Costuri de editare şi publicare « Publicarea de carte este misiunea noastră

      Costuri de editare şi publicare

3.9 (77%) 100 voturi



Notiţe despre ISBN

Principalele responsabilităţi ale Centrului Naţional ISBN sunt: înregistrarea editurilor noi; acordarea codurilor ISBN pentru editurile noi şi pentru editurile care îşi continuă activitatea; acordarea codurilor ISBN pentru persoanele fizice sau juridice care nu reprezintă o editură şi editează lucrări în regie proprie; organizarea şi actualizarea bazei de date ISBN – România. 

Sunt 258 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

  • Mateescu

    In cazul in care vreau sa public un roman sub forma de ebook comercial voi fi anuntat cate persoane au achizitionat lucrarea mea?

  • Lala

    Buna ziua! As dori sa public o carte (un studiu realizat in domeniul educatiei) pe suport fizic, pe hartie, cu ISBN, si m-ar interesa modalitatile de trimitere ale materialului, conditii de tehnoredactare, cost (studiul are in jur de 65 de pagini A4 cu 2 pagini color si 160 pagini A5, timpul necesar publicarii. Va multumesc!

  • popa romeo

    Sunt profesor în Drobeta Tr. Severin și doresc să cunosc prețul pentru publicarea a două lucrări de specialitate (istorie). Prima dintre ele este lucrarea mea de doctorat și are 300 pagini scrise în format A4, la 1 rând distanță și caractere de 12, iar cealaltă are 117 pagini în format tot A4, dar la 1,5 rânduri distanță și tot caractere de 12. Intenția mea ar fi să le public pe amândouă în format A5, cu specificația că, totuși, întâietate ar avea lucrarea de doctorat. Ar mai fi ceva de ajustat la ele – și nu mă pricep eu la așa ceva – fiind vorba despre faptul că le-am lucrat în Word 2003, iar dacă nu am calculatorul meu, caracterele Ș și Ț le vede ca pătrate. Dacă scot la imprimantă la mine acasă, documentul apare normal, dar dacă la trimit în format electronic pa alt calculator…atunci apare problema de mai sus. Vă mulțumesc anticipat pentru informații!!!

  • Tulbaş Camelia Rita

    Buna ziua!
    Am scris o carte, “Liceul de muzică din Cluj” şi vreau s-o public. Cartea are 108 pagini. M-ar interesa pretul la 100-200 exemplare, cat dureaza pana se tipareste si ce trebuie sa fac. De asemenea, daca ma puteti Dv. ajuta in legatura cu putina publicitate.
    Va multumesc pentru rabdare si astept raspunsul Dv. pe mail.
    O zi buna, Camelia Tulbas

  • Carmen

    Doresc sa public o carte, de circa 40 de pagini, care cuprinde trei scenete si o creatie epică, in format electronic : ebook comercial. Scenetele le am si in format audio. As dori sa-mi dati detalii despre pasii pe care trebuie sa-i urmez.
    Va multumesc!

  • Am publicat și la alte edituri; oferta dumneavoastră mi se pare foarte tentantă.
    Aș vrea să public un roman (și în varianta pe hârtie și în cea electronică); unde vă pot contacta fizic. Spuneți-mi, vă rog, dacă vă puteți ocupa și de comercializarea lor. Cu mulțumiri, C.V.

  • h.bogdan

    Buna ziua.
    M-ar interesa publicarea unei carti pentru copii, sub forma de e-book. Insa am niste neclaritati. Pe una dintre pagini scrie, ca in cazul in care nu sunt persoana fizica autorizata, editura comercializeaza cartea in numele meu, in schimbul unui comision de 2 euro, pe alta pagina scrie 1 euro.As vrea sa stiu cum pot verifica cand a avut loc o vanzare a cartii si cui trebuie sa ma adresez pentru a plati taxele, ce-mi revin in urmarea vanzarii cartii(la stat). Si in final as vrea sa stiu, cum trebuie sa procedez pentru a ajunge sa-mi public cartea cu ajutorul editurii dumneavoastra. Informatiile pe care vi le cer, sunt deocamdata in scop informativ deoarece nu am deocamdata suma necesara. Insa cu siguranta, voi apela la dumneavoastra pentru editare. Va multumesc

  • Wagner Edith

    Buna ziua,sunt cadru didactic,as dori sa-mi public lucrarea de licenta cu ajutorul editurii dumneavoastra.Materialul are 65 pagini in format A4.Astept confirmarea si pasii pe care tebuie sa-i urmez.Numar minim de exemplare,cu ISBN.Multumesc!

  • silaghi ramona

    buna ziua eu as dori sa imi scot o carte de poezii, inca mai scriu poezii, am numa vreo 20 si ceva dar o sa vreau sa ajung cam la 100. Prima vreau sa scrie pe coperta pt ca va fi in memoria mamei mele desi n-o cunosc ca aveam vreo 2 ani cand a murit dar o iubesc si as vrea sa ma ajutati, daca doriti sa-mi spuneti cam cat m-ar costa absolut tot pt a o publica si ce mi-ar trebui, ce sa fac cat timp mi-ar lua pe a fi publicata, daca ma puteti ajuta va rog sa imi scrieti pe acest id.
    e foarte importanta aceasta carte pt mine, nu o fac pt bani sau ca sa fiu cunoscută, o fac in memoria mamei mele.

  • rovena

    Buna ma numesc Rovena, as avea si eu o rugaminte la dumneavoastra – eu am niste versuri proprii si viata mea de la nastere pana in acest moment, sunt cam 25 de pagini A4 cu tot cu coperta. Cam cat m-ar costa si in cat timp as putea sa o am… . multumesc anticipat

  • vali

    Buna ziua.Detin o lucrare de dizertatie pe care vreau sa o public.Lucrarea are 37 de pagini.Cat costa sa fie publicata in format electronic.Multumesc pentru raspuns.

  • admin

    Am trimis detalii pe adresa Dvs de email

  • admin

    Buna ziua,

    desigur, imediat ce o lucrare este vanduta, ea apare in contul Dvs. Sistemul este foarte transparent, puteti vedea intregul istoric al vanzarilor, in timp real.

  • admin

    V-am raspuns pe adresa de email.

  • Muscalu Daniela

    Buna seara,

    Doresc sa-mi comunicati daca preturile actuale necesare publicarii sunt cele afisate pe site. As dori sa public o culegere de chimie pentru clasa a VII a ( 100 exemplare – 100 pagini / format A5). Am inteles ca d-voastra va ocupati de ISBN. Cum trimit materialul si banii? Cat dureaza din momentul trimiterii materialului pana la primirea coletului?

    Va multumesc
    prof. MUSCALU D.

  • admin

    Buna seara,

    Doamna prof. Muscalu, adresa Dvs de email nu este corecta, mesajele nu ajung la Dvs.
    Puteti sa ne scrieti pentru un raspuns detaliat la edituradigitala@yahoo.com sau telefonati la 0745955210.

  • Elena

    Doresc sa realizez o revista de specialitate.
    Ce pasi trebuie sa urmez?

  • Vintilă Ovidiu

    Buna seara,
    Mă numesc Vintilă Ovidiu şi sunt profesor de limba engleză în Piteşti. Aş dori să-mi public lucrarea de grad I,care prezintă 158 pagini alb-negru, în format A4. Vreau să ştiu dacă numărul de pagini în format A5 va fi acelaşi , sau câte pagini A5 estimaţi că vor ieşi. Vă rog să-mi comunicaţi de asemenea şi costul total al publicării lucrării cu ISBN/modul de achitare a sumei şi modalitatea de trimitere a lucrării către dumneavoastră/a recepţionării cărţilor.
    Vă mulţumesc anticipat.

  • Elena Irannezhad

    Ma numesc Irannezhad Elena si locuiesc in Finlanda.
    As dori sa va intreb in legatura cu publicarea unei carti de poeme persane traduse in engleza.
    Cartea momentan este in format ebook si paper book pe Amazon,dar as dori cartea sa fie publicata si comercializata in Romania.Cartea are 64 de pagini.
    Daca publicarea la redactia dvs ar fi posibila,va rog frumos sa ma instiintati.Apoi va voi mai trimite detalii referitoare la carte.
    Daca nu se poate publica,voi intelege,dar totusi as dori un raspuns.
    Va multumesc anticipat,
    Elena Irannezhad

  • Daniela Radoslav

    Buna ziua, sunt cadru didactic, si as dori sa-mi public lucrarea de gr.I cu ajutorul dvs.in format ebook necomercial.Lucrarea are 114 pagini format A4.Multumesc pentru raspuns.

  • stefan

    La ce se refera urmatorul aspect:
    Ofertă de publicare pentru cadrele didactice: Publicăm pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi Certificat ISBN, în 5 zile lucrătoare. Pachet minimal: tiraj de 12 exemplare (din care 8 se transmit Bibliotecii Naţionale). Cost: 200 RON.

  • Heres Radu

    Buna seara!
    As dori sa stiu in ce stadiu va aflati cu lucrarea mea.
    Va multumesc,scuzele de rigoare.
    cu respect ,
    Heres Radu

  • Heres Radu Simion

    Buna seara!
    Doamne ajuta!
    Sper ca sunteti mai liber si ca lucrurile s-au mai linistit.
    As dori sa stiu daca va puteti ocupa si de lucrarea mea.
    Va multumesc!
    cu respect ,
    Heres Radu

  • Petrea Beniamin

    Buna ziua,
    Va rog sa ma indrumati pt. a publica un roman scris de sotia mea. Mentionez ca romanul are 100 pagini format A4 si as dori sa-l editati in format A5.
    Cum procedez pentru a va trimite romanul si coperta in format electronic si cum se face plata?
    Daca va trimit romanul in format electronic, imi puteti face un calcul exact pt. publicarea acestuia?
    Va multumesc!

  • Rodi

    Buna seara!

    As dori detalii pentru publicarea unei carti pe suport de hartie, in format A3, de 60 pagini, cu ISBN. In cat timp poate fi gata?

  • iordache aurelia

    Buna ziua, sunt profesor de limba franceza si am realizat un optional pentru clasa a VI-a, L3 in limba franceza. As vrea sa-l public pentru a-mi usura lucrul la clasa. As merge pe formatul A4, ca sa fie ca un caiet studentesc pentru ei, are in jur de 60 de pagini, nu vreau pagini color, poate doar coperta si vi l-as putea trimite pe suport electronic la sfarsitul acestei saptamani. Am inteles ca d-voastra va ocupati si de ISBN. M-ar interesa daca ma puteti ajuta, cat ma costa si daca este posibil sa-l am cel mai tarziu posibil pe 25 septembrie. Va stau la dispozitie pentru alte detalii tehnice pe care poate le doriti.
    Multumesc pentru timpul acordat!
    Cu respect!
    Aurelia I.

  • Pop Dumitrita

    Buna ziua!

    De curand, am terminat de redactat un ghid gramatical ( elemente de constructie a comunicarii), folositor atat elevilor cat si colegilor de breasla, pe care as dori sa-l public pe suport de hartie.

    Ghidul are 116 pagini scrise in format A4, Times New Roman, 12. As dori numarul minim de exemplare, cu ISBN.

    Astept confirmarea dumneavoastra si pasii pe care trebuie sa-i urmez. Va multumesc!

  • oprea

    Buna ziua. As dori sa public o carte la editura dvs. Ea reprezinta lucrarea pentru obtinerea gradului I in invataman. As dori mai multe detalii in legatura cu aceasta problema. Daca costurile sunt rezonabile mai am de publicat cel putin inca doua lucrari. Cu deosebit respect.

  • gavriilstiharul

    Cu tot respectul, am o nelămurire. Dintre cele câteva cărţi, pe care le-am lecturat în regim DEMO, numai una avea inserată caseta CIP (Descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României). Aceasta nu trebuie să apara obligatoriu pe a II-a pagina a volumului, alături de simbolul copyright-ului, numele autorului şi anul aparitiei?

  • Tanase Daniela

    Buna ziua!Ma intereseaza publicarea tezei de doctorat in 2 parti,mai exact 2 lucrari diferite,in format A5,TNR,carsctere de 12,la 1 rand,alb-negru,coperta cartonata.Fiecare dintre ele are max 100 pag.
    Va rog sa ma contactati pt a discuta detaliile.
    prof. Daniela Tanase

  • admin

    la tirajul minim (25 de exemplare, din care 8 sunt destinate Bibliotecii Nationale), daca rezulta 2 titluri, in format A5, in 100 de pagini interior alb-negru, coperta laminata, costul total este de 540 de lei.
    Va astept pentru a discuta detaliile, daca aveti intrebari punctuale.

  • admin

    Am datoria sa va raspund in detaliu. Într-adevăr, pentru cartile pe hârtie, Caseta CIP se introduce obligatoriu pe pagina a II-a. Deja ea, însă, contine numele autorului, editura, ISBN-ul, titlul, anul si alte specificatii.
    Doar ca Descrierea CIP se acorda de Biblioteca Nationala numai pentru exemplarele ce se tiparesc, nu si pentru cele ce apar online, ori in format electronic (pe CD/DVD), acolo unde este necesar doar ISBN-ul.
    Prin urmare, daca vedeti un DEMO cu caseta CIP, inseamna ca are si editie pe hârtie, anterior aparuta. De acum incolo, insa nicio varianta online nu va mai purta Descrierea CIP, pentru ca Biblioteca Nationala a introdus regula ca variantele electronice si online sa primeasca un nou cod ISBN, fata de cel pentru editia pe hârtie.
    Mai mult, pentru variantele electronice ale unui titlu (de exemplu, daca o carte este in format electronic in varianta mobi, pdf si epub), recomanda sa fie acordate ISBN-uri diferite, ceea ce inseamna ca acelasi titlu poate sa apara sub patru ISBN-uri distincte.
    Sper sa gasiti raspunsul nostru lamuritor.
    Totusi, daca va intereseaza detaliat subiectul, puteti sa va informati mai temeinic vizitand site-ul Bibliotecii Nationale – http://www.bibnat.ro / sectiunea CIP / titlul Documente pentru care nu se realizeaza Descriere CIP.

  • admin

    Puteti sa trimiteti interiorul si coperta ca atasament, pe adresa noastra de email.
    Plata se face ramburs, la sosirea coletului. Sigur ca putem face un calcul de cost pentru cartea Dvs si vi-l transmitem.

  • admin

    Cartea Dvs este finalizata, in curand va fi publicata in Libraria Bibliotecii Digitale.

  • admin

    Va raspund pe adresa Dvs de email.

  • Mihai S

    Buna ziua,
    Pentru a tipari o carte pe hartie cum se transmite materialul (scris in word)in fisier word e ok? Dar pentru publicarea unui e-book? Si fiecare pagina din word va reprezenta exact o pagina de carte?
    Ca si carte electronica, clientii ce obtin in schimbul banilor? iar banii cum ajung la autor?
    Multumesc

  • admin

    materialul se transmite in word, este foarte bine.
    Pentru ebook, la fel, sau in format pdf.
    In cazul unui ebook, clientii obtin ebook-ul – formatul electronic al cartii -, pe care nu il pot da mai departe, ci este personalizat pe calculatorul propriu.
    Banii ajung la autor prin intermediul editurii, care la randul ei are contract cu firma care intermediaza cu bancile (in cazul platii prin card) sau cu firmele de telefonie (pentru plata prin sms).

