Edituri Brăila: Editura Sfântul Nicolae « Publicarea de carte este misiunea noastră
3.4 (68.33%) 12 voturi

Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă spaţiul Bibliotecii Digitale pentru toţi acei autori care vor să publice rapid şi convenabil.
De la 25 octombrie 2009, publicăm cu 20%-50% mai ieftin decât până acum, la standarde mai bune de calitate. Noile tehnici de imprimare ne permit să publicăm rapid şi convenabil, chiar şi pentru tiraje mici. Folosiţi calculatorul nostru de preţuri, pentru a vă informa despre costurile estimative ale publicării sau sunaţi la 0745955210.

Editura noastră vă oferă posibilitatea publicării la alegere, în trei variante (pentru oricare se asigură, gratuit, ISBN):

  • publicare clasică, pe suport fizic, de hârtie
  • publicarea online – în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale
  • publicare în format electronic – pe suport CD sau DVD

Între posibilităţile de publicare, Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă, deci, şi varianta ebook-ul-ului, de un format special, inovativ, care permite o maximă difuzie a cărţii şi numelui autorului, precum şi o maximă protecţie împotriva copierii de text şi imagine din conţinutul lucrării (dacă autorul doreşte activată această opţiune). Dacă o carte scrisă pe suport de hârtie poate fi copiată, scanată, multiplicată, lucrările publicate şi stocate pe serverele Bibliotecii Digitale – la cererea autorului – nu pot fi copiate.

De ce publicare online (ebook)?

  • Publicarea online, sub forma ebook-ului (cărţii electronice) , presupune costuri minime – de aprox. 20 de ori mai mici decât o publicare clasică -, deoarece dispare consumul /dependenţa de un suport fizic – hârtia.
  • Publicarea online presupune distribuţie maximă a cărţii / ebook-ului, care devine prezentă (prin titlu, subiect, autor, conţinut) oriunde există un calculator conectat la internet.
  • Prin publicarea lucrării fie online, fie pe suport DVD, mai salvăm câţiva copaci. Zilnic, sunt tăiaţi zeci de milioane de copaci (nu greşim nimic la editare !) pentru publicarea ziarelor, revistelor, cărţilor şi produselor de papetărie. Exemplu real: un singur număr de duminică al ziarului New York Times sacrifică 75.000 de copaci.

Cartea publicată online sau în format electronic primeşte ISBN ?

Între cartea publicată în formă clasică şi o carte în format electronic ori online diferenţele sunt doar de stare. Ambele primesc ISBN. Ambele conferă autorilor aceleaşi drepturi.

Cartea publicată online poate fi comercializată ?

Prin soluţia inovativă dată de Sala de Lectură Personală, cartea publicată online poate fi comercializată. Cartea poate fi lecturată pe calculatorul personal a celui care o achiziţionează, dar nu o poate “împrumuta” sau revinde. Comercializarea unei cărţi publicate online poate fi realizată de autor sau prin intermediul BiblioteciiDigitale.ro şi Editurii.

Mai mult: dacă un autor de carte decide, ulterior publicării, să înlocuiască anumite pasaje ale cărţii, ori să corecteze, să adauge noi capitole, modificările aduse în carte se vor regăsi spontan în faţa tuturor cititorilor, de la primul la ultimul … cartea sa luând caracteristicile unui site în care se pot face modificări,  dar din care nu se pot prelua totuşi text sau imagini.

Nu vreau să comercializez lucrarea, doar să o public cu preţuri minime

Targetul Editurii îl rerprezintă, de fapt, cadrele didactice care doresc să-şi publice lucrarea de licenţă sau culegerea, manualul, romanul, ş.a., comunitate didactică grupată relevant în jurul site-ului didactic.ro (www.didactic.ro). În acest caz, publicarea se realizează în Sala de Lectură, sub numele autorului. După publicare şi alocarea ISBN-ului, autorului se transmite locaţia web a cărţii online (ebook), de unde poate fi descărcată. Formatele recomandate sunt .pdf sau .doc. Opţional – mai ales pentru volumele de versuri – se recomandă audiobook-ul.

