Edituri Brăila: Editura Sfântul Nicolae « Publicarea de carte este misiunea noastră
3.4 (68.33%) 12 voturi

Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă spaţiul Bibliotecii Digitale pentru toţi acei autori care vor să publice rapid şi convenabil.
De la 25 octombrie 2009, publicăm cu 20%-50% mai ieftin decât până acum, la standarde mai bune de calitate. Noile tehnici de imprimare ne permit să publicăm rapid şi convenabil, chiar şi pentru tiraje mici. Folosiţi calculatorul nostru de preţuri, pentru a vă informa despre costurile estimative ale publicării sau sunaţi la 0745955210.

Editura noastră vă oferă posibilitatea publicării la alegere, în trei variante (pentru oricare se asigură, gratuit, ISBN):

 • publicare clasică, pe suport fizic, de hârtie
 • publicarea online – în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale
 • publicare în format electronic – pe suport CD sau DVD

Între posibilităţile de publicare, Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă, deci, şi varianta ebook-ul-ului, de un format special, inovativ, care permite o maximă difuzie a cărţii şi numelui autorului, precum şi o maximă protecţie împotriva copierii de text şi imagine din conţinutul lucrării (dacă autorul doreşte activată această opţiune). Dacă o carte scrisă pe suport de hârtie poate fi copiată, scanată, multiplicată, lucrările publicate şi stocate pe serverele Bibliotecii Digitale – la cererea autorului – nu pot fi copiate.

De ce publicare online (ebook)?

 • Publicarea online, sub forma ebook-ului (cărţii electronice) , presupune costuri minime – de aprox. 20 de ori mai mici decât o publicare clasică -, deoarece dispare consumul /dependenţa de un suport fizic – hârtia.
 • Publicarea online presupune distribuţie maximă a cărţii / ebook-ului, care devine prezentă (prin titlu, subiect, autor, conţinut) oriunde există un calculator conectat la internet.
 • Prin publicarea lucrării fie online, fie pe suport DVD, mai salvăm câţiva copaci. Zilnic, sunt tăiaţi zeci de milioane de copaci (nu greşim nimic la editare !) pentru publicarea ziarelor, revistelor, cărţilor şi produselor de papetărie. Exemplu real: un singur număr de duminică al ziarului New York Times sacrifică 75.000 de copaci.

Cartea publicată online sau în format electronic primeşte ISBN ?

Între cartea publicată în formă clasică şi o carte în format electronic ori online diferenţele sunt doar de stare. Ambele primesc ISBN. Ambele conferă autorilor aceleaşi drepturi.

Cartea publicată online poate fi comercializată ?

Prin soluţia inovativă dată de Sala de Lectură Personală, cartea publicată online poate fi comercializată. Cartea poate fi lecturată pe calculatorul personal a celui care o achiziţionează, dar nu o poate “împrumuta” sau revinde. Comercializarea unei cărţi publicate online poate fi realizată de autor sau prin intermediul BiblioteciiDigitale.ro şi Editurii.

Mai mult: dacă un autor de carte decide, ulterior publicării, să înlocuiască anumite pasaje ale cărţii, ori să corecteze, să adauge noi capitole, modificările aduse în carte se vor regăsi spontan în faţa tuturor cititorilor, de la primul la ultimul … cartea sa luând caracteristicile unui site în care se pot face modificări,  dar din care nu se pot prelua totuşi text sau imagini.

Nu vreau să comercializez lucrarea, doar să o public cu preţuri minime

Targetul Editurii îl rerprezintă, de fapt, cadrele didactice care doresc să-şi publice lucrarea de licenţă sau culegerea, manualul, romanul, ş.a., comunitate didactică grupată relevant în jurul site-ului didactic.ro (www.didactic.ro). În acest caz, publicarea se realizează în Sala de Lectură, sub numele autorului. După publicare şi alocarea ISBN-ului, autorului se transmite locaţia web a cărţii online (ebook), de unde poate fi descărcată. Formatele recomandate sunt .pdf sau .doc. Opţional – mai ales pentru volumele de versuri – se recomandă audiobook-ul.

Modalităţile de publicare sunt prezente, ca exemplu, în Sala de Lectură prin lucrările deja publicate. Odată publicată şi postată în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale, cartea este păstrată spre descărcare pe termen nelimitat, – fără alte plăţi, în viitor, din partea autorului.

După publicare se realizează plata, în contul Editurii, iar Prioripost Editura Sfântul Ierarh Nicolae transmite autorului Certificatul de acordare a codului ISBN.

Cum pot comercializa lucrarea publicată ?

Publicarea online poate fi realizată şi integrată unei aplicaţii comerciale, ebook-ul urmând a fi plătit de cititor prin card sau prin SMS.

În general, cărţile online (ebook-urile) comerciale sunt postate de Editură în Librăria Scriitorilor, dar pot fi postate şi de autor, după realizare, în orice locaţie web.


Comercializarea poate fi realizată:

- de autor

- pentru autor, prin intermediul Bibliotecii Digitale

Biblioteca Digitală poate intermedia comercializarea lucrării pe site-urile şi serverele proprii, funcţie de tipul lucrării publicate. Pentru comercializarea ebook-urilor, Editura intermediază pentru doar 1 euro, restul – după plata obligaţiilor legate de comisioanele plăţilor de SMS către firma răspunzătoare şi obligaţiile fiscale – revenind autorului. Ebook-urile pot fi vândute cu valori de 5,6,7, sau 10 euro.   (Obs.: oferta obişnuită a editurilor este 8-10% din încasări autorul, iar restul editura.) Mai multe detalii după contactarea Editurii. Urmăriţi şi un  studiu de caz

Edituri Braila, Galati, BucurestiNotiţe despre ISBN

Un cod ISBN însoţeşte o publicaţie monografică de la editarea sa şi mai departe, în tot lantul de distribuţie. Codul ISBN se foloseşte ca element cheie al sistemelor de înregistrare şi inventar pentru edituri, distribuitori, comercianti, biblioteci si alte organizaţii. 

Sunt 456 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • Cobzariu Mirabela

  Buna ziua! Sun profesor la un colegiu din Suceava. As dori sa public lucrarea de gradul I. Cum trebuie sa procedez? Va multumesc!

 • Ramona Oratie

  Buna ziua.
  Sunt cadru didactic si as dori sa public lucrarea de gradul I. As dori sa stiu procedura si costul, atat pentru varianta digitala, cat si letrica.

 • Iulia Negrea

  Buna ziua
  Va rog sa ma informati despre conditiile suplimentarii tirajului cartii “Hibridul”, publicata la dumneavoastra, cu inca 20 exemplare.
  Cu stima,
  Iulia Negrea.

 • Lazea Lucia

  Buna ziua!
  Aș dori să public o lucrare de grad cu ISBN pe suport CD și online. Îmi puteți scrie adresa de mail la care să trimit materialul .

 • Diaconescu Gheorghe

  A trimis un email pe data de 3 Iunie,la ora 21.03. referitor la conditiile in care se poate face tipărirea une cărți, prin intermediul Editurii dumneavoastră.

  În așteptarea unui răspuns, primiți vă rog, întreaga mea considerație!

  Diaconescu

 • Caplea Mariana

  Buna ziua!
  As dori sa public si eu lucrarea de gr.I,lb.engleza-partea de cercetare,cu ISBN si costuri minime si am nevoie de indrumarea dvs.Va rog sa-mi spuneti pasii care tb.urmati in vederea realizarii acestui lucru.
  Va multumesc, toate cele bune!

 • Pasca Alexandra

  Buna. As dori sa public o carte despre animale , dialoguri si alte povesti din lumea lor, o carte mai mult pentru copii. Ce pași ar trebui sa urmez ? Doresc un număr de 300 de exemplare , cartea va avea aproximativ 100 de pagini alb negru ( printre care si câteva desene schitate in mod animat ) , de asemenea si imaginea coperții este realizată de un designer in domeniul acesta. Aștept un răspuns. Va mulțumesc frumos

 • Sibesteanu Adelina

  Buna seara. Am o intrebare. Am o carte de 100 de pagini, format A5, coperta color, in rest alb-negru, ma intereseaza cat ma costa/ bucata in contextul tiparirii a 200 de bucati.

  De asemenea as dori sa stiu daca in aceste costuri se include si ISBN si daca aceasta inseamna ca pot comercializa aceste carti fara riscuri sau probleme.

  Multumesc anticipat!

 • Bujor Virginia

  Buna ziua, as avea nevoie de documentul necesar pana la 25 06 2017 .E pt concursul pt directori.

 • Vasile Elena-Izabela

  Buna ziua! Vreau sa public o suta de poezii. Eu le am deja editate in format electronic, cu diacritice. Ma puteti ajuta cu realizarea copertii si cu tot ce tine de tiparire? Care ar fi costurile pt o suta de volume? Astept cu interes un raspuns. Multumesc anticipat!

 • bujor virginia

  va pot trimite licenta in format electronic maine ?
  in cat timp primesc certificatul ISBN?(imi e necesar la dosarul pt concurs directori sc)

 • VARGA NICOLETA

  Doresc sa public lucrarea de grad in varianta ebook. Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii necesari.
  Va multumesc!

 • admin

  Transmiteti lucrarea pe email-ul editurii, cu precizarea ca doriti publicare ebook (online). Dupa publicare, va trimitem date legate de cum se realizează plata si va transmitem Certificatul ISBN si factura.

 • admin

  Sigur, asteptam lucrarea pe email. Publicarea in varianta online (ebook necomercial) se realizeaza, in medie, in 5-7 zile lucratoare.

 • admin

  Sigur, realizam coperta si toate etapele legate de publicare. Pentru calcule, puteti folosi calculatorul de costuri din site-ul nostru.

 • admin

  V-am raspuns pe adresa Dvs de email.

 • admin

  Transmiteti lucrarea pe email-ul editurii, cu precizarea ca doriti publicare ebook (online). Dupa publicare, va trimitem detaliile legate de cum se realizează plata si va transmitem Certificatul ISBN si factura.

 • admin

  Buna seara, adresa de email (edituradigitala@yahoo.com) este pe site-ul editurii.

 • admin

  Buna ziua,
  v-am dat raspuns pe email.

 • admin

  Buna seara, atasati revista pe email, impreuna cu aceleasi detalii care se completeaza in formularul pentru inregistrarea revistelor.

 • admin

  Transmiteti lucrarea pe email-ul editurii, impreuna cu detalii legate de forma de publicare, tiraj, adresa exacta de livrare, un numar de telefon. Vom dialoga ulterior, functie de ceea ce ne trimiteti pe email.

 • admin

  Buna ziua,

  Transmiteti lucrarea pe email-ul editurii, cu precizarea ca doriti publicare pe suport CD, impreuna cu adresa exacta si un numar de telefon. Plata se va face ramburs, la primirea coletului.

 • admin

  Buna ziua,
  V-am trimis detaliile pe adresa Dvs de email.

 • admin

  Buna seara,
  timpul de realizare la o reeditare este, de obicei, scurtat la jumatatate, dar asteptam toate detaliile pe email.

 • admin

  Buna ziua, costul publicarii online este afisat pe site-ul nostru (150 de lei).

 • Dumitru Constantin

  Buna seara . Am trimis lucrarea pentru publicare. Nu am men’ionat adresa deoarece nu stiu precis unde voi fi cand va fi gata Voi contacta editura telefonic peste circ. 20 yile.
  Cu stima si consideratie. C. Dumitru

 • admin

  Buna ziua, v-am trimis detalii pe email.

 • admin

  Buna ziua, v-am raspuns pe email.

 • admin

  Cea mai avantajoasa forma este publicarea online.

 • admin

  Buna ziua, pentru fiecare CD in plus, costul este de 3 lei/exemplare pentru printare, inscriptionare si includere in plic, sau 5,5 lei/exemplar daca ambalarea se face in carcasa DVD (include si printarea pe hartie foto a copertii DVD). Nu avem plicuri CD/DVD de carton. Materialul se trimite prin email.

 • admin

  Buna ziua, termenul de publicare pe suport CD este de 5-7 zile lucratoare.

 • Jolopciuc Maria- Viorica

  Buna seara! As dori sa- mi public lucrarea de grad I cu ISBN, ca indrumator metodic, nr minim de exemplare, deocamdata. Lucrarea este in word, de aproximativ 200 pagini. Daca o fac in PDF, credeti ca m-ati putea ajuta la elaborarea unei coperti color adecvate daca trimit si niste imagini? Care ar fi costurile si conditiile, va rog?
  Dar pentru o carticica cu ghicitori crestine, auxiliar didactic cu ISBN, format mic, coperta color de aproximativ 32 pag, 50 exemlare?
  Va multumesc .

 • Șerban marius

  Buna ziua..va contactez în Legătură cu editarea unei carte..puteti sa îmi trimiteti un email cu condițiile de editare..sau dacă am putea discuta la telefon..o zi buna

 • admin

  Bună ziua, vă răspund pe email.

 • admin

  Bună ziua, puteti lasa si numărul de telefon pentru un raspuns

 • admin

  Buna ziua,

  sigur, ne ocupam de realizarea copertii pentru cartea Dvs.
  Toate costurile pot fi calculate pe site-ul nostru, aici https://www.bibliotecadigitala.ro/?p=144

 • admin

  Adevarat a inviat !
  Va raspund pe adresa de email

 • admin

  Buna ziua,

  la editura noastra transportul este gratui (livrarea se face prin Cargus)

 • admin

  Buna ziua,

  va rog sa trimiteti lucrarea pe email, impreuna cu adresa exacta de livrare si un numar de telefon. Plata se face ramburs, la primirea coletului.

 • admin

  Buna ziua,

  costul publicarii in format ebook comercial (vanzarea se face pe o platforma automatizata in Libraria Scriitorilor costul este de 350 de lei.

 • Olaru Mariana

  Buna ziua! As dori o publicație la editura dumneavoastra, daca se poate in cel mai scurt timp, deoarece am nevoie urgent de ISBN.Va multumesc!

 • publicare online

  Buna ziua,
  As dori sa fac o antologie de poezii si eseuri in limba engleza, dar as dori sa fie adaugate si fotografii dintr-o expozitie ( fotografiile sa fie editate ) intreaga lucrare sa aiba un aspect artistic. Ma intereseaza publicarea online. Care ar fi costurile si cum se procedeaza?

 • Florin B

  Buna ziua! M-ar interesa sa public o carte de poezii, in jur de 55 si m-ar interesa daca m-ati putea ajuta in aceasta privinta si pretul estimativ al unei astfel de proceduri. Va multumesc!

 • Manda simona

  Buna ziua,

  As dori, impreuna cu 2 colegi sa publicam 2 carti la dumneavoaatra. Una dintre carti este o reeditare a unei carti de a mea publicata tot la dv in 2011, insa cu cateva capitole in plus de data asta si suntem 2 autori, iar cea de-a doua carte este tot o carte de teste si la aceasta suntem 3 autori. Asteptam sa discutam detalii. Multumim.

 • Chetu Carmen

  Buna seara!Doresc sa public compunerile despre vacanta ale elevilor mei, intr-o carte numita ,,Cartea vacantei”.Textele trebuie sa le trimit la editura, atat in original cat si tehnoredactate?Cartea trebuie sa aiba un nr minim de pagini?Multumesc!

 • Mecu Carmen-Maria

  Cărțile în format digital, din Librăria Scriitorilor, au ISBN și CIP?

 • Ciurea Dumitru

  Bună ziua,
  Doresc să achizitionez cartea Reumatologie pentru asistenți medicali, de dr. Ioan Miron.
  Formatul cărți tipărit sau electronic.
  Mulțumesc!

 • Publicare carte

  Vreau sa public o carte de poezii,pe hartie,format A5,alb negru,coperti color,100 de pagini,30 de exemplare din care am inteles ca 8 merg la BN, eu primesc 22,sa aiba ISBN si descrierea CIP.Cartea sa fie legata,nu cu spirala. Cat costa pe exemplar si tot tirajul si cat dureaza?Multumesc!

 • Morut Andrei-Daniel

  Buna ziua!
  Am o intrebare referitoare la un volum ce a aparut la editura dumneavoastra in 2012, este vorba despre <> al doamnei Diaconu Lacramioara. Ati putea sa-mi facilitati accesul la un exemplar al acestui volum, sau daca nu, sa ma puneti in legatura cu dansa?
  Va multumesc!

 • Berevoescu Lautentiu

  Buna ziua ! Vreau sa public electronic o carte are 188 pagini.Cum va transmit continutul?In ce format……. Cat costa ? Multumesc !

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>