  • Agoston Silviu

    Manuscrisul in word,100 pagini,100 exemplare,coperta color laminata,format A5,tematica:fabule.Cat platesc la primirea coletului?Se poate tipari cartea pana la 15 oct. a.c.?ADMIN esti stegar ? Multumesc.

  • Luminița Burlacu

    V-am trimis pe adresa editurii un material( însoțit de datele personale )spre publicarea lui pe hârtie.V-aș ruga să-mi dați un răspuns legat de costul acesteia pentru 35 de exemplare.

  • AGOSTON SILVIU

    Am primit raspunsul dumneavoastra.Multumesc.Am asezat fabulele in pagina.Maine le trimit.Va rog sa faceti un efort ca ele sa fie tiparite pana la 25 octombrie a.c.Mai vorbim la telefon,caci mai am 2 carti pentru tipar si o monografie.Multe salutari de la Blaj-Mica Roma.

  • AGOSTON SILVIU

    Daca sunt probleme sa mi le transmiteti pe:silviu.agoston @yahoo.com.Verific mesajele de 2 ori pe zi.Cu consideratie !

  • LUNGU ANA-MARIA

    Buna seara,
    Mă numesc Lungu Ana-Mria, prof. inv. prim. Rovinari-Gorj. Aş dori să-mi public lucrarea de grad I,care prezintă 120 pagini alb-negru, in format A4. Vă rog să-mi comunicaţi de asemenea şi costul total al publicării lucrării cu ISBN/modul de achitare a sumei şi modalitatea de trimitere a lucrării către dumneavoastră/a recepţionării cărţilor. Va rog sa-mi mai comunicati daca mi-ati putea asigura referent stiintific la o alta carte pe care as dori sa o public ulterior.
    Vă mulţumesc anticipat.

  • admin

    Buna seara,

    v-am raspuns pe adresa de email.

  • AGOSTON SILVIU

    Va rog un pronostic pentru data finalizarii cartii (+/- 2 zile).Multumesc.

  • Urfet

    Buna seara!

    As dori sa-mi spuneti, va rog, daca nu mai lucrez anul acesta in invatamant, mai pot publica la dv. carti? Va multumesc anticipat!

  • Lidia Sochirca

    Salutare! Vreau sa intreb cit Costa sa editez o carte la editura dumneavoastra cu coperta laminata are 80 de pagini.multumesk mult.

  • Dumitru Constantin

    Bună seara. Doresc să-mi comunicaţi dacă pot expedia la editură un nou volum de poezii pregătit, pentru a fi tipărit.
    Cu deosebită stimă C. Dumitru

  • SAMUEL C

    Buna ziua. As dori cateva informatii. A iesit recent de sub tipar o carte de poezii pe care as dori s-o vand si in editie electronica, daca se poate prin acest e-book comercial. Dati-ne cateva detalii despre ce presupune acest lucru, va rugam. Eu sunt autorul, locuiesc in USA iar cartea a fost tiparita in Romania. Aveti nevoie de cartea in format print pentru a o transforma in formatul care este necesar pt editia electronica? Putem imediat ruga pe cineva din Romania sa va trimita un exemplar. Ce presupune si ce este de fapt acest e-book? Ce contract trebuie sa semnam, ce comision va opriti si care este modalitatea de plata? Pretul vanzarii il aleg eu, dvs., sau poate ramane cel tiparit pe coperta? Daca raspunsul este satisfacator, dorim sa apara inca 5 carti la vanzare in editia electronica prin dvs. Asteptam. Cu stima, Samuel C.

  • Popescu Catalin

    Buna seara.

    As dori sa stiu daca o carte trebuie sa fie scrisa exclusiv cu diacritice sau poate contine doar caractere latine (exem. in loc de Ș pot avea S). Cartea este uttilizata doar pentru un curs online.

    Astept mesajul Dvs.

    Sarbatori fericite,
    Catalin

  • anca mihaela

    Doresc sa stiu daca prin editura dumneavoastra se poate tipări pe suport de hartie o revista de specialitate , cu aparitie lunară , cu obtinerea de cod ISBN.

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>