Modalităţile de publicare sunt prezente, ca exemplu, în Sala de Lectură prin lucrările deja publicate. Odată publicată şi postată în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale, cartea este păstrată spre descărcare pe termen nelimitat, – fără alte plăţi, în viitor, din partea autorului.

După publicare se realizează plata, în contul Editurii, iar Prioripost Editura Sfântul Ierarh Nicolae transmite autorului Certificatul de acordare a codului ISBN.

Cum pot comercializa lucrarea publicată ?

Publicarea online poate fi realizată şi integrată unei aplicaţii comerciale, ebook-ul urmând a fi plătit de cititor prin card sau prin SMS.

În general, cărţile online (ebook-urile) comerciale sunt postate de Editură în Librăria Scriitorilor, dar pot fi postate şi de autor, după realizare, în orice locaţie web.


Comercializarea poate fi realizată:

- de autor

- pentru autor, prin intermediul Bibliotecii Digitale

Biblioteca Digitală poate intermedia comercializarea lucrării pe site-urile şi serverele proprii, funcţie de tipul lucrării publicate. Pentru comercializarea ebook-urilor, Editura intermediază pentru doar 1 euro, restul – după plata obligaţiilor legate de comisioanele plăţilor de SMS către firma răspunzătoare şi obligaţiile fiscale – revenind autorului. Ebook-urile pot fi vândute cu valori de 5,6,7, sau 10 euro.   (Obs.: oferta obişnuită a editurilor este 8-10% din încasări autorul, iar restul editura.) Mai multe detalii după contactarea Editurii. Urmăriţi şi un  studiu de caz

Edituri Braila, Galati, Bucuresti



Notiţe despre ISBN

Principalele responsabilităţi ale Centrului Naţional ISBN sunt: organizarea şi actualizarea bazei de date a editurilor româneşti;raportarea la Agenţia Internaţională ISBN a activităţii editoriale la nivel naţional (edituri noi, edituri care îşi continuă activitatea sau care şi-au modificat denumirea) spre a fi inclusă în Catalogul Internaţional al Editorilor - Publisher’s International ISBN Directory; realizarea şi distribuirea materialelor de promovare şi implementare corectă a sistemului ISBN în România, în acord cu politica şi strategia Agenţiei Internaţionale ISBN; realizarea instructajelor cu editorii privind modul de folosire a codurilor ISBN. 

Sunt 456 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

  • POPESCU MARIA

    Sunt de acord! Va trimit lucrarea si astept detalii de la dumneavoastra!

  • Mariana Veronica Gaianu

    Buna seara, sunt autoarea cartii ” Sentimentos y arrugas” carte scrisa si publicata in Spania. As dori sa public cartea si in Romania. Doresc sa gasesc pe cineva care sa-o traduca in limba romana.

    Ganduri bune, Mariana Veronica

  • guler monica

    Bună ziua!
    Mă numesc Guler Monica, sunt profesoara și doresc să tipăresc o carte de povești, de 62 de pagini, în aprozimativ 60 de exemplare.Cartea conține și desene colorate și este deja pusă în format A5.
    Vă rog frumos să îmi spuneți cât mă costă un exemplar.
    Vă mulțumesc.

  • Ştefan

    Bună ziua. Mă interesează o editare şi un ebook necomercial. Mulțumesc.

  • Vrajitoru neculai eugen

    Doresc sa mai cumpar 60 carti,,O ALINARE PENTRU ROMANI”PARINTELE ARSENIE BOCA.”Va rog sa-mi spune-ti daca mi le livrati tot la pretul cu care am mai luat.Va multumesc.

    Eugen Neculai Vrajitoru

  • Calin

    Bună ziua, am și eu câteva poezii scrise de mine și aș dori să public un volum de poezii, cum trebuie să procedez? Care sunt costurile? Vă mulțumesc anticipat!

  • gafita

    Buna ziua. As dori publicarea lucrarii de grad in format listat ISBN. Tirajul de minim 25 exemplare, alb negru cu coperta laminata. Mentionez ca lucrarea are 119 pagini. Nu doresc comercializarea ci doar publicarea. As dori si o colaborare pentru o revista scolara, dar discutam in curand. Va atasez lucrarea daca se poate. Multumesc.

  • VRAJITORU NECULAI EUGEN

    v-am trimis o noua carte pentru editare.Doresc pentru inceput 100 exemplare.

    VA MULTUMESC.

  • Violeta Ionita

    Buna ziua. Se poate republica o carte veche (format hartie, A4, color,130pagini, cartonata)? Ce conditii trebuie sa indeplinesc, drepturi de autor, costuri? Multumesc.

  • intrebare

    buna ziua , as dori sa stiu daca pretul include si corectarea dpdv gramatical , etc? multumesc

  • Dinu Daniela

    Buna ziua!
    As dori sa public o lucraea,la editura dvs.Sunt profesor in Galati, si as vrea oferta pentru cadre didactice de 200 ron.Cum trebuie sa procedez?
    Cu respect,
    Daniela Dinu

  • Dinu Claudia

    BUNA ZIUA,
    AS DORI SA IMI PUBLIC O CARTE.
    CUM PROCEDEZ ?

  • Atitienei Sergiu

    Bună ziua. Numele meu este Sergiu Atitienei și am publicate în Sala de Lectură a site-ului oficial al Edituri, în anul 2011, două lucrări:
    1. Primitive. Generalizări. Calcul cu primitive.
    2. Clase speciale de suprafețe.
    Nu reușesc să imprim coperta pentru nici una dintre lucrări. Vă rog frumos să mă sprijiniți dumneavoastră. Am urgentă nevoie de imaginea coperților pentru a completa un dosar personal.
    Vă mulțumesc.
    Cu stimă, Sergiu Atitienei.

  • Olteanu Cristina

    Buna ziua. Doresc sa stiu cat costa aparitia unui cd cu cartea mea. Depinde de nr de pagini sau ce criterii sunt? Pot spune ca doresc sa public doua carti , deci ar fi doua cd-uri. O carte are aproximativ 50 de pagini iar cealalta are in jur de 180-190 de pagini. Evident, ambele le doresc cu isbn. Am mai publicat la dumneavoastra pe cd si am fost multumita. Astept raspuns. Multumesc anticipat.

  • Firtat Ilie

    Buna ziua!
    O intrebare.
    M-am contrazis cu cineva pe acesta problema.
    Transportul cartilor catre autor este gratuit sau contracost?
    Eu am sustinut ca este inclus in pretul de editare.
    Va multumesc frumos!

  • Christian Em. de Hillerin

    Stimate doamne, stimați domni,
    doresc să public pe hârtie o carte de amintiri. Textele scrise în Word doresc să la paginez în format uzual.
    Doresc să știu dacă mă puteți ajuta cu un model word de carte A5 gata formatat, bun pentru prezentat la editare.
    Mulțumesc.

  • mihaela mihai

    as dori sa stiu daca doresc sa public 2 lucrari in format electronic si fara comercializare, cu costuri minime,care ar fi pretul.multumesc!

  • Rebenciuc Liliana

    Buna ziua,

    Am deja o carte publicata de catre Editura Sfantul Ierarh Nicolae ,atat in varianta online cat si in varianta tiparita pe suport de hartie, cu titlul ,,GANDURI IN TRANZIT “,vreau sa comand inca un tiraj de 30 de exemplare in varianta tiparita pe suport de hartie.
    Va rog sa considerati acest email comanda ferma di partea mea.
    CU STIMA
    LILIANA REBENCIUC

  • publicare carte

    Bună ziua!

