Edituri Brăila: Editura Sfântul Nicolae « Publicarea de carte este misiunea noastră
3.4 (68.33%) 12 voturi

Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă spaţiul Bibliotecii Digitale pentru toţi acei autori care vor să publice rapid şi convenabil.
De la 25 octombrie 2009, publicăm cu 20%-50% mai ieftin decât până acum, la standarde mai bune de calitate. Noile tehnici de imprimare ne permit să publicăm rapid şi convenabil, chiar şi pentru tiraje mici. Folosiţi calculatorul nostru de preţuri, pentru a vă informa despre costurile estimative ale publicării sau sunaţi la 0745955210.

Editura noastră vă oferă posibilitatea publicării la alegere, în trei variante (pentru oricare se asigură, gratuit, ISBN):

  • publicare clasică, pe suport fizic, de hârtie
  • publicarea online – în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale
  • publicare în format electronic – pe suport CD sau DVD

Între posibilităţile de publicare, Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă, deci, şi varianta ebook-ul-ului, de un format special, inovativ, care permite o maximă difuzie a cărţii şi numelui autorului, precum şi o maximă protecţie împotriva copierii de text şi imagine din conţinutul lucrării (dacă autorul doreşte activată această opţiune). Dacă o carte scrisă pe suport de hârtie poate fi copiată, scanată, multiplicată, lucrările publicate şi stocate pe serverele Bibliotecii Digitale – la cererea autorului – nu pot fi copiate.

De ce publicare online (ebook)?

  • Publicarea online, sub forma ebook-ului (cărţii electronice) , presupune costuri minime – de aprox. 20 de ori mai mici decât o publicare clasică -, deoarece dispare consumul /dependenţa de un suport fizic – hârtia.
  • Publicarea online presupune distribuţie maximă a cărţii / ebook-ului, care devine prezentă (prin titlu, subiect, autor, conţinut) oriunde există un calculator conectat la internet.
  • Prin publicarea lucrării fie online, fie pe suport DVD, mai salvăm câţiva copaci. Zilnic, sunt tăiaţi zeci de milioane de copaci (nu greşim nimic la editare !) pentru publicarea ziarelor, revistelor, cărţilor şi produselor de papetărie. Exemplu real: un singur număr de duminică al ziarului New York Times sacrifică 75.000 de copaci.

Cartea publicată online sau în format electronic primeşte ISBN ?

Între cartea publicată în formă clasică şi o carte în format electronic ori online diferenţele sunt doar de stare. Ambele primesc ISBN. Ambele conferă autorilor aceleaşi drepturi.

Cartea publicată online poate fi comercializată ?

Prin soluţia inovativă dată de Sala de Lectură Personală, cartea publicată online poate fi comercializată. Cartea poate fi lecturată pe calculatorul personal a celui care o achiziţionează, dar nu o poate “împrumuta” sau revinde. Comercializarea unei cărţi publicate online poate fi realizată de autor sau prin intermediul BiblioteciiDigitale.ro şi Editurii.

Mai mult: dacă un autor de carte decide, ulterior publicării, să înlocuiască anumite pasaje ale cărţii, ori să corecteze, să adauge noi capitole, modificările aduse în carte se vor regăsi spontan în faţa tuturor cititorilor, de la primul la ultimul … cartea sa luând caracteristicile unui site în care se pot face modificări,  dar din care nu se pot prelua totuşi text sau imagini.

Nu vreau să comercializez lucrarea, doar să o public cu preţuri minime

Targetul Editurii îl rerprezintă, de fapt, cadrele didactice care doresc să-şi publice lucrarea de licenţă sau culegerea, manualul, romanul, ş.a., comunitate didactică grupată relevant în jurul site-ului didactic.ro (www.didactic.ro). În acest caz, publicarea se realizează în Sala de Lectură, sub numele autorului. După publicare şi alocarea ISBN-ului, autorului se transmite locaţia web a cărţii online (ebook), de unde poate fi descărcată. Formatele recomandate sunt .pdf sau .doc. Opţional – mai ales pentru volumele de versuri – se recomandă audiobook-ul.

Modalităţile de publicare sunt prezente, ca exemplu, în Sala de Lectură prin lucrările deja publicate. Odată publicată şi postată în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale, cartea este păstrată spre descărcare pe termen nelimitat, – fără alte plăţi, în viitor, din partea autorului.

După publicare se realizează plata, în contul Editurii, iar Prioripost Editura Sfântul Ierarh Nicolae transmite autorului Certificatul de acordare a codului ISBN.

Cum pot comercializa lucrarea publicată ?

Publicarea online poate fi realizată şi integrată unei aplicaţii comerciale, ebook-ul urmând a fi plătit de cititor prin card sau prin SMS.

În general, cărţile online (ebook-urile) comerciale sunt postate de Editură în Librăria Scriitorilor, dar pot fi postate şi de autor, după realizare, în orice locaţie web.


Comercializarea poate fi realizată:

- de autor

- pentru autor, prin intermediul Bibliotecii Digitale

Biblioteca Digitală poate intermedia comercializarea lucrării pe site-urile şi serverele proprii, funcţie de tipul lucrării publicate. Pentru comercializarea ebook-urilor, Editura intermediază pentru doar 1 euro, restul – după plata obligaţiilor legate de comisioanele plăţilor de SMS către firma răspunzătoare şi obligaţiile fiscale – revenind autorului. Ebook-urile pot fi vândute cu valori de 5,6,7, sau 10 euro.   (Obs.: oferta obişnuită a editurilor este 8-10% din încasări autorul, iar restul editura.) Mai multe detalii după contactarea Editurii. Urmăriţi şi un  studiu de caz

Edituri Braila, Galati, Bucuresti



Notiţe despre ISBN

Principalele responsabilităţi ale Centrului Naţional ISBN sunt: înregistrarea editurilor noi; acordarea codurilor ISBN pentru editurile noi şi pentru editurile care îşi continuă activitatea; acordarea codurilor ISBN pentru persoanele fizice sau juridice care nu reprezintă o editură şi editează lucrări în regie proprie; organizarea şi actualizarea bazei de date ISBN – România. 

Sunt 456 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

  • Bogdan Anitulesei

    Buna dimineata! Sunt cadru didactic si doresc sa lansez un volum de versuri in aprox. 100 de exemplare(aprox. 40 pagini,coperta color lucioasa, format A5, grafica de coperta poate fi executata de mine?). Pe langa alte detalii tehnice pe care doresc sa le discut cu dvs.,doresc sa aflu daca eliberati ISBN si/sau alte metode de pastrare a dreptului de autor. Va multumesc anticipat!

  • Popa Camelia

    Bună ziua,
    Vreau să public lucrarea de grad pe suport CD. Cum procedez?

    Mulțumesc!

    Popa Camelia

  • Fedeles Ioana

    Buna ziua.
    Am citit ca aveti o ofertă de publicare pentru cadrele didactice pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi certificat ISBN, în 7 zile lucrătoare, in 12 exemplare. Cost: 200 RON.
    As dori si eu sa.mi publicati lucrarea de gradul I cat mai repede chiar acum in luna ianuarie, fiindca imi trebuie pentru restrangere de activitate.
    Am vazut ca aveti si o oferta in care tirajele pot fi executate şi pentru tiraje mici şi foarte mici, cu termene rapide de execuţie – circa 7-8 zile pentru ediţiile în format clasic, pe suport de hârtie, sau 3-5 zile pentru ebook- în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale; as vrea cea mai rapida cale de publicare
    Astept raspuns de la dv..
    Va multumesc!
    Cu respect, inv. Fedeles Ioana

  • Moldovan Iulia Maria

    Buna ziua,
    Am trimis in luna decembrie doua lucrari spre publicare. Mi-ati trimis un e-mail prin care m-ati anuntat ca saptamana trecuta voi primi coletul, insa nu am primit nimic. Trebuia sa va dau adresa si numarul de telefon, vi le-am trimis, dar de obicei e-mailurile pe care le trimit intra in Spam. Am incercat sa va contactez telefonic in aceasta dimineata, dar nu raspunde nimeni la numerele de telefon, iar eu sunt intr-o zona unde nu am semnal, pana la ora 12.
    Astept un raspuns.
    Va multumesc anticipat!

  • Stefan Basno

    Doresc să-mi public mai multe scrieri ( un volum de epigrame, fabule şi parodii, un volum de evocări ale unor “aventuri” la pescuit, un volum de poezii şi o culegere de articole publicate în presa locală). V-am înşirat această listă de intenţii pentru a vă sugera că sunt dispus la o colaborare mai de durată cu editura dumneavoastră dacă voi constata că e una convenabilă ambelor părţi.
    In acest sens v-aş fi recunoscător să-mi precizaţi câteva lucruri:
    – Puteţi să asiguraţi toate etapele publicării? (Editare,redactare,corectare, tipărire)
    – Este posibil să public aceeaşi carte şi în format clasic,şi în format electronic?
    -Care ar fi costul total de publicare a unei cărţi de circa 100 de pagini în 150 de exemplare? (În format clasic,
    format A5,broşată şi cu câteva fotografii)
    – Dar în format electronic ?
    – Ce demersuri ar trebui să-mi asum pentru a facilita această colaborare? (Sunt profesor pensionar şi cred că aş
    putea asigura corectura)
    Vă mulţumesc pentru solicitudine
    Cu deosebită stimă,
    prof.Ştefan Başno

  • admin

    Buna ziua, Coletul a plecat deja de la noi.

  • admin

    Buna ziua, v-am raspuns pe adresa Dvs de email.

  • bdigitala@yahoo.com

    Vă salut,
    Doresc să editez, dar şi să reeditez două volume de proză scurtă, fiecare având 180 pagini. Vol I, cel pe care-l vreau reeditat, are coperţile şi desenele interioare, inclusiv I.S.B.N-ul. Al doilea are numai coperţile şi fotografia autorului. La ambele volume dimensiunile sunt 17 cm/27 cm.M-am gândit la 100 exemplare din fiecare volum !” Îmi puteţi da un preţ per volum?

    Cu stimă, Horia Crios–Bucureşti

  • Dumitru Stefania

    Buna seara, Doresc sa public un auxiliar curricular dar nu pentru comercializare ci doar online, in sala de lectura.As vrea sa stiu modalitatea de transmitere si costurile.
    Va multumesc anicipat pentru raspuns.

  • nicu haloiu

    Bună ziua, aș dori o publicare de carte (poezie) pe suport de hârtie, A5, tiraj 50 buc. Ce epași trebuie să urmez? Mulțumesc!

  • Ciupe Carmen

    Buna ziua. As dori sa public cu ISBN lucrarea mea de grad. Va rog sa mi spuneti ce costuri implica si cat timp dureaza pana intru in posesie. Va multumesc!

  • admin

    Buna ziua, v-am trimis detaliile de publicare pe email

  • admin

    Buna ziua,

    v-am trimis detaliile de publicare de carte pe email

  • admin

    Buna ziua,

    costul pentru publicare online cu ISBN este de 150 de lei. Lucrarea de publicat se transmite prin email, cu aceasta mentiune – publicare carte online – in titlu sau in continutul emailului Dvs.

  • admin

    Buna ziua,

    v-am trimis toate raspunsurile pe adresa Dvs de email

  • Rotaru Daniela

    Bună ziua!

    Aș vrea să public la dumneavoastră o revista școlară care are în jur de 40 de pagini. Întrebarea mea este dacă mă puteți ajuta cu obținerea ISSN-ului.

    Mulțumesc!

    Daniela Rotaru

  • Irina Ignat

    Buna ziua,
    M-ar interesa publicarea lucrarii de disertatie si as dori un model de referat stiintific pe care sa il prezint profesorului indrumator, in speranta ca ma va ajuta cu acesta. Am inteles ca puteti furniza un model. Apoi va voi contacta pentru publicarea efectiva.
    Va multumesc.

  • Ardeleanu maria

    As dori sa public online lucrarea de grad.ma intereseaza coperta si ISBN .Cat timp durează si ce tr sa fac?

  • admin

    Buna ziua,

    lucrarea de publicat online se trimite editurii prin email, Dureaza in medie o saptamana.

  • admin

    Buna ziua,

    v-am trimis prin email

  • Maria Cismarescu

    Buna ziua!
    Doresc sa imi public lucrarea de licenta prin intermediul editurii dvs. Ma intrebam daca va ocupati si cu astfel de lucruri si daca imi puteti oferi mai multe informatii in acest sens.
    Multumesc frumos!

  • Elena Claudia Constantinescu

    Bună ziua.

    Mă numesc Elena Claudia Constantinescu și am colaborat cu editura dumneavoastră, publicându-mi trei cărți: două volume de teatru pentru elevi și un roman „Silvia.” Aș vrea să public încă o carte, de fapt un Jurnal. Va avea aproximativ 520 de pagini A5 și l-aș dori în două volume. M-am gândit să facem 50 de volume (douăzeci si cinci volumul 1, douăzeci si cinci volumul doi). V-aș ruga să-mi spuneți cât m-ar costa toată afacerea. Nu doresc înregistrare ISBN, pentru Biblioteca Națională. Deocamdată rămâne doar pentru familie.

    Cu stima,

    Claudia

  • Lames Daniela

    Buna ziua,
    Doresc sa public la dvs. o carete de drept constituțional în (format electronic cu prețul de 160 ron)
    Daca o trimit astazi in format electronic în ce perioada de timp primesc codul de identificare al Bibliotecii naționale?
    Care contul in care pot plati suma pentru publicare stabilita de editura?
    Va multumesc,
    Cu considerati,
    Lames Daniela

  • admin

    Buna ziua,

    cu aproximatie, perioada de publicare pentru varianta online este de 2-3 săptămâni – saptamana viitoare intram intr-o scurta vacanta.
    Imediat dupa publicare va transmitem un email cu detalii legate de plata si transmiterea Certificatului ISBN.

    Cu deosebită consideratie,
    Daniel Voinea
    Director Editura Sfăntul Ierarh Nicolae
    074955210

  • Sorina Gheorghiu

    Bună ziua! As avea o carte de publicat, o traducere de 15 texte- poezie și proză, din autori români.Am mai colaborat în trecut, de data asta am folosit diacritice la partea română. Mi- ar plăcea un format A 5, cu fotografia pe toată coperta, cum o faceți de obicei, 30 bucați, în jur de 100 pagini fiecare. Aș putea să vă trimit manuscrisul( fișierele) și fotografia?

    Vă mulțumesc anticipat,
    S. Gheorghiu

  • Nistoroiu

    Bună ziua
    Am un dicționar de biochimie și genetică, scris de soția mea, pe care doresc să-l tipăriți pe hârtie. Doresc numărul de exemplare minim: 25, iar formatul să fie A5.Am încercat să vorbesc cu dumneavoastră la telefon, dar nu răspunde nimeni. Cum trebuie să procedez mai departe?
    Aștept răspunsul dumneavoastră.
    Cu stimă
    Viorel Nistoroiu

  • ARMONIA ARTELOR

    Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca editura dvs. poate lucra si reviste. Suntem un colectiv de cadre didactice care am elaborat o revista cu titlul ARMONIA ARTELOR. Daca raspunsul este afirmativ, va rog sa imi spuneti cat costa o revista care are aproximativ 50 de pagini cu coperta color si interiorul alb -negru? Dar daca am dori sa o facem toata color, ce pret ar avea?

  • ARMONIA ARTELOR

    Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca editura dvs. poate lucra si reviste. Suntem un colectiv de cadre didactice care am elaborat o revista cu titlul ARMONIA ARTELOR. Daca raspunsul este afirmativ, va rog sa imi spuneti cat costa o revista care are aproximativ 50 de pagini cu coperta color si interiorul alb -negru? Dar daca am dori sa o facem toata color, ce pret ar avea? Am dori revista in forma letrica.

  • ARMONIA ARTELOR

    Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca editura dvs. poate tipari si reviste. Suntem un colectiv de cadre didactice care am elaborat o revista cu titlul ARMONIA ARTELOR. Daca raspunsul este afirmativ, va rog sa imi spuneti cat costa o revista care are aproximativ 50 de pagini cu coperta color si interiorul alb -negru? Dar daca am dori sa o facem toata color, ce pret ar avea? Am dori revista in forma letrica.

  • Vlasie Ramona

    Bună ziua!
    Aș dori să public partea de cercetare din lucrarea de disertație.
    Aștept să iau legatura cu dumneavoastră.
    Mulțumesc!
    O zi bună.

  • Mocanu Adrian

    buna ziua. am inteles ca o carte editata la dumneavoastra va fi gazduita gratuit in libraria online pentru 1 an. se poate prelungi durata? cat ma costa?

  • Rosan Maria

    Vreau să public un auxiliar didactic, cuprinde aprox. 45 de pagini alb negu şi 5 color, aş dori numai un exemplar pe cd , cod ISBN. Vreau să ştiu cât costă.

    Mulţumesc!

  • Albu Mădălina

    Bună ziua! Sunt profesor pentru învățământul primar și aș dori să public lucrarea de absolvire și lucrarea de gradul I. Pentru a fi publicate cu ISBN am nevoie de referent științific? Cum trebuie să procedez. Mulțumesc.

  • Claudia Lupu

    Bună ziua,

    Am dori să publicăm lucrarea unei manifestări științifice (simpozion național) pe suport CD, cu acordare de ISBN. Vă rugăm să ne transmiteți care sunt condițiile în care poate fi publicată și un cost estimativ/exemplar. Mulțumim.
    Toate cele bune!

  • Apostol Roxana-Daniela

    Buna ziua! As dori continuarea colaborării cu Dvs. Tatal meu, Matei Nicolae, este autorul celei de-a treia carti, cu numele “Sa stăpânești infimul”. Este gata in format A4 si am dori 70 de exemplare. De asemenea, am dori încă 15 exemplare (din fiecare) din primele doua carti(Povestea pietrei de rubin si Scrisoare pentru mai târziu). De îndată ce primesc confirmarea de la Dvs, va trimit cartea in format electronic, cu rugămintea de-a o “organiza” Dvs. Mulțumesc!

  • Alexandra-Marilena Brahă

    Bună ziua! Aș dori să public o carte în format fizic, pe hârtie, cu ISBN. Vă rog să îmi transmiteți care sunt costurile minime și dacă aveți și alte oferte disponibile. Menționez că sunt profesor pentru învățământul primar. Vă mulțumesc anticipat!

  • BOGORODEA LUMINIȚA

    Bună seara. Vreau să public și eu o carte de abilități practice cu ISBN. Imi puteți trimite un model de referat științific. Dumneavoastră realizați și coperta cărții. Mulțumesc frumos.O vreau pe CD.

  • Sofrac Adrian

    Bună ziua. Am o lucrare științifică pe care doresc sa o public. Menționez că sunt cercetător individual, deci nu sunt doctorand sau masterand. Domeniul lucrări nu se încadrează în nici o știință pentru care se pot obține certificări, deci este ceva cu totul nou.As putea sa o public pe suport de hârtie la dumneavoastră și cât ar costa? M-ar interesa în format A4,in jur de 100 pagini, 50 exemplare ( volumul I) urmând următoarele 20 de volume. Menționez că doresc și inserarea de imagini color.

