ,nici teologic.In special corectura teologica m-ar interesa ,deoarece ,in elanul meu creator ,este posibil sa fi facut si unele greseli.Cartea e scrisa din perspectiva crestina ,eu sunt ortodox practicant ,am duhovnic ,dar ,nefiind extrem de imbunatatit ,greselile se pot strecura.Am o oarecare indoiala ca lucrarea mea ar fi bine vazuta de edituri atee ,de aceea prefer sa apelez la o editura crestina.Deci daca cunoasteti profesori universitari de matematica ,specializati pe logica ,geometrie ,si eventual teoria numerelor ,si puteti sa-i contactati ,sunt gata sa suport financiar corecturile respective ,si chiar sa trec adnotarile ce se impun ,in special pe parte teologica.Eu cunosc profesori de matematica ,insa in Baia Mare exista unul singur care e universitar de marca ,si as dori daca se va pune problema sa colaborez cu el ,sa o fac dupa ce am depus manuscrisul la editura ,sa fie o colaborare pe baza de contract legal ,pentru a-mi proteja ideile.Nu ma pricep deloc pe parte de legislatie ,dati-mi va rog niste indicatii despre cum ar fi bine sa procedez.Sper ca manuscrisul sa fie definitivat in decembrie ,iar dupa revelion sa il dau spre publicare.Scuzati mesajul lung ,va multumesc anticipat.Rog raspundeti-mi prin mail.
  Heres Radu

 • as dori sa public lucrarea de diploma

  buna ziua,
  as dori sa public la dvs lucrarea de master, in format electronic,mentionez ca sunt profesor de limba engleza si am nevoie de codul isbn al publicatie pt puncte.cum sa procedez?

 • Cazacu (Dragoescu) N. Nina

  Stimata Redactie,

  As dori sa public la cel mai mic pret posibil, cu ISBN, lucrarea “CAIETUL PROFESORULUI DE INFORMATICA”, aparuta pe site-ul “didactic.ro” la sectiunea “diverse”, disciplina “informa-tica”.
  Va rog respectuos sa ma indrumati, va multumesc anticipat si va urez ” La multi ani!” si “Sarbatori fericite!”.

  prof. info. Cazacu (Dragoescu) N. Nina, liceul teoretic C A Rosetti, Bucuresti

 • gabriela florea

  Sunt cadru didactic si as dori sa stiu care sunt conditiile si pretul publicarii unei carti on-line cu ISBN.numar de pagini 300 , format A 5 .
  Va multumesc!!!

 • dumitrachescu mihai

  O lucrare publicata la dvs mai ales electronic este sigura?Ma intereseaza pentru puncte.Daca ma trezesc ca nu se ia in considerare lucrarea?Eu cum demonstrez ca am publicat lucrarea pentru punctaje? Sunt aceleasi avantaje pentru autor atat pe hartie cat si electronic?Cum se transmite lucrarea pentru publicare electronica?

 • admin

  Bună ziua,

  din câte ştim, în fisele de evaluare se specifică “lucrare cu ISBN”, iar Biblioteca Naţională prevede alocarea de ISBN pentru publicatiile electronice (pe discheta, CD, DVD), publicaţiile online (postate pe site) şi publicaţiile pe suport de hârtie.
  Dacă inspectorul de care aparţineţi nu consideră ebook-ul (carte electronică) drept carte, ar trebui să posede şi o justificare.
  Oricum, după realizarea publicării (fie pe CD, pe site, sau pe hârtie), editura noastră transmite pe adresa autorului şi Certificatul de acordare ISBN, care atestă publicarea, numele autorului, titlul cărţii şi ISBN acordat.
  Lucrările pentru publicare se transmit ca ataşament, redactate cu diacritice, în Office Word.

 • bdigitala@yahoo.com

  As dori sa public 2 lucrari pana la sfarsitul lunii martie cel tarziu. in ptrimul rand as dori sa stiu daca este posibil sa se publice pana la aceasta data.in al 2 lea rand cum se face plata.

 • admin

  Buna ziua,

  publicarea este posibila, insa tine si de viteza Dvs de răspuns – sa finalizati lucrarea, s-o transmiteti in timp util, sa specificati tirajul, in functie de valoarea acestuia sa realizati plata unui avans de 20% din valoarea finala a tirajului.
  In principiu, in 25-30 de zile publicarea poate fi realizata, daca totul merge bine.

 • Roxana

  Buna ziua
  As dori sa imi spuneti cat ar costa publicarea unei reviste cu tiraj minim, A4, alb negru, prima pagina color.

 • admin

  Buna seara,
  revista are ISSN ?
  Cate pagini are, in afara de cea color ?
  Editura noastra poate realiza orice tiraj, insa in format A5.
  Daca va convine acest format, reveniti cu email, va rog, cu detaliile cerute mai sus.

 • Florina

  Buna seara,
  sunt prof. de limba engleza si as dori sa public la dvs lucrarea de master (cca 61 pg, A4)si alte lucrari; imi spuneti va rog care sunt costurile pentru o publicare in format e-book si ce trebuie sa fac? nu ma intereseaza neaparat comercializarea, deocamdata publicarea si codul ISBN. Va multumesc.

 • Editura

  La publicarea de tip ebook nu conteaza numarul de pagini, costul de publicare este acelasi, de 150 RON.
  Pentru inceput, ne atasati lucarea si ne-o transmiteti atasata pe adresa bdigitala@yahoo.com
  In 3-5 zile trecem prin etapele de verificare a lucrarii, formatului, editam lucrarea, o protejam la copiere daca doriti astfel, apoi acordam ISBN si realizam publicarea. Imediat dupa publicare si verificarea functionalitatii, va dam de stire pe email pentru a realiza si Dvs verificarea corectitudinii plasarii si prezentarii. Diupa ce va dati OK-ul, va transmitem datele contului bancar al editurii. In 1-2 zile dupa publicare va transmitem Certificatul ISBN si factura, prin serviciul de curierat rapid.

 • Tăbîrcă Alexandru Teodor

  Bună ziua.Numele meu este Tăbîrcă Teodor şi am scris primul meu volum de poezii care a primit până acum numai vorbe bune de la cititori.Am vârsta de 15 ani,sunt elev în clasa a 9-a la Colegiul Naţional Ienachiţă Văcărescu din Târgovişte.Volumul meu de poezie vorbeşte despre iubire.Iubirea pentru lume.Indeamnă cititorul la iertare şi înţelegere,precum şi la a îi ajuta pe alţii indiferent de faptele acestora din trecut sau naţionalitate,vârstă sau sex.Probabil nu este genial dar îl consider,atât eu cât ţi alţii,ca fiind un bun început şi doresc a-l publica.
  Am ales editura dumneavoastră la recomandarea mamei care a scos la editura dumneavoastră ,,Caietul elevului cu cerinţe educative speciale de biologie” – Ana Tabîrcă.
  Volumul meu are 28 de pagini,format A5,copertă color.Aş dori să mă anunţaţi dacă sunteţi de acord să îmi publicaţi volumul şi ce preţ mi-aţi lua pentru 100 de exemplare.Vă mulţumesc anticipat!

 • iulia anchidin

  Buna seara,
  As dori sa-mi public lucrarea de disertatie in format online. Imi puteti spune in cat timp e posibila publicarea si in cat timp imi trimiteti isbn-ul? Multumesc anticipat.
  Numai bine,
  Iulia Anchidin

 • Heres Radu Simion

  Am terminat cartea in linii mari.In cel mult doua saptamani voi trimite manuscrisul.Doresc sa ma informati prin mail cum trebuie sa procedez ,in ce fel trebuie trimis manuscrisul ,si cum pot apela la un profesor bun pe care-l cunosc ,in ce priveste corectura pe parte de matematica ,pe langa cea facuta de dvs.,astfel incat sa fie in corelatie cu cerintele legislative ale editurii dvs.Detalii despre cost voi cere ulterior.Prefer corectura din mai multe puncte de vedere ,pentru a fi sigur ca erori majore nu s-au strecurat.Va multumesc.Rog raspundeti-mi prin mail.

 • Andreea

  As dori sa-mi public lucrarea de licenta in format ebook, fara sa o comercializez. Lucrarea are 120 pagini. Ma intereseaza in cat timp pot primi ISBN- ul ( am nevoie urgenta de el), care sunt costurile si ce conditii trebuie indeplinite.
  va multumesc. Astept raspuns pe mail.

 • carmen voinea

  buna ziua,
  As dori sa public o culegere de poezii tematice in limba engleza, pentru prescolari si scolarii mici.
  Lucrarea e realizata de 3 autori si contine multe imagini color.
  As dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurg
  Va multumesc
  Cu respect,
  prof Carmen Voinea
  Daca e posibil as vrea sa-mi raspundeti pe adresa mea de mail

 • Olivia Pascu

  Buna ziua!
  Sunt interesata sa public online, spre comercializare, o culegere cu fise de lucru TIC necesare pentru pregatirea elevilor pentru sustinerea examenului de competente digitale.
  Fiecare fisa de lucru cuprinde fisa de lucru propriu-zisa, fisa de lucru cu indicatii de rezolvare pentru fiecare cerinta, un fisier auxiliar care trebuie modificat conform cerintelor fisei de lucru (acesta nu trebuie protejat si este in diverse formate: Word, Excel, PowerPoint, Access, imagine etc) si unul sau mai multe fisiere care se obtin prin modificarea fisierului auxiliar conform cerintelor. Pe langa fiecare fisa de lucru este posibil sa existe si un test grila cu evaluare automata.
  Ma gandesc sa le organizez sub forma unui site. Exista posibilitatea de a proteja continutul acestui site in sala dumneavoastra de lectura online?

 • admin

  Da, putem proteja continutul site-ului si este binevenit acest format. Singura cerinta: optimizati continutul acestui site pentru Internet Explorer – celelalte browsere nu le luati in considerare.

 • asofie dorinel

  Am cam 300 poezii proprii, corectate ortografic, cu diacritice în format digital .
  Cum procedez pentru publicarea lor ?
  Care ar fi costurile pe exemplar dacă în format a5 ocupa 250 pagini ?
  Vă mulţumesc !

 • catalina alisa

  Am mai colaborat cu editura dumneavostra si am fost multumita de promtitudinea cu care ati raspuns.As dori sa va intreb daca puteti oferi referent ştiinţific din domeniu pentru o lucrare de licenta limba engleza.

 • Puiu Valentina

  Aş dori să-mi publicaţi pe hârtie, cu ISBN, 2 lucrări : una are 168 pagini si una 87 de pagini.Sunt lucrări de master, fara imagini. Vă rog să-mi spuneţi cât ar costa, cum le pot trimite si în cât timp le tipăriţi ?
  Mulţumesc anticipat.

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>