    Doresc să public o carte pe format letric, în format A5. Documentul are 48 de pagini (fără pagina de titlu), format A4 și este salvată în format PDF (scanat). Mă interesează dacă mă puteți ajuta și care este prețul. Doresc ISBN. Coperta o faceți dumneavoastră. Mulțumesc!

  • Pipeaua Aura

    Bună ziua,
    Aș dori să-mi public lucrarea de disertație susținută în 2010. Se numește ASPECTE ALE DUBLULUI LA E. T. A. HOFFMANN ŞI E. A. POE și are 80 de pagini, scrise cu font Calibri. M-ar interesa varianta online. Dacă mă puteți ajuta, aștept răspunsul dv.!
    O zi liniștită!
    prof. A. Pipeaua

  • Eugenia Johrend

    Dragii mei,

    Locuiesc in Germania de ani buni, am publicat un roman la editura R.G.Fischer si as vrea sa public si in limba romana, daca se poate, o carte.
    As dori sa aflu amănunte.
    V-as fi foarte recunoscătoare, pentru un răspuns.
    Va mulțumesc mult,

    Eugenia Johrend
    7.02.2017

  • Simona

    Buna ziua ! As dori sa public urgent lucrarea de grad si o monografie, doar pe suport electronic cu ISBN. Va rog sa-mi spuneti care sunt costurile si cum pot sa va trimit lucrarile.
    Va multumesc!

  • Dorina Popa

    Buna ziua,
    Caut o editura pentru a publica primul meu roman, întitulat JOCUL DE-A PUTEREA. Manuscrisul are 356 de pagini.
    Tema este una politică, dar acțiunea se petrece la nivelul unui județ din România.
    Dacă sunteți interesați în publicarea lui, va rog să îmi răspundeți la acest e-mail.
    O zi bună în continuare.
    Cu stimă,
    Dorina Popa

  • edituradigitala@yahoo.com

    Buna ziua.As dori sa public o carte in format electronic(ebook necomercial )care contine toate informatiile necesare pentru elevii mei de la clasa pentru pregatirea examenului de bacalaureat la biologie.Ma intereseaza sa-mi spuneti cum va trimit inf.si in cat tim i mi ajunge Certificatului de Înregistrare a codului ISBN deoarece urmeaza o perioada de transfer in invatamant si vreau sa stiu daca ma incadrez.
    Multumesc

  • Dana Umbra

    Bună ziua sunt interesata de costul unei coperți color hartie lucioasa mărimea A4 și de costul unei coperti marimea A5.
    Se poate edita doar copertile?
    Doresc sa prind in aceste materile culese pe parcursul anului de grădiniță maxim 50 de pagini.
    Aștept răspuns dvs pentru o colaborare.
    Mulțumesc

  • Ramona Oratie

    Vreau sa public lucrarea mea de gr. I, legata de creativitatea scolarilor de ciclul primar, cu ISBN. Cum procedez?

  • Roxana Savulescu

    Buna ziua!

    Ma interesează publicarea lucrării de grad in 2 cărți in limba engleza, format ebook necomercial. Menționez ca momentan locuiesc in Focșani. Îmi puteți spune care sunt pașii de urmat va rog. Va mulțumesc.

    Numai bine,
    Roxana Săvulescu.

  • COSTANDACHE DIANA

    Buna ziua
    As dori sa public, pe suport de hartie, o carte de specialitate (matematica) la editura d-voastra.
    Care sunt conditiile?
    Multumesc

  • violeta croitoru

    Bună ziua, as dori sa public o carte cu poezii imi puteti da informatii si cat ma costa? Multumesc!