  • admin

    Buna ziua,
    v-am trimis pe email un model de referat stiintific.

  • admin

    Buna ziua,
    v-am raspuns pe email

  • admin

    Buna ziua,

    v-am prezentat oferta pe email.

  • admin

    Buna ziua,

    desigur, asteptam formatul electronic.

  • admin

    Buna ziua,

    va trimit răspuns pe adresa de email.

  • admin

    Buna ziua,

    v-am trimis raspuns pe adresa de email.

  • admin

    Buna ziua,

    uneori suntem extrem de ocupati, si sunam noi la apelurile pierdute, cand ne gasim o fereastra de timp, in aceeasi zi.
    Oricum, va contactam astazi.

  • Viorica Nișcov

    Stimate domnule Voinea,

    Am publicat la dvs. două cărți de istorie literară, respectiv de folclor și am fost foarte mulțumită. Acum vă scriu deoarece la telefoanele trecute sub „contact“ nu răspunde nimeni. Am o întrebare din partea sorei mele, Iarina Demian: are o cărticică de povești pentru copii, 30 pagini, cu câteva desene color și 2 fotografii, cărticica este tehnoredactată și are coperta gata. Ar trebui doar imprimată. Sora mea dorește o copertă lucioasă, hârtie bună și legătură solidă. Nu are nevoie de ISBN și, dat fiindcă e vorba de un cadou, ar vrea ca imprimarea și respectiv livrarea să se facă într-o săptămână. Credeți că ar fi posibil? Dacă sunteți în principiu de acord, veți primi diseară toate datele tehnice plus, evident, obiectul în cauză.

    Cu mulțumiri,

    Viorica Nișcov

  • Ion Alexe

    Buna ziua

    As dori sa-mi comunicati,daca este posibil, adresa Dvs.

    Cu deosebita stima, o zi buna!

    I.A.

  • Iordache Aurelia

    Buna ziua, ma numesc Aurelia Iordache, sunt cadru didactic si nu sunt la prima colaborare cu d-voastra. As vrea sa public la editura dvoastra o carte pe suport fizic, de hartie, cu referent stiintific (este vorba de o culegere de teste de limba franceza) si as avea nevoie de un model de referat stiintific. Cartea este gata de trimis la editura dvoastra dar acum am citit pe site si am aflat de acest referat. Astept mesajul dvoastra!
    O primavara frumoasa!

    Cu respect,
    Aurelia I.

  • Alexandra Dragut

    buna seara, am publicat la dvs cartea Apa, o substanta uimitoare, cu ISBN 978-606–30-0519-0, dar pentru ca nu am mai platit taxa anuala pentru libraria scriitorilor, nu mai regasesc cartea pe raftul virtual la Auxiliare curriculare. Daca platesc taxa anuala se mai poate regasi cartea pe raftul virtual? Daca doresc retiparirea trebuie sa va trimit din nou formatul pdf?

    As prefera sa o fac acum sub forma de DVD, se poate?

    Multumesc antipicipat pentru raspuns.

    Alexandra Dragut

  • Davidiuc Ioan

    Simată doamnă Mirela Voinea, vă rog să-mi comunicați dacă puteți, să-mi mai tipăriți cartea ,, Călător, trecător…pribeag pe pământ” în 25 de exemplare. Vă rog comunicați-mi când aveți posibilitatea să mi le trimiteți pe adresa: DAVIDIUC IOAN, Comuna Mitocu-Dragomirnei, Satul Dragomirna, Jud. Suceava. Tel.: 0758 538 636.
    Calculatorul arată că trebuie să vă trimit : 712 lei / 25 buc. pentru 354 pag. alb-negru. și 4 pagini color ( 2 coperți și primele 2 pagini) la fel cum le-ați tipărit pe celelalte.
    Numai bine vă dorim, dumneavoastră și la toți cei dragi.
    Vă mulțumesc anticipat, cu stimă și respect deosebit, I. Davidiuc

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>