Costuri de editare şi publicare « Publicarea de carte este misiunea noastră

      Costuri de editare şi publicare

3.9 (77%) 100 voturiNotiţe despre ISBN

ISBN este un număr de inregistrare pentru cărţi,cu caracter internaţional. El este eliberat de Biroul Naţional ISBN şi conţine indicativul editurii care l-a achiziţionat. Un număr ISBN este asociat unui singur titlu de carte şi nu mai poate fi atribuit niciodată altui titlu. 

Sunt 258 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • [...] convenabil. Cât de rapid şi de convenabil ? Dacă sunteţi foarte grăbit acum, consultaţi doar costurile publicării. Între posibilităţile de publicare, Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă şi o variantă cu o [...]

 • A. Peter

  Am o lucrare in proza de ~ 300 de pagini, indeplineste toate conditiile impuse de editura. Va rog sa-mi indicati pasii ce trebuie sa-i urmez pentru ca respectiva lucrare sa ajunga in faza de publicare. Va multumesc!

 • Editura Sfântul Ierarh Nicolae

  V-am dat răspuns pe adresa Dvs. de email.

 • MERLUSCA C.

  Am o lucrare compusa din legende,pe care le-am preluat din ,mai multe aparitii(reviste,carti de povesti…).
  Va rog sa-mi spuneti daca pot publica aceasta lucrare, si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez.
  Va multumesc.

 • karol

  Am si eu o scriere filozofica de aproximativ 60 de pagini. Ma intereseaza daca pot contribui la aspectul copertei si grosimea paginilor pe care se tipareste, etc.

 • Pappa Daniela

  Buna ziua ,
  Sunt Profesor Am o lucrare de specialitate , needitata electronic ci numai in format pe hirtie
  Are referinte de la prof. universitar si a fost lucrarea mea de gradul 1 didactiv
  Vreau sa o public prin intermediul edituri dumneavoastra in format pe hirtie 15 exemplare format A4 .
  Care ar fi pasi de urmat
  Cu stima ,
  Pappa Daniela

 • Am un roman de 200 de pagini si as vrea sa-l public. Ce trebuie sa fac?

 • Am un roman de 200 de pagini si as dori sa-l public intr-un tiraj de 3000 de exemplare de ex. Ce trebuie sa fac si mai ales, ce eforturi financiare imi revin. Va multumesc!

 • POPESCU DAN

  Am peste 2oo poezii pe care doresc sa le public in 2-4 volume.Pentru inceput as dori sa public un volum de 60 poezii pe suport de hirtie,tiparite clasic.Care sunt conditiile si costurile? Se asigura si lansarea pe piata publicitara si distributia?

 • Gafița Tudora Manuela

  Am o lucrare de licență, o monografie despre o personalitate dobrogeană mai putin cunoscută, as dori sa o public pe hartie un numar limitat de exemplare si pentru biblioteca digitala, cum procedez și cât costă? Lucrarea are in faza de manunscris 120 pagini A4 insă trebuie prelucrată pentru editare.
  Mulțumesc!

 • Hagiu Rodica

  Buna seara!

  As dori sa va intreb in cat timp poate fi publicata o carte din momentul primirii manuscrisului de catre dumneavoastra? E vorba de o carte de aprox. 100 de pagini A5.
  Cu respect, prof.Rodica Hagiu

 • IORDAN MIHAELA

  Buna ziua , as dori sa stiu daca pot sa public si eu un mini roman al carui text este Aripa unui inger (o poveste despre singuratate , deceptie , sinuciderea personajului principal , si in final puterea de a merge mai departe in viata.) As dori sa stiu cat ar costa 15 exemplare pe care as dori sa le fac cadou celor dragi , in ianuarie de ziua mea. Multe din capitole au fost deja citite pe blog, si au fost apreciate de cei care citesc.Va multumesc anticipat si astept un raspuns de la dvs. Carticica are in jur de 150-200 pagini .
  cu stima si sarbatori fericite Mihaela Iordan

 • Îmi pare rău că revin cu aceia-şi întrebare, dar nu am primit mesajul fiindu-mi desfinţat contul. Vă rog să-mi răspunde-ţi încă o dată la această adresă ce trebuie să fac şi cât mă costă să public un roman de 200 pagini.

  Vă muţumesc anticipat!

 • admin

  V-am scris pe adresa Dvs de email, dar fiind desfiintata, dialogul devine dificil.
  Oricum, trebuie sa reventi cu detalii asupra tirajului pe care il doriti (minim 40 exemplare, din care 9 se opresc pentru Biblioteca Nationala) si formatului romanului Dvs.
  Cred ca devine necesar sa va creati o casuta de email si sa ne lasati un numar de telefon.
  Editura

 • Căsuţa de email este cea de pe care vă scriu. Tirajul este de 100 de exemplare, şi având în vedere că trebuie să-mi plătesc singur editarea, am optat pentru un volum de poezii în număr de 30 – o poezie pe pagină. Un număr de telefon ar fi 0746 519 097.
  Vă mulţumesc anticipat.

 • [...] de publicare (funcţie de format, număr de pagini, tiraj) pot fi estimate online, cu ajutorul calculatorului de preţuri al Editurii. Cuvinte cheie: editura, edituri, galati, ISBN | Subiect: Despre Editura [...]

 • POPA DRAGOS

  Doresc sa public o carte de teste de limba romana pentru clasa a IV-a in format A5, 70 pagini,40 exemplare,coperta laminata si copertele color+ un desen color pe prima pagina. Cat costa pentru a o publica? Va multumesc si astept raspunsul dvs.

 • ioana

  DAR DACA IL SCRIU ELECTRONIC CUM IL TRIMIT?CE PLATI SE FAC INITIAL SI CE COSTURI SE FAC LA PRIMIREA CARTILOR,A ISBN-ULUI SI A CIP-ULUI?

 • admin

  Documentul se ataseaza si se transmite prin email, la adresa de la care va scriu – bdigitala@yahoo.com.
  Dacă valoarea publicării depăşeşte 300 RON, obisnuim un avans de 25%-30% din valoarea totală, restul urmând a fi achitat ramburs – pentru publicarea pe hârtie.
  Costurile de publicare se pot calcula dacă aveţi toate datele despre lucrarea Dvs (număr de pagini, format şi tirajul dorit).
  Incercati sa folositi adresa noastra noastra de email – bdigitala@yahoo.com – pentru un dialog mai usor de realizat

 • anad18

  Doresc si eu sa public o carte de poezii . Cum pot lua legatura cu dumneavoastra ?

 • Stanoiu Constantin

  Buna ziua

  Am si eu un roman pe care doresc sa-l public la editura dv. Romanul contine 217 pagini in format A5 si doresc sa fie editat intr-un tiraj de 300 de exemplare. Va rog sa-mi comunicati costurile editarii cartii (cost/exemplar, cost/intreg tiraj) si eventual, alte detalii pe care le considerati necesare.

  Cu multumiri anticipate,
  Constantin Stanoiu

 • cristina bura

  Buna seara.As dori sa editez un volum de poezii religioase.Conform calculelor dvs.la 40 de exemplare,cu coperta color,format A5,130 de pagini ,m-ar costa 390.lei.va rog sa-mi confirmati daca acesta este pretul final .
  va multumesc.

 • mioara

  Am o culegere (necomerciala) de fise si teste pentru clasa I si doresc un cd cu ISBN .Cum trebuie sa procedez ?
  Va multumesc!

 • ileana ianc

  doresc sa-mi public lucrarea de licenta , care sunt demersurile necesare ? (in jur de 60 pag ,A3)
  va multumesc

 • Croitor Roxana

  as vrea sa imi public lucrarea de dizertatie numai in format electronic.
  Ma costa doar 150 RON sau mai apar si alte cheltuieli?
  Si inca o intrebare: la ce interval dupa ce va trimit lucrarea va fi publicata? si in cat timp voi primi certificatul cu ISBN?

 • admin

  Costa doar 150 de RON.
  Publicarea este realizata in 2-3 zile, dupa care se realizeaza plata – va transmitem un email cu datele contului – deschis la Raiffeisen – dupa ce verificati publicarea.
  Certificatul ISBN si factura le primiti in 24/48 de ore dupa ce anuntati efectuarea platii, livrarea fiind rapida, prin serviciul PrioriPost al Postei.

 • Cupsan Lacramioara

  Buna ziua, ma intereseaza datele referitoare la pasii care trebuie urmati pentru publicarea unei carti in format electronic. Va rog sa mi le transmiteti pe e-mail. Primiti si documente in word? Va multumesc.

 • titimeaua cristina

  Buna ziua,
  Sunt interesata de publicarea unui volum de poezii la editura dvs si ma interesa daca acest lucru se poate face si de la distanta ,deoarece timpul nu imi permite sa ma deplasez si sa fiu plecata din localitate.Un al doilea lucru care m-ar interesa,ar fi daca pretul pe care il indica calculatorul il reprezinta inclusiv cu tiparirea cartilor,avand imi vedere ca sunt interesata de realizarea unei carti in format clasic pe hartie.Cartea mea contine 40 de poezii si m-ar interesa un format A5.Difernta de pret e mare intre ce imi arata calculatorul dvs si pretul real?
  Cum se livreaza cartile,in clipa in care sunt gata?
  Va multumesc anticipat
  Cristina

 • tiger lily

  buna ziua as dori sa aflu pasii specifici in vederea editarii unei carti,in acest caz este vorba de o carte ptr copii dar care are atasate si niste plansete cu desene,va multumesc si astept raspuns.O zi buna

 • Laura Luca

  Buna ziua

  Intentionez sa public un volum de versuri in toamna….as dori informatii in legatura cu conditiile si pasii necesari de parcurs pentru publicare!
  Va multumesc!!

 • admin

  Bună dimineaţa,

  condiţiile privesc corectitudinea scrierii şi prezenţa diacriticelor.
  O copertă realizată în Corel este binevenită. Altfel, cade în sarcina editurii şi nu întotdeauna gusturile concordă.
  Tirajul minim este de 40 de exemplare, din care, dacă acordăm ISBN, 10 se opresc la editură, pentru Depozitul Legal de Carte (8 exemplare) şi ca specimene editoriale (2 exemplare). Dacă acordăm ISBN, fiind o carte pe hârtie, va trebui să inserăm în carte şi caseta CIP (Descrierea Bibliotecii Nationale a României), care se eliberează în 2-3 săptămâni de la formularea cererii de către editură – deci, dacă vreţi cartea la o dată precisă, atunci, începeţi demersurile cu circa 1 lună înainte.
  Cartea se imprimă în tipografie performantă, pe hârtie de calitate înaltă, şi va avea un aspect peste media pieţei …
  Pretul tirajului poate fi calculat, cu destulă precizie, cu ajutorul calculatorului de prețuri postat pe site.
  Transportului tirajului este asigurat de editură, prin curier rapid, iar plata se face ramburs.
  Alte eventuale detalii … la momentul potrivit. Cred că aveţi însă, acum, toate detaliile necesare.
  Veţi primi acelaşi răspuns şi pe email.
  Editura.

 • STANCIU CRISTINA

  BUNA ZIUA,SUNT PROFESOARA DE MATEMATICA SI ASI DORII SA PUBLIC O CULEGERE SI LUCRARE DE GRADUL I,PRECUM SI LUCRAREA DE LICENTA,PENTRU CELE DOUA LUCRARI STIINTIFICE VREAU UN NUMAR MINIM DE EXEMPLARE CU ISBN IAR PENTRU CULEGERE DORESC 100 DE EXEMPLARE,PUTETI SA-MI SPUNETI PASI PE CARE TREBUIE SA-I URMEZ.
  VA MULTUMESC ANTICIPAT,ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA.

 • Costache Mihaela

  Buna ziua!
  Am mai lucrat impreuna la revista scolii. Acum as dori sa public un caiet cu fise de lucru, alb-negru, cu ISBN, in doua parti si un tiraj minim deocamdata.
  A4, 60 pag.si coperti color. Care ar fi pretul unui exemplar?

 • Doru Cătană

  Buna ziua,

  Doresc sa public patru cărti (codul civil, codul de procedură civilă, codul penal si codul de procedură penală) Vă rog sa-mi spune-ți pașii pe care trebuie să-i urmez.
  P

  Vă mulțumesc.

  Cu respect,

  Doru Cătană

 • OLTEANU VIRGIL

  DORESC SA PUBLIC DOUA LUCRARI – IN FORMAT ELECTRONIC (NECOMERCIAL) SI DORESC SA STIU
  – CE TREBUIE SA VA TRIMIT
  – CARE SUNT COSTURILE TOTALE
  – CARE ESTE TIMPUL EFECTIV IN CARE AM ISBN-UL SI CITE UN EXEMPLAR

  CU STIMA SI MULTUMIRI

 • Bogdan Paul

  Buna ziua. Sunt din judetul Alba si am o colega care are scrise niste poezi care merita sa le citesaca si altcineva. Eu m-am gandit sa ajuga la 80-100 de poezi pentu publicarea unui volum. As dori sa stiu despre scrierea lor la calculator, coperta, editarea; de toate acesteaa se ocupa editura? Si cat ar costa cam 110 de examplare(stiind ca 10 vor fi retinute) este la fel cu ce mi-a afisat calculatorul de pe site? Si volumele editate adica 100 mi le veti trimite mie…adica aici in Alba sau vor fi impartite pe la chioscuri si librari? Va-s fi recunoscator daca mi-ati raspunde pe mail.

 • Ileana

  Buna ziua! As dori sa public o carte poezii,sunt in numar de 23 scrise pe hartie. Spuneti-mi va rog tot ce tine de publicare inclusiv pret. Nu sunt citite de niciun specialist in domeniu. Va multumesc! Astept un raspuns de la dumneavoastra.

 • Dana

  Buna ziua , doresc sa public o carte pentru copii. Cine o corecteaza , cum fac cu desenele ce vor fi atasate , Are 15 pagini in format A4 . vreau sa apara in februarie. va multumesc

 • iulian

  buna ziua as dori sa stiu cum pot sa puplic o carte?si care sunt pasi?ce trebuie facut

 • razvan

  as vrea sa public un volum de poezii cu circa 30-40 pagini.Cam cat mar costa si cum incasez bani din cumpararea cartilor?

 • Buna ziua, as dori sa stiu daca ati putea sa publicati un volum de poezii speciale , un buchet de reflectii personale , ca o carte oferita in dar sufletului . La fiecare poezie doresc sa atasez o fotografie color a unor picturi deosebite ce sincronizeaza cu versurile , dar a caror autor nu sunt avand acordul pictorului ca sa se specifice numele sau . Sunt aproximativ 100 de pagini. Cartea as dori sa fie copertata elegant si cu o panglica speciala , ma intereseaza care ar fi costurile si cum diferentiaza ele in masura unui tiraj mai mare . As dori toate informatiile . Multumesc .

 • admin

  Am raspuns pe adresa de email. Calculatorul de pe site calculeaza corect costurile de publicare, si facem, oricum, verificari si rotunjiri in minus.

 • admin

  Noi o corectam. Puteti introduce desenele in document.

 • admin

  Puteti folosi calculatorul postat online, functie de tiraj si formatul cartii Dvs, daca indeplineste conditiile de publicare.
  Editura nu comercializeaza cartile.

 • admin

  Am raspuns pe adresa Dvs de email.

 • Am lucrarea de doctorat de vreo 250 pagini A5. As vrea sa o public. M-ar interesa daca stiti ceva despre procedura cu referentii stiintifici. Cum se face? Si care este numarul minim de exemplare? 25 sau 40? Mie nu imi trebuie foarte multe, dar am inteles ca se duc la depozit, biblioteca etc.

 • Mariana Cornea

  Buna ziua si “La multi ani!”. Ma bucur ca am descoperit acest site.
  Sunt profesor pentru ciclul primar. As dori un ISBN pentru o lucrare (lucrarea mea de licenta) pe care nu vreau sa o tiparesc in mai multe exemplare.Am tiparit-o si o am in format electronic Ma puteti ajuta, la un pret accesibil?
  Cu respect,
  M. Cornea

 • Caciuc Romelia

  Buna ziua,
  Doresc sa public o culegere de poezii pentru copii (Poezii inchinate mamei), are 40 pag. alb-negru, format A5,coperta si pagina de titlu color. Materialul este gata de tipar, as vrea sa stiu cand pot avea cartea.
  Cred ca materialul pregatit este bun, am atasat si desene.Tirajul,peste 50 de exemplare.

 • Hoara Camelia

  Am mai lucrat cu dvs. in 2010 aprilie-mai( scoala Nr. 172 Sf. Andrei, Bucuresti.As vrea sa realizez cu dvs. 2 carti pentru 2 proiecte educationale diferite. Ele vor contine creatii ale elevilor si ale cadrelor didactice. Probabil vor fi format As , dar nu sunt sigura. Vi le pot preda in jurul datei de 10-20 aprilie. cand le-as putea primi?

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>