  • Anamaria Ganea

    Buna seara. Am nevoie de ajutorul dumneavostra pentru publicarea unei lucrari de licenta online.Vad ca sunteti foarte solicitati in aceasta perioada,insa sper ca ma puteti ajuta si pe mine pana pe data de 25 martie..am nevoie de punctaj pentru a ma transfera pe un post mai bun…astept raspunsul d-voastra.Va multumesc.

  • Dascalu Mihaela

    Buna ziua! As dori publicarea online a lucrarii de grad I, intrucat sunt cadru didactic si doresc sa ma transfer pe o catedra mai buna. Va rog insistent sa ma ajutati pana pe data de 20 martie. Astept raspunsul dumneavoastra.
    Multumesc!

  • Buna ziua!
    Sunt dr. Valentin Curoșu din Constanța și am mai publicat la dumneavoastră câteva cărți. Acum, aș avea de publicat una nouă (un roman) de circa 150 de pagini; m-ar interesa atât în format pe hârtie (cu ISBN, 100 de bucăți), dar și în format ebook. Aștept răspunsul dumneavoastră!

  • Adina Rosenkranz-Herscovici

    Locuiesc in Israel.Mi-ati fost recomandati de un prieten din Bucuresti,care a folosit serviciile dv si a fost multumit.Eu nu ma pricep la tranzactii digitale,dar poate as incerca.Am o carte care e in curs de editare si tehnoredactare si ma interesez unde s-o dau la tiparit.Ma intereseaza sa fie pe hirtie, dar poate as face-o in plus si in editie digitala. Am cautat la dv.la comenzi dar n-am inteles care sint preturile. Cartea va avea probabil vreo 250-300 pp si este 1/2 in romana ,1/2 in ebraica.

    Adina Rosenkranz-Herscovici

  • Cristian Ionescu

    Va multumesc pentru faptul ca mi-ati raspuns, insa acum inteleg de ce v-am pus in incurcatura cu intrebarea legata de drepturi de autor. Eu caut cu disperare informatii despre cum se cer drepturi de autor pentru un text, o carte scrisa si pe care vreau sa mi-o protejez, pentru a nu fi copiata, si n-am gasit nici un fel de informatie pe internet, nu m-a lamurit nici ORDA, nici site-ul ecopyright.ro, asupra procedurii, ce costuri implica aceasta procedura. Vazand la dvs. pe site niste preturi si neintelegand cum functioneaza aceasta lume a editurilor, am interpretat gresit scopul site-lui dvs.
    In era internetului si a informatiei, o informatie vitala pentru orice scriitor, nu este afisata nicaieri, si mai ales in termeni simplii pentru a fi intelesi si de cei ce se lovesc de acest pas pentru prima oara. Curioasa tara.
    Va multumesc din suflet, si ma iertati pentru confuzie. O zi buna.

  • Huma Irina

    Buna seara!
    Am publicat, cu ajutorul dumneavoastra, in 2010 si respectiv 2011 doua carti de matematica.
    M-ar interesa reeditarea lor (daca se mai poate) si conditiile necesare. (eventual si timpul maxim in care se poate face acest lucru)
    Multumesc.

  • Obtinere ISBN

    Bună ziua! M-ar interesa obținerea Codului-Certificatului ISBN, prin publicarea unei lucrari de grad (licență). Nu mă interesează multiplicarea, vânzarea…etc – mă interesează doar ISBN-ul, ce presupune, costuri…etc. Lucrarea are 101 pagini . Mulțumesc!
    Cu respect , Radu-Emil Buzan

  • Dorobantu Petrus

    Buna ziua

    Doresc sa public online o carte cu ISBN. Va rog sa imi spuneti pasii pe care ii am de urmat si contul in care sa achit suma de 200 Roni. Sunt cadru didactic din Braila.

    Astept cu interes raspunsul dvoastra!

    Cu stima,
    Prof Petrus Dorobantu

  • Sebe Eugenia Maria

    Buna ziua as dori sa achiziționeze cartea Imman scrisă de Surugiu Liviu

  • Nicolae Fulga

    Bună ziua. Am o carte cu versuri de aproximativ 190 de pagini, pe care aș dori să o public atât pe hârtie, cât și sub formă de e-book. Vă rog să-mi detaliați modalitatea de trimitere a materialului către dumneavoastră, precum și dacă o trimit pe format A4. Precizez că am și paginație format A5, tip word 14,5 x 20,5.
    Vă mulțumesc pentru înțelegere.

  • sorina gheorghiu

    Sarbatori fericite si tot ce va doriti mai bun pentru dvs.si cei dragi!
    Cu consideratie,
    S.Gheorghiu

  • Birlan Radu

    Buna ziua,

    Se fac angajari in cadrul editurii ?
    Doresc sa lucrez in cadrul editurii dumneavoastra, imi puteti spune la ce adresa pot trimite CV-ul.
    Mentionez ca momentan lucrez la o editura in Bucuresti si in luna iunie ma voi muta in Brasov.

    Multumesc !

  • COZOS ELENA

    Buna ziua,
    sunt cadru didactic-invatatoare si doresc editarea, cu ISBN, a lucrarii mele de licenta-cercetare stiintifica, in domeniul educatiei, fara comercializare, pe CD, si as vrea sa stiu in cat timp s-ar putea realiya si costul implicit.
    Am nevoie de acest lucru pentru dovedirea calitatii muncii mele cu copiii.

    Va multumesc!

  • edituradigitala@yahoo.com

    Va rog cat costa o carte de 100 pagini, 100 exemplare, A 5, alb negru ?

  • IGNATESCU ALINA

    Buna ziua!
    as dori sa ne tipariti o carte pe suport CD. Întrebarile noastre sunt:
    1. cat costa fiecare cd in plus fata de oferta dumneavoastra?
    2. există posibilitatea unei carcase din carton?
    3. cum trimitem materialul?
    Va multumesc!

  • Cosmin

    Bună ziua. Aș vrea să editez o carte format A5 care are 100 pagini. Aș vrea să știu prețul pentru 100 exemplare . Mulțumesc pentru un răspuns rapid.

  • Plopeanu Magda

    Buna seara!As dori sa public o brosura,nefiind necesara comercializarea.Va rog sa-mi spuneti care ar fi cea mai avantajoasa metoda,avand in vedere ca sunt cadru didactic!Multumesc!

  • Adriana Cornea

    Buna ziua,
    Doresc sa public o revista, a unui simpozion. Are 50 de pagini, format A4.
    Numar de exemplare: 100.
    Revista doresc sa aiba ISSN. Va ocupati dumneavoastra de obtinerea lui? Cum trebuie sa procedez pentru ISSN.
    Am nevoie de aceste date aproximative, pentru stabilirea unui buget si pentru contractarea serviciilor dumneavoastra, ulterior.
    Astept raspunsul dumneavoastra, intrucat trebuie sa definitivez dosarul proiectului pentru depunere.
    Cu stima,
    Adriana Cornea

  • Petrisor Elena

    Buna ziua. Vreau sa public o lucrare de matematica de aproximativ 20 pagini cu cod ISBN. Va rog sa-mi spuneti daca vreau sa o comercializez, e costuri implica acest lucru. Vreau doar publicare electronica. Multumesc

  • Ce etape sa urmez?

    Hristos a inviat!

    Ma numesc Catalina Cimpoeru si sunt profesoara de limba engleza. Am in lucru o carte de povestioare pentru copii, in varianta bilingva (romana-engleza).

    Nu imi este clar care este procedura.
    Manuscrisul nu este gata. Pot solicita deja ISBN pentru el?

    Ce pasi trebuie sa urmez?

  • Macrineanu Andreea Alexandra

    Buna seara! Intampin dificultati la trimiterea pentru publicare, a unei reviste scolare. Va rog sa ma ajutati! Multumesc!

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>