Edituri Brăila: Editura Sfântul Nicolae « Publicarea de carte este misiunea noastră
3.4 (68.33%) 12 voturi

Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă spaţiul Bibliotecii Digitale pentru toţi acei autori care vor să publice rapid şi convenabil.
De la 25 octombrie 2009, publicăm cu 20%-50% mai ieftin decât până acum, la standarde mai bune de calitate. Noile tehnici de imprimare ne permit să publicăm rapid şi convenabil, chiar şi pentru tiraje mici. Folosiţi calculatorul nostru de preţuri, pentru a vă informa despre costurile estimative ale publicării sau sunaţi la 0745955210.

Editura noastră vă oferă posibilitatea publicării la alegere, în trei variante (pentru oricare se asigură, gratuit, ISBN):

 • publicare clasică, pe suport fizic, de hârtie
 • publicarea online – în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale
 • publicare în format electronic – pe suport CD sau DVD

Între posibilităţile de publicare, Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă, deci, şi varianta ebook-ul-ului, de un format special, inovativ, care permite o maximă difuzie a cărţii şi numelui autorului, precum şi o maximă protecţie împotriva copierii de text şi imagine din conţinutul lucrării (dacă autorul doreşte activată această opţiune). Dacă o carte scrisă pe suport de hârtie poate fi copiată, scanată, multiplicată, lucrările publicate şi stocate pe serverele Bibliotecii Digitale – la cererea autorului – nu pot fi copiate.

De ce publicare online (ebook)?

 • Publicarea online, sub forma ebook-ului (cărţii electronice) , presupune costuri minime – de aprox. 20 de ori mai mici decât o publicare clasică -, deoarece dispare consumul /dependenţa de un suport fizic – hârtia.
 • Publicarea online presupune distribuţie maximă a cărţii / ebook-ului, care devine prezentă (prin titlu, subiect, autor, conţinut) oriunde există un calculator conectat la internet.
 • Prin publicarea lucrării fie online, fie pe suport DVD, mai salvăm câţiva copaci. Zilnic, sunt tăiaţi zeci de milioane de copaci (nu greşim nimic la editare !) pentru publicarea ziarelor, revistelor, cărţilor şi produselor de papetărie. Exemplu real: un singur număr de duminică al ziarului New York Times sacrifică 75.000 de copaci.

Cartea publicată online sau în format electronic primeşte ISBN ?

Între cartea publicată în formă clasică şi o carte în format electronic ori online diferenţele sunt doar de stare. Ambele primesc ISBN. Ambele conferă autorilor aceleaşi drepturi.

Cartea publicată online poate fi comercializată ?

Prin soluţia inovativă dată de Sala de Lectură Personală, cartea publicată online poate fi comercializată. Cartea poate fi lecturată pe calculatorul personal a celui care o achiziţionează, dar nu o poate “împrumuta” sau revinde. Comercializarea unei cărţi publicate online poate fi realizată de autor sau prin intermediul BiblioteciiDigitale.ro şi Editurii.

Mai mult: dacă un autor de carte decide, ulterior publicării, să înlocuiască anumite pasaje ale cărţii, ori să corecteze, să adauge noi capitole, modificările aduse în carte se vor regăsi spontan în faţa tuturor cititorilor, de la primul la ultimul … cartea sa luând caracteristicile unui site în care se pot face modificări,  dar din care nu se pot prelua totuşi text sau imagini.

Nu vreau să comercializez lucrarea, doar să o public cu preţuri minime

Targetul Editurii îl rerprezintă, de fapt, cadrele didactice care doresc să-şi publice lucrarea de licenţă sau culegerea, manualul, romanul, ş.a., comunitate didactică grupată relevant în jurul site-ului didactic.ro (www.didactic.ro). În acest caz, publicarea se realizează în Sala de Lectură, sub numele autorului. După publicare şi alocarea ISBN-ului, autorului se transmite locaţia web a cărţii online (ebook), de unde poate fi descărcată. Formatele recomandate sunt .pdf sau .doc. Opţional – mai ales pentru volumele de versuri – se recomandă audiobook-ul.

Modalităţile de publicare sunt prezente, ca exemplu, în Sala de Lectură prin lucrările deja publicate. Odată publicată şi postată în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale, cartea este păstrată spre descărcare pe termen nelimitat, – fără alte plăţi, în viitor, din partea autorului.

După publicare se realizează plata, în contul Editurii, iar Prioripost Editura Sfântul Ierarh Nicolae transmite autorului Certificatul de acordare a codului ISBN.

Cum pot comercializa lucrarea publicată ?

Publicarea online poate fi realizată şi integrată unei aplicaţii comerciale, ebook-ul urmând a fi plătit de cititor prin card sau prin SMS.

În general, cărţile online (ebook-urile) comerciale sunt postate de Editură în Librăria Scriitorilor, dar pot fi postate şi de autor, după realizare, în orice locaţie web.


Comercializarea poate fi realizată:

- de autor

- pentru autor, prin intermediul Bibliotecii Digitale

Biblioteca Digitală poate intermedia comercializarea lucrării pe site-urile şi serverele proprii, funcţie de tipul lucrării publicate. Pentru comercializarea ebook-urilor, Editura intermediază pentru doar 1 euro, restul – după plata obligaţiilor legate de comisioanele plăţilor de SMS către firma răspunzătoare şi obligaţiile fiscale – revenind autorului. Ebook-urile pot fi vândute cu valori de 5,6,7, sau 10 euro.   (Obs.: oferta obişnuită a editurilor este 8-10% din încasări autorul, iar restul editura.) Mai multe detalii după contactarea Editurii. Urmăriţi şi un  studiu de caz

Edituri Braila, Galati, BucurestiNotiţe despre ISBN

Avantajele folosirii codului ISBN sunt: identificarea documentelor şi editurilor în baze de date bibliografice; facilitarea operaţiilor de gestiune a stocurilor de carte în biblioteci, edituri, librării, agenţii de difuzare; crearea bazelor de date pentru edituri şi lansarea comenzilor pe calculator; participarea la programul CIP (Catalogarea înaintea Publicării). 

Sunt 456 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • Davidiuc Ioan

  Din tot sufletul vă mulțumesc, stimată doamnă Mirela și vă doresc sănătate deplină, liniște sufletească, împliniri și bucurii, dumneavoastră și la toți cei dragi. E foarte bine așa cum ați spus și aștept când ve-ți putea să le trimiteți.
  Cu stimă și respect deosebit, I. Davidiuc

 • Davidiuc Ioan

  Simată doamnă Mirela, vă rog să-mi comunicați când puteți să-mi trimiteți cele 25 de exemplare a cărții ,, Călător, trecător…pribeag pe pământ”. Vă rog aceasta pentru că în 11 noiembrie, trebuie să plec în Iași pentru un control medical.
  Cu mulțumiri anticipate și respect deosebit, I. Davidiuc

 • Davidiuc Ioan

  Stimată doamnă Mirela, am primit cărțile și din tot sufletul vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate, dumneavoastră și la toți cei dragi. Dacă puteți, până la sfârșitul lui noiembrie vă rog să-mi faceți și cartea ,,Zâmbind printere lacrimi” tot 25, iar în decembrie, cartea ,,Pace și iubire”, 25 exemplare, pentru că atunci pot să le achit, după ce primesc pensia lunară. Știți că nu le vând, le dăruiesc celor care încă mai citesc și vibrează la frumos iar pentru sufletul meu, este nemărginită bucuria de a dărui. Când aveți posibilitatea, vă rog să-mi comunicați dacă puteți până la sfârșitul anului acesta iar dacă nu, lăsăm pentru începutul anului 2023.
  Cu stimă și respect deosebit, I. Davidiuc

 • Davidiuc Ioan

  Stimată doamnă Mirela,

  Vă mulțumesc că mi-ați răspuns așa repede și este foarte bine cu plata ramburs la curier. Trimiteți-mi acum ,, Zâmbind printre lacrimi” iar în decembrie ,, Pace și iubire”. Dacă le primesc așa, puteți să le dați în lucru acum. Când le trimiteți, vă rog să-mi comunicați cât trebuie să plătesc pentru fiecare.

  Cu stimă deosebită, I. Davidiuc

 • Davidiuc Ioan

  Stimată doamnă Mirela, din suflet vă mulțumesc.
  Azi am primit cărțile ,,Pace și Iubire” și când aveți posibilitatea, vă rog să-mi trimiteți și cartea ,,Zâmbind printre lacrimi”, tot 25 exemplare, dar pe adresa: I. Davidiuc, Satul Dragomirna, Str. Primăverii, Nr. 19, Comuna Mitocu-Dragomirnei, Jud. Suceava.
  Cu deosebită stimă, I. Davidiuc

 • Sorina Gheorghiu

  Buna ziua! As dori sa-mi trimiteti, daca se poate, doua exemplare din romanul JOHN ( traducerea mea a lui ION, de L. Rebreanu) si doua exemplare din POEMS( Poezii traduse din Eminescu, tot de mine).
  Pachetul as dori sa ajunga dupa data de 15.09.23!

  O zi linistita!

  Cu consideratie,
  S. Gheorghiu
  PS. Adresa: Sorina Gheorghiu, Aleea Liliacului, bl.5, sc.3, ap.13, Resita, judet Caras- Severin.

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>