Publicare Carte – ISBN Gratuit « Publicarea de carte este misiunea noastră

Publicare Carte - ISBN Gratuit

4.8 (95%) 8 voturi

Misiunea Editurii noastre este publicarea de carte, cu ISBN Gratuit (fie online, fie pe suport de hârtie, fie pe suport CD), la standarde înalte de calitate, cât mai convenabil pentru cadrele didactice – şi nu numai. Cartea Dvs., lucrarea de licenţă, culegerea, romanul, volumul de versuri, uitate în sertar- poate fi acum publicată, pentru că avem soluţii inovative de minimizare ale costurilor, chiar în condiţiile unor tiraje mici.

Calculaţi costurile de publicare ale propriei cărţi (suport de hârtie) folosind calculatorul de preţuri

Ofertă de publicare pentru cadrele didactice: Publicăm pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi Certificat ISBN, în 7 zile lucrătoare. Pachet minimal: tiraj de 12 exemplare (din care 8 se transmit Bibliotecii Naţionale). Cost: 220 RON.
Preţul include inscripţionarea CD-urilor, design-ul coperţilor şi feţelor CD-urilor, imprimarea color a coperţilor şi feţei discurilor, carcase format DVD.

Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă posibilitatea unor ediţii de foarte bună calitate, începând de la 160 de RON, cu asigurare gratuită de ISBN / CIP.

Tirajele pot fi executate şi pentru tiraje mici şi foarte mici, cu termene rapide de execuţie – circa 7-8 zile pentru ediţiile în format clasic, pe suport de hârtie, sau 3-5 zile pentru ebook- în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale.

Transportul tirajului se suportă de Editură pentru Bucureşti şi orice alt oraş din ţară, prin serviciu de curier rapid – de obicei Cargus sau Prioripost.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii la tel. 0745955210 sau email editura@bibliotecadigitala.ro
Editura Bucureşti cu tiraje mici, calitate înaltă, publicare rapidă pe suport de hârtie, suport CD-ROM (asigurăm design-ul tipăririi feţei şi carcasei CD), sau online – în Sala de Lectură a Editurii. Pentru orice variantă de publicare asigurăm ISBN gratuit şi eliberarea Certificatului ISBN.Notiţe despre ISBN

Un cod ISBN însoţeşte o publicaţie monografică de la editarea sa şi mai departe, în tot lantul de distribuţie. Codul ISBN se foloseşte ca element cheie al sistemelor de înregistrare şi inventar pentru edituri, distribuitori, comercianti, biblioteci si alte organizaţii. 

Sunt 71 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • Cristea-Armaşu Ramona

  Care sunt etapele publicării?
  Mă interesează un ebook necomercial, care să poată fi downloadat de către oricine,

  Trimit mai întâi textul, banii, în ce cont, prin poştă?

 • Bercu Mihaela

  Buna ziua,
  Pentru ca am mai colaborat cu dvs si am fost extrem de multumita de serviciile oferite, as vrea sa puplic mai multe materiale: o carte de scenete in versuri (format A5, 51 pagini), o alta de proza de 93 de pagini, format A5 si lucrarea de gradul I de 123 de pagini A4. Am calculat pretul aproximativ pentru publicarea acestor materiale pe suport de hartie si imi depaseste bugetul(cca 1000 lei). Am citit insa ca imi puteti oferi <>. Puteti sa imi spuneti mai amanuntit ce prevede acest lucru? Astept raspunsul dvs.

  Cu respect, prof. Mihaela Bercu

 • Virginia Nistor

  Buna ziua,
  Sunt pensionara. In urma activitatii mele didactice, am inteles ca a-i face pe altii sa gindeasca e un miracol. Pregatesc un compendiu (pretentios spus, poate!) de matematica. Acesta cuprinde o sinteza teoretica, probleme rezolvate metodic si cate un set de probleme propuse. Consider ca profesia de dascal este divina si doresc sa las in urma mea si ceva material, concret.
  Cateva intrebari:
  - materialul poate fi trimis in manuscris, sau este obligatoriu ca document Word (de exwemplu)?
  - la publicarea online cu comercializare de catre editura, cum se pune problema tirajului (daca se pune)?
  - se poate trimite materialul in etape, sau trebuie sa-l finalizez si apoi sa va contactez?
  - care ar fi costurile totale (estimez 200 pagini scrise la calculator), cat imi trebuie sa achit la inceput ?
  - care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac?

  Cu deosebita stima pentru ceea ce faceti,
  Virginia Nistor

 • Popa Irina

  Buna ziua .Am citit ca aveti o ofertă de publicare pentru cadrele didactice pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi certificat ISBN, în 7 zile lucrătoare. Cost: 200 RON.
  As dori sa aflu cum va pot trimite materialul si cum sa fie scris (in word ) si A4 si cate pagini este minim de trimis ? Doresc sa public o culegere de exercitii de gramatica pentru ciclul primar. Va multumesc pentru intelegere si astept raspuns de la dumneavoastra

 • Ciubotaru

  Buna ziua. Doresc sa-mi public lucrarea de licenta pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN si certificat de ISBN,in 7 zile lucratoare. Cost 200 RON. As dori mai multe informatii in ce priveste tehnoredactarea si modalitatea de trimitere a materialului.

 • Mirela Grama

  As vrea sa public o carte, necomercial,CD-ROM, cu ISBN. Care sunt costurile, cum trimit si in ce conditii de redactare, ce se intampla cu coperta?
  Imi cer scuze pentru atatea intrebari. Va multumesc!

 • admin

  Aţi primit răspuns pe adresa Dvs de email.

 • pauna oana

  AS dori sa public un volum de poezii.M-ar interesa sa aflu cat m-ar costa.multumesc

 • Doresc sa public o poezie compusa de mine in memoria tatalui meu pe care l-am iubit enorm de mult iar pe data de 2.03.2012 face 2 ani de cand s-a stins din viata.

  Cu stima si respect
  Lacramioara Iordache
  Botosani

 • Buna dimineata!
  Vin cu o intrebare la dumneavoastra.
  Vreau sa fac comanda de 25 de exemplare, format A5, cu laminare, pentru cartea ,,SI TU POTI FI BOGAT” in limba romana pentru editare si tiparire. Cartea este in format word. Care este pretul doar pentru editare si acordare ISBN?
  Ar fi posibila editare, tiparire si acordare ISBN si pentru cartea in varianta engleza?
  Va multumesc!
  Cu respect
  Ion

 • Georgeta Grivei

  Buna ziua,
  Sunt profesor si as dori sa public o carte de compuneri scolare realizate de o eleva. Este scrisa in word, format A5, are un cuvant de referinta din partea mea, coperta (care poate fi ajustata), foia de titlu, cateva fotografii color care insotesc fiecare compunere si 45 de pagini cu cuprins cu tot. Ma intereseaza tiparirea cartii in 20 de exemplare cu certificat ISBN. Care sunt costurile. Care sunt costurile? Aveti reduceri pentru cadrele didactice si in cat timp puteti onora comanda trimisa prin posta? Va multumesc si astept raspuns.

 • admin

  Buna ziua.
  detaliile sunt prezente pe site-ul nostru, inclusiv un calculator online de costuri.
  Lucrarea se poate atasa si transmite prin email, in format doc/docx, impreuna cu detalii legate de aspectul copertii, format, tiraj, adresa de livrare, CNP pentru facturare, un numar de telefon.
  Plata se face ramburs, la sosirea coletului. Din tirajul realizat, opt exemplare sunt destinate Bibliotecii Nationale.

 • admin

  Buna dimineata,

  in general, detaliile sunt prezente pe site-ul nostru, inclusiv un calculator online de costuri.
  Lucrarea se poate atasa si transmite prin email, in format doc/docx, impreuna cu detalii legate de aspectul copertii, format, tiraj, adresa de livrare, CNP pentru facturare, eventual si un numar de telefon.
  Din tirajul realizat, opt exemplare sunt destinate Bibliotecii Nationale.

 • Raluca Prundeanu

  As dori sa public pe CD teza de doctorat in limba spaniola cu ISBN (12 exemplare). Este posibil? Multumesc

 • Rotaru Daniela

  Buna ziua!

  As dori să public 35 de CD cu ISBN. Îmi puteți spune prețul și cât ar dura?

  Vă mulțumesc!

 • David Ana Cristina

  Buna ziua,
  Sunt profesor pentru inv. prescolar.Doresc sa public o carticica online – e-book, un material auxiliar pentru prescolari, cu ISBN. Am inteles ca costul ei ar fi 150 lei. Cum trebuie sa procedez?
  Astept raspunsul d-voastra. Multumesc.

 • Grigore Cristina

  Bună ziua! Mă interesează un ebook necomercial. Care sunt paşii?
  Cât durează până primesc certificatul?

 • Magdici Agnesa

  sunt cadru didactic si m-ar interesa publicarea unei lucrari cu ISBN, numar minimal. Cum procedez?

 • Vancea Delia

  Bună ziua, aş dori să public în număr minim (12 buc)un studiu personal în specialitatea arte, în format de carte, la preţul oferit de 200 ron. Ce format trebuie să aibă, A4 sau B5, sau?, De asemenea ce fel de font, mărime literă şi spaţiere?
  Vă rog să-mi spuneţi dacă este un nr. minim de pagini pentru o carte.
  Aş dori aceleaşi informaţii în cazul în care nr-ul de pagini este insuficient şi s-ar putea realiza o broşură, sau un studiu?
  Cu drag aştept răspuns, vă mulţumesc.

 • Tudor Vasilica

  Buna ziua,
  As dori sa public o lucrare stiintifica necesara pentru punctaj la restrangere de activitate.Va rog sa-mi spuneti daca e nevoie de acordul scris al coordonatorului. Este necesara doar adeverinta cu ISBN sau trebuie editata pe suport scris?
  multumesc

 • Cristi Modra

  Buna ziua .Am citit ca aveti o ofertă de publicare pentru cadrele didactice pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi certificat ISBN, în 7 zile lucrătoare. Cost: 200 RON.
  As dori sa aflu cum va pot trimite materialul si cum sa fie scris (in word ) si A4 si cate pagini este minim de trimis ? Va multumesc pentru intelegere si astept raspuns de la dumneavoastra.

 • Ariana

  Buna ziua. Am o carte, dar inca nu este gata in totalitate mai am putin de lucrat la ea, dar as dori sa stiu deja cum as putea sa o public? Cum pot face cu materialul?

 • admin

  Atasati lucrarea de publicat pe adresa noastra de email, impreuna cu detalii legate de aspectul copertii si date legate de facturare (adresa, CNP, un numar de telefon).

 • admin

  Intai atasati lucrarea de publicat si transmiteti-o pe adresa noastra de email. Noi intâi o publicăm in Sala de Lectura, apoi va instiintam si va trimitem toate detaliile.

 • Fratica Cerasela

  Buna ziua .Am citit ca aveti o ofertă de publicare pentru cadrele didactice pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi certificat ISBN, în 7 zile lucrătoare, in 12 exemplare. Cost: 200 RON.
  As dori sa aflu cum va pot trimite materialul si cum sa fie scris (in word ) si A4 si cate pagini maxim de trimis , cum platesc? Doresc sa public o lucrare de gradul I si o lucrare de disertatie. Va multumesc pentru intelegere si astept raspuns de la dumneavoastra

 • admin

  Buna ziua,
  materialul se transmite prin email, ca atasament, in format doc. Numarul de pagini nu este important, cartea fiind publicata in format electronic. Plata se face ramburs, la sosirea coletului.
  La publicarea a 2 titluri simultan acordam o reducere de 50 de lei, deci costul total pentru publicarea celor 2 titluri este de 350 de lei.

 • Dobrinescu Marioara

  Aş dori să public două monografii,pe suport CD-ROM, pentru fiecare îmi trebuie ISBN, fiecare este scrisă în word şi nu are mai mult de 5-6 pagini. Au şi câteva fotografii.Care sunt paşii de urmat?

 • Magdi

  Bună seara,
  Aş dori să public o carte cu certificat ISBN.
  În limba maghiară se poate???Ar fi vorba despre Rolul obiceiurilor si dansului popular in formarea personalităţii copiilor.
  Mulţumesc.

 • Udrea Maria Elena

  Buna ziua

  Sunt profesor si as dori sa public o culegere de probleme pentru analiza substantelor, intr-un numar mic. Nu stiu ce oferta aveti momentan, fiindca nu m-am hotarat pentru suportul ei: electronic sau pe hartie. Va rog sa ma ajutati cu informatii. Va multumesc pentru intelegere.

  Cu respect,

  Maria Elena Udrea

 • Ureche

  Buna ziua,
  Sunt profesor pentru invatamant primar.Doresc sa public online – e-book, un auxiliar pentru invatamantul primar, cu ISBN. Cum trebuie sa procedez?
  Astept raspunsul d-voastra. Multumesc.

 • admin

  Buna ziua,

  cartea se transmite ca atasament, in format doc, impreuna cu detalii legate tiraj, format, adresa de livrare, un numar de telefon, o schita a copertii sau sugestii (imagini de folosit) pentru realizarea copertii.
  De regula – nu si in aceasta luna, august, cand si noi, si Biblioteca Nationala, ne franam din activitate – tiparirea se realizeaza, in medie, in 20 de zile lucratoare (cam o luna calendaristica), dar aceasta este doar o medie.
  In general, pentru tiraje mici, plata se face ramburs, la sosirea coletului. Pentru tiraje mai mari, obisnuim un avans de 15-20%, iar restul se achita ramburs, la sosirea coletelor.

 • admin

  Am raspuns pe adresa Dvs de email.

 • Radulescu Roxana

  Buna ziua. Inca lucrez la o carte, dar cand va fi gata cum pot sa o public ca o carte? As vrea sa aiba 100 de pagini si as dori si 100 de bucati. Cum pot face rost de codul ISBN? Si cat m-ar cost sa o public? Astept raspunsul pe e-mailul meu. Va multumesc anticipat.

 • Larisa

  Buna ziua!
  Vreau sa public un ghid pentru profesorii de matematica. Pot include si programa pe matematica?

 • admin

  Buna ziua,

  v-am raspuns pe adresa de email.

 • mihai dumitru

  Buna ziua!As dori sa public teza mea de doctorat, care are 226 pagini care cuprind in majoritate si imagini.Va rog sa-mi spuneti cat m-ar costa formatul electronic(50buc)sau tiparit (20buc.)

 • Maria Cartas

  Aş dori să public un volum de versuri cu isbn gratuit.
  Orientativ: 150 pg.
  Aş dori ofertă preț, incluzând conditiile de editare pe suport hârtie, respectiv online.
  Poeziile sunt editate pe Facebook şi salvate electronic.
  Multumesc.

 • Vasy

  Buna ziua, as vrea sa public o carte (Carte tiparita) cu intrebari si raspunsuri pentru scoala de soferi categoria B, sunt persoana fizica deci nu detin nici o firma si nu am nici cod ISBN imi puteti spune cum pot obtine gratuit ISBN si daca am voie sa public o astfel de carte si cum as putea face contract cu biblioteciile din romania pentru vanzarea acestei carti.

 • Ardelean Adela

  Buna ziua! Am citit ca aveti o ofertă de publicare pