Edituri Brăila: Editura Sfântul Nicolae « Publicarea de carte este misiunea noastră
3.4 (68.33%) 12 voturi

Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă spaţiul Bibliotecii Digitale pentru toţi acei autori care vor să publice rapid şi convenabil.
De la 25 octombrie 2009, publicăm cu 20%-50% mai ieftin decât până acum, la standarde mai bune de calitate. Noile tehnici de imprimare ne permit să publicăm rapid şi convenabil, chiar şi pentru tiraje mici. Folosiţi calculatorul nostru de preţuri, pentru a vă informa despre costurile estimative ale publicării sau sunaţi la 0745955210.

Editura noastră vă oferă posibilitatea publicării la alegere, în trei variante (pentru oricare se asigură, gratuit, ISBN):

 • publicare clasică, pe suport fizic, de hârtie
 • publicarea online – în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale
 • publicare în format electronic – pe suport CD sau DVD

Între posibilităţile de publicare, Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă, deci, şi varianta ebook-ul-ului, de un format special, inovativ, care permite o maximă difuzie a cărţii şi numelui autorului, precum şi o maximă protecţie împotriva copierii de text şi imagine din conţinutul lucrării (dacă autorul doreşte activată această opţiune). Dacă o carte scrisă pe suport de hârtie poate fi copiată, scanată, multiplicată, lucrările publicate şi stocate pe serverele Bibliotecii Digitale – la cererea autorului – nu pot fi copiate.

De ce publicare online (ebook)?

 • Publicarea online, sub forma ebook-ului (cărţii electronice) , presupune costuri minime – de aprox. 20 de ori mai mici decât o publicare clasică -, deoarece dispare consumul /dependenţa de un suport fizic – hârtia.
 • Publicarea online presupune distribuţie maximă a cărţii / ebook-ului, care devine prezentă (prin titlu, subiect, autor, conţinut) oriunde există un calculator conectat la internet.
 • Prin publicarea lucrării fie online, fie pe suport DVD, mai salvăm câţiva copaci. Zilnic, sunt tăiaţi zeci de milioane de copaci (nu greşim nimic la editare !) pentru publicarea ziarelor, revistelor, cărţilor şi produselor de papetărie. Exemplu real: un singur număr de duminică al ziarului New York Times sacrifică 75.000 de copaci.

Cartea publicată online sau în format electronic primeşte ISBN ?

Între cartea publicată în formă clasică şi o carte în format electronic ori online diferenţele sunt doar de stare. Ambele primesc ISBN. Ambele conferă autorilor aceleaşi drepturi.

Cartea publicată online poate fi comercializată ?

Prin soluţia inovativă dată de Sala de Lectură Personală, cartea publicată online poate fi comercializată. Cartea poate fi lecturată pe calculatorul personal a celui care o achiziţionează, dar nu o poate “împrumuta” sau revinde. Comercializarea unei cărţi publicate online poate fi realizată de autor sau prin intermediul BiblioteciiDigitale.ro şi Editurii.

Mai mult: dacă un autor de carte decide, ulterior publicării, să înlocuiască anumite pasaje ale cărţii, ori să corecteze, să adauge noi capitole, modificările aduse în carte se vor regăsi spontan în faţa tuturor cititorilor, de la primul la ultimul … cartea sa luând caracteristicile unui site în care se pot face modificări,  dar din care nu se pot prelua totuşi text sau imagini.

Nu vreau să comercializez lucrarea, doar să o public cu preţuri minime

Targetul Editurii îl rerprezintă, de fapt, cadrele didactice care doresc să-şi publice lucrarea de licenţă sau culegerea, manualul, romanul, ş.a., comunitate didactică grupată relevant în jurul site-ului didactic.ro (www.didactic.ro). În acest caz, publicarea se realizează în Sala de Lectură, sub numele autorului. După publicare şi alocarea ISBN-ului, autorului se transmite locaţia web a cărţii online (ebook), de unde poate fi descărcată. Formatele recomandate sunt .pdf sau .doc. Opţional – mai ales pentru volumele de versuri – se recomandă audiobook-ul.

Modalităţile de publicare sunt prezente, ca exemplu, în Sala de Lectură prin lucrările deja publicate. Odată publicată şi postată în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale, cartea este păstrată spre descărcare pe termen nelimitat, – fără alte plăţi, în viitor, din partea autorului.

După publicare se realizează plata, în contul Editurii, iar Prioripost Editura Sfântul Ierarh Nicolae transmite autorului Certificatul de acordare a codului ISBN.

Cum pot comercializa lucrarea publicată ?

Publicarea online poate fi realizată şi integrată unei aplicaţii comerciale, ebook-ul urmând a fi plătit de cititor prin card sau prin SMS.

În general, cărţile online (ebook-urile) comerciale sunt postate de Editură în Librăria Scriitorilor, dar pot fi postate şi de autor, după realizare, în orice locaţie web.


Comercializarea poate fi realizată:

- de autor

- pentru autor, prin intermediul Bibliotecii Digitale

Biblioteca Digitală poate intermedia comercializarea lucrării pe site-urile şi serverele proprii, funcţie de tipul lucrării publicate. Pentru comercializarea ebook-urilor, Editura intermediază pentru doar 1 euro, restul – după plata obligaţiilor legate de comisioanele plăţilor de SMS către firma răspunzătoare şi obligaţiile fiscale – revenind autorului. Ebook-urile pot fi vândute cu valori de 5,6,7, sau 10 euro.   (Obs.: oferta obişnuită a editurilor este 8-10% din încasări autorul, iar restul editura.) Mai multe detalii după contactarea Editurii. Urmăriţi şi un  studiu de caz

Edituri Braila, Galati, BucurestiNotiţe despre ISBN

Un cod ISBN însoţeşte o publicaţie monografică de la editarea sa şi mai departe, în tot lantul de distribuţie. Codul ISBN se foloseşte ca element cheie al sistemelor de înregistrare şi inventar pentru edituri, distribuitori, comercianti, biblioteci si alte organizaţii. 

Sunt 456 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • Berevoescu Laurentiu

  Am o monografie de publicat electronic.Are 120 pag. pretule 200 lei?Cu isbn ? Multumesc. In ce format o trimit pt publicare?

 • Chirilă Daniela

  Bună ziua!
  Aș dori să știu care sunt costurile pentru publicarea revistei cu ISSN (63 pagini), format A5, fără pagini color și data estimativă la care vom intra în posesia revistei.
  Menționez că aș dori ca achitarea costurilor pentru revistă să fie prin SEAP. Există această posibilitate la dumneavoastră?
  Dacă este ceva neclar mă puteți contacta la: 0773.915.104. Aștept cât mai curând un răspuns de la dumneavoastră.
  Cu respect,
  prof. Chirilă Daniela

 • Luminita Zaharia

  Buna ziua,
  Doresc sa public o carte online (ebook) sau in format electronic, pe suport CD/DVD. Nu stiu exact ce varianta sa aleg, insa. Care sunt diferentele de costuri intre cele doua, daca exista? Si o a doua intrebare: impuneti un minim de carti tiparite sau pot tipari chiar si numai una?
  Aaa, si legat de costuri – aveti o lista de preturi care sa detalieze lucrurile in functie de numarul de pagini, sau mai stiu eu ce?
  Multumesc. O zi buna!

 • Dominic Tautan

  Ziua buna,

  Ma intereseaza sa editez si sa public o carte de versuri, cu ajutorul editurii dumneavoastra.

  Tiraj initial 100 exemplare.
  – fiecare coala va avea pe fata text, iar pe verso un desen minimalist care va avea legatura cu versurie fiecarui text in parte.
  – format A5
  – 100 pagini/exemplar
  – coperta laminata

  Am folosit calculatorul de la dumneavoastra din site si am vazut ca pretul ajunge la aproximativ 660 lei.
  Imi putei spune, va rog, care sunt pasii de urmat pentru editare si publicare?

  Multumesc anticipat!
  __

  Dominic Tautan

 • Voicu Adina

  Buna seara.
  As dori sa public, pe format de hartie, revista scolii. Are 30 de pagini ce cuprind si poze, asa ca va fi color. In ce format trebuie trimisa. Are cod ISSN.
  Cum procedam?

 • Sergiu

  Am o rugaminte, mai bine zis de un sfat… Am scris o carte ( un triller, drama, actiune si nu in ultimul rind romantism) in care 50% din actiuni sunt reale este vorba de un pesonaj care a descoperit o formula in matematica si din cauza sumele mari cistigate la pariuri este blocat sa mai joace la pariuri totodata sunt blocati si banii care ii avea (formula este reala, eu am descoperito, insa in matematica nu cred ca ar avea o importanta mare dar in business cred ca are) dupa timpul pierdut cu pariurile urmeaza alte actiuni foarte frumoase cum ar fii mafii sau ceva asemanator.. cred ca va fi o carte reusita insa mai lucrez la ea putin. Sunt 3 actiuni pe care este bazata cartea si formula va fi un cod secret in carte si o voi lasa cititorului sa o descopere.

 • Luminita Zaharia

  Buna ziua,
  1) Doresc sa public o carte online, necomerciala. Pretul de 150 Ron este unic pentru astfel de carti, indiferent de nr. de pagini, spre exemplu?
  2) Sunt cadru didactic si cartea pe care vreau s-o public are si cateva cuvinte de recomandare, din partea unui referent stiintific. Cum fac sa va trimit si recomandarea, cu semnatura persoanei respective? O scanez si v-o trimit pe langa fisierul cu cartea si o atasati ulterior dvs.?
  3) Doresc, pe langa ISBN-ul pe care mi-l trimiteti, inteleg, prin posta, si un CD sau DVD, daca nu chiar vreo doua, trei, care sa contina cartea. Trimiteti automat si un astfel de CD / DVD, sau intra la costuri suplimentare?
  Cu respect,
  Luminita Zaharia

 • Samoila Mirela

  Buna ziua!
  Sunt profesor de limba franceza si as vrea sa public lucrarea de licenta pentru dobandirea unui punctaj bun la etapa de pretransfer/detasare. In fisa de evaluare se precizeaza faptul ca lucrarea publicata trebuie sa aiba referent stiintific. In acest sens, am contactat coordonatorul lucrarii care a intocmit un referat de apreciere al lucrarii.Ce trebuie sa mai faca in plus acest referent? Lucrarea are 71 de pagini si o doresc in format A5, in format clasic, pe hartie. Vreau numarul minim de exemplare deoarece nu doresc comercializarea publicatiei.
  Care ar fi costurile?
  Multumesc!

 • lixandru elena cristina

  buna ziua. dorim sa publicam o revista ce contine materiale de prezentare a unor activitati realizate in cadrul unui proiect. revista are doar 6 pagini si copertile. cred ca la revista se aloca cod ISSN. puteti sa ne ajutati si daca da care ar fi costurile pentru un tiraj minim. multumim

 • Madalina Munteanu

  Buna ziua. As dori sa public lucrarea de licenta. Ce pasi trebuie sa urmez?
  Multumesc anticipat

 • Dana Umbra

  Bună ziua d-nul Voinea Daniel, am nr de la prietena mea A Grecescu care a avut bucuria sa va găsească și sa o ajutați la editarea unei cărți cu ghicitori. Doresc sa ma ajutati sa public cu preţuri minime o cărticică de colorat+mici poezii în format a5  (același model care l-ați făcut și pentru ea) .Donez banii strânși unui băiețel cu probleme de sănătate și care are nevoie de o șansă să fie operat în USA.Cât de repede se poate, cât costă și care este nr minim de carti pe care trebuie să-l comand.
  Va pot trimite materialul?
  Aștept răspuns dvs.Mulțumesc mult!
  Dana Umbră.dana.umbra@gmail.com

 • Cirstean Dinu Florin

  Buna ziua! In anul 2012 am colaborat cu dvs. pentru publicarea unei carti. Acum am materialul strans pentru o alta carte. Doresc publicarea ei pe suport de hartie. Se poate face?

 • Cristina Calina

  Buna ziua,

  As vrea sa ma interesez daca se pot comanda de la Dvs. carti scrise de Moise D?

  Multumesc.

  O zi buna!

 • Viorica Nişcov

  Stimate domnule Director,

  Am publicat la editura dvs. două cărti. Fiind foarte mulțumită de colaborarea cu dvs., am recomandat editura lui Alexandru Săndulescu, scriitor, cercetător până de curând la Inst. G. Călinescu. Deoarece el nu se prea descurcă cu corespondența on line m-a rugat pe mine să vă întreb următoarele: vrea să publice o plachetă de poezii si întreabă dacă dvs. ii puteți face coperta, precum și viniete la texte.

 • Adriana Nicuță

  Bună seara! Sunt cadru didactic și doresc obținerea unui cod ISBN pentru o lucrare științifică. Acesta îmi este necesar până la 15 februarie 2018. Optez pentru varianta clasică: tipărirea pe hârtie, cca 50 pagini alb negru, 25 exemplare, format A5. Cum trebuie să procedez? Trimit lucrarea pe adresa de mail a editurii?

 • Comanda carte de publicat - Ciuche Daniel

  Buna ziua,

  Va trimit pe email la adresa edituradigitala@yahoo.com o comanda de carte.
  Cartea este a mamei mele care ste profesor de lb.romana dar actualmente este la pensie.
  Mentionez ca mama a mai tiparit si publicat la d-voastra la editura o carte acum catva ani.

  Va multumesc anticipat.

 • Dascalu Sever

  Domnule Director,
  Va expediez lucrarea POPULATIA
  360 pag.,alb-negru, laminat, 8o de exemplare (sa ma incadrez ]n 1000 lei), corectata. La ultima pagina v-am scris unele indicatii.
  Cu respect,
  Sever Dascalu

 • admin

  Da, trimiteti cartea pe email, vă rugăm.

 • NĂLBITORU

  Bună seara!
  Am un roman de 95-100 pag în format A5 (Reporteri fără frontiere)
  Doresc să aflu în cât timp poate fi editat.
  Pe 16 martie 2018 doresc să fac o lansare de carte printre care și romanul pe care intenționez să-l editez (tipăresc) la dv în 100 de exemplare. Dacă îl trimit în două zile îl pot primi până pe 10 martie?
  Vă mulțumesc!
  Cu stimă,
  Ion Nălbitoru

 • APOSTOL ROXANA-DANIELA

  Bună ziua! Am trimis azi un e-mail către dvs. prin care vă rugam să ne ajutați cu tipărirea unei cărți care are în format A4 118 pagini, dintre care vreo 10 color. Al cărei titlu este SCRISOARE PENTRU MAI TÂRZIU, autor fiind tatăl meu, MATEI NICOLAE.
  Ne-ați mai publicat o carte acum un an și jumătate și rezultatul colaborării a fost excelent! Eu am scris-o la calculator, străduindu-mă să respect cum se cuvine limba română. Rămâne să apreciați dvs. dacă este sau nu așa.
  Desigur, formatul ar fi A5, cu coperți laminate, eventual cu manșetă. Imaginea coperților o vom trimite, la fel și textul, prin e-mail.Cartea este originală,orice citat utilizat având precizată sursa exactă.
  Dacă ne puteți ajuta,v-am rămâne recunoscători! Așteptăm confirmarea dvs., precizarea etapelor care trebuie urmate și costurile aferente. Cu considerație, R. D. APOSTOL

 • ionel davidiuc

  Stimate domnule Director, în decembrie 2016, mi-aţi publicat prima carte: ,,Călător trecător, pribeag pe pământ” şi acum doresc să-mi publicaţi şi cartea: ,,Zâmbind printre lacrimi”. Cartea are 136 pagini şi coperţile.
  Doresc să fie color 4 pagini, ( 3,4,5, 6 ) şi coperţile iar celelalte 132 pagini, alb-negru.
  Până vă trimit cartea, vă rog să-mi comunicaţi dacă la preţul editării dat de calculator, de 501,50 lei / 50 exemplare, se mai adună şi alte costuri.

  Cu stimă şi consideraţie deosebită,
  prof. pensionar, Ionel Davidiuc

 • ionel davidiuc

  Stimate domnule Director,
  Mulţumesc pentu promtitudinea cu care mi-aţi răspuns. Cât de curând vă trimit cartea ,, Zâmbind printre lacrimi”, care nu necesită o corectură amănunţită.

  Cu stimă şi consideraţie deosebită

 • APOSTOL ROXANA-DANIELA

  Bună seara! Aș dori publicarea unei cărți a tatălui meu, pe care eu am redactat-o la calculator. Are 120 de pagini

 • APOSTOL ROXANA-DANIELA

  Bună seara! Aș dori publicarea a 70 de exemplare din cartea pe care a scris-o tatăl meu și al cărei nume este SCRISOARE PENTRU MAI TÂRZIU. Eu am redactat-o la calculator. Cartea este originală. V-am trimis un e-mail în care am atașat conținutul și coperțile. Aș mai dori reeditarea a 10 exemplare din POVESTEA PIETREI DE RUBIN, pe care ați publicat-o dvs., acum aproape doi ani. Numele tatălui meu este NICOLAE MATEI (fost profesor, acum pensionar).
  Coperți laminate, cu manșetă doar la POVESTEA PIETREI DE RUBIN, a cărei matriță (am primit răspuns) o aveți, deci nu va fi nevoie să vă trimit din nou conținutul.
  Am dat și alte detalii în e-mailul pe care vi l-am trimis.
  Vă mulțumesc! Aștept un răspuns din partea dvs.

 • ionel davidiuc

  Stimate domnule Director, tipăriţi cum ştiţi dumneavoastră că iese mai bine. Adresa este: str. Lazar Vicol nr.9, bl.E39, sc.A, ap.2 – 720245 – Suceava iar Tel. 0758 538 636 . După cât timp să vă mai deranjez cu un telefon sau aştept până o să mă anunţaţi că e gata?
  Cu stimă şi consideraţie deosebită,
  prof. Ionel Davidiuc

 • ionel davidiuc

  Stimate domnule Director, dacă este mai bine şi nu se schimbă aranjamentul în pagini la trecerea în A5, o puteţi schimba. Dacă nu, lăsaţi-o aşa în A4. Cu stimă, I. Davidiuc

 • ionel davidiuc

  Stimate domnule director, am retrimis în format A5 -pdf, cartea ,,Zâmbind printre lacrimi” şi vă rog să-mi comunicaţi dacă aţi primit-o. Când să vă mai deranjez cu un telefon, să ştiu dacă o puteţi tipării în 50 exemplare? Doresc color paginile 3,4,5,6 şi cele două coperţi de la sfârşitul cărţii iar celelalte alb-negru.
  Cu stimă şi consideraţie deosebită, prof. I.Davidiuc

 • ionel davidiuc

  Vă mulţumesc şi vă doresc sănătate deplină şi bucurii lângă cei dragi. Cu stimă, I.Davidiuc

 • admin

  Sigur, asteptam lucrarea de publicat pe email, impreuna cu detaliile pe care le considerati necesare.

 • ionel davidiuc

  Stimate domnule Director,
  Cu salutări cordiale din frumoasa Bucovină, vă mulţumesc pentru răspuns şi vă urez sănătate deplină, împliniri şi satisfacţii în tot ce faceţi.
  Aştept coletul la sfîrşitul lunii martie şi voi face plata ramburs.
  Cu stimă şi consideraţie deosebită, Ionel Davidiuc.

 • ionel davidiuc

  Stimate domnule Director,
  Doresc să vă comunic faptul că trebuie să plec din localitate şi în aceste zile trebuie să primesc coletul de la dumneavoastră pe adresa comunicată. Rămâne acasă fiul meu, Davidiuc Marcel, care îl va primi şi achita suma cuvenită.
  Telefonul fiului meu este: 0740 140 319. Vă rog să-mi comunicaţi suma care trebuie achitată prin ramburs şi când va putea ajunge coletul la Suceava.
  Cu stimă şi consideraţie deosebită, Ionel Davidiuc.

 • ionel davidiuc

  Stimate domnule Director, am la dumneavoastră pentru publicare în 50 exemplare, pe suport de hârtie, cartea : ,,ZÂMBIND PRINTRE LACRIMI”, corectată în format A5 . Doresc color pag. 3,4,5, 6 şi cele două coperţi iar celelalte pagini să fie alb-negru. Mi-aţi comunicat să vă contactez la jumătatea lunii martie şi ulterior, la jumătatea lunii aprilie. Vă rog să-ţi comunicaţi când puteţi să-mi trimiteţi coletul şi ce sumă trebuie să vă trimit ramburs. Adresa: Str. Lazăr Vicol nr.9, bl.E39, sc.A, ap.2 – Suceava 720245 Tel. 0740 140 319 sau 0758 538 636
  Cu stimă şi consideraţie deosebită, prof. I. Davidiuc

 • ionel davidiuc

  Stimate Domnule Director,
  Am primit coletul şi am achitat rambursul. Vă mulţumesc în mod deosebit şi doresc să-mi preluaţi încă o comandă de tipărire a primei cărţi care mi-aţi tipărit-o anul trecut: ,, Călător, trecător pribeag pe pământ”, în 50 exemplare, A5, alb-negru, color pag. 5,6 şi coperţile. Nu este nici o grabă. Poate reuşiţi până la sfîrşitul lunii viitoare. Vă rog să-mi comunicaţi dacă puteţi şi pe când. Vă doresc multă sănătate şi împliniri în tot ce faceţi.
  Cu deosebită stimă şi consideraţie, prof. I. Davidiuc

 • ionel davidiuc

  Stimate Domnule Director,
  Mă bucur că puteţi dar vă rog să le trimiteţi după 14 mai 2018, să primesc pensia şi să achit rambursul de 740 lei, cât îmi arată calculatorul. Dacă e posibil aşa puteţi să-mi tipăriţi 50 de exemplare.
  Cu deosebită stimă şi consideraţie, prof. I. Davidiuc

 • ionel davidiuc

  Stimate Domnule Director,
  Mi-aţi comunicat că puteţi să-mi tipăriţi încă 50 exemplare cu prima carte, tipărită anul trecut: ,, Călător, trecător pribeag pe pământ”, tot pe A5, alb-negru, color pag. 5,6 şi coperţile. Vă rog să-mi comunicaţi când puteţi să-mi trimiteţi coletul. Vă doresc multă sănătate şi împliniri în tot ce faceţi.
  Cu deosebită stimă şi consideraţie, prof. I. Davidiuc

 • edituradigitala@yahoo.com

  Buna ziua! Doresc sa public o parte din lucrarea de gradul intai ( partea teoretica).
  Motivul: vreau sa incerc un pretransfer. In fisa de evaluare se puncteaza cartile care au referent stiintific. Va rog frumos sa-mi spuneti daca se poate publica cu aceasta conditie si cam ce costuri ar fi?
  Multumesc anticipat!
  Iuliana Cozma
  Ps: Mentionez ca domeniul este chimie, tema fiind oxizii.

 • edituradigitala@yahoo.com

  Bună seara! Am publicat la dumneavoastra, in 2014, o lucrare de grad: MODALITATI DE REALIZARE A EDUCATIEI ESTETICE LA CICLUL PRIMAR. Vă rog să-mi spuneti dacă o pot reedita. Multumesc!

 • admin

  Buna dimineata,

  costurile publicarii de carte sunt afisate pe site-ul nostru, aici:
  https://www.bibliotecadigitala.ro/?p=144

  Autorii sunt cei care isi asigura referentii stiintifici, editurile, in general, nu au si aceasta resursa.

 • admin

  Buna dimineata. Desigur, o putem reedita.

 • ionel davidiuc

  Stimate Domnule Director,
  V-am trimis pe 13 iulie un alt PDF pentru cartea ,,Zâmbind printre lacrimi”, unde am mai eliminate câteva greşeli şi rugămintea să-mi tipăriţi după acesta încă 50 exemplare dar pe A5, cu 192 pagini alb-negru şi 4 color, (pag. 3,4,5,6 ). Doresc pe A5, pentru că preţul este mai mic ,( 569 lei/ 50 exemplare).Vă rog să-mi comunicaţi dacă aţi primit şi când puteţi .
  Trimiteţi-le tot pe adresa: Suceava –Str. Lazar Vicol nr.9, bl.E39,sc.A,ap.2 – Cod .720245 –Tel. 0758 538 636 sau 0740 140 319 .
  Cu deosebită stimă şi consideraţie, prof. Ionel Davidiuc

 • Maria Ionescu

  Buna seara .
  Am primit cartile astazi si am achitat factura .Sunt foarte multumita ,au iesit asa cum mi-am dorit .Va multumesc si va doresc succes in continuare.Maria Ionescu .

 • ionel davidiuc

  Stimate domnule Director, vă mulţumesc din suflet şi dvs. şi doamnei pentru că mi-aţi trimis cărţile şi le-aţi aranjat tare frumos pentru tipar. Mai străng câţiva bani şi o să vă mai rog pentru o comandă pentru ambele cărţi. Vă doresc multă sănătate şi împliniri în tot ce vă doriţi. Cu stimă şi preţuire, I. Davidiuc

 • Ovidiu G

  Am primit cartile cu bine si sunt foarte multumit de coolaborarea cu dvs. As spune ca, prin seriozitatea muncii dvs, ati onorat frumosul nume al editurii. Calitatea cartilor este foarte buna, comunicarea cu editura a fost ireprosabile, la fel si livrarea. Va multumesc mult! Dumnezeu sa va ajute in misiunea pe care vi-ati asumat-o! Cu respect si recunostinta, Ovidiu G.

 • Caraivan Daniel

  Bună ziua! Am scris o carte biografică de 50 de pagini și aș dori să o public , vă rog să îmi spuneți care sunt condițiile (preț, nr minim materiale tiparite). Vă mulțumesc!

 • stefan

  coperta se deseneaza de autor?
  care sunt preturile pentru corectura?

 • BEATRICE BARBUTA

  Buna ziua!
  Doresc sa tiparesc lucrarea de gradul 1 a unei prietene,in scop non comercial,in max 12 exemplare.Vreau sa ii fac o surpriza si un cadou,in acelasi timp, pt ca a muncit foarte mult sa iasa o lucrare buna.Va rog sa imi spuneti cum trebuie sa procedez si care este costul aferent.
  Multumesc!

  Cu stima, prof. Barbuta Beatrice

 • Harabagiu Daniela

  Buna seara!
  As dori sa public doua lucrari metodico stiintifice in format CD.
  Una are 45 de pagini, cealalta 80 de pagini.
  Doresc sa stiu in cat timp se pot realiza, care este pretul si daca pot aparea in luna decembrie 2018 (imi trebuie sa apara acest an pe documente).
  Multumesc!
  Daniela Harabagiu

 • Iulia Moldovan

  Buna ziua,
  As dori sa imi public lucrarea de licenta. M-ar interesa varianta e-book-ului necomercializabil, imi puteti explica cum sa procedez?

 • Mihalcea Marian

  Buna ziua!
  As dori sa public o carte de poezii de 200 pagini, fara a intentiona sa o comercializez. Cum ar trebui sa procedez? Locuiesc in Bucuresti.

  Va multumesc anticipat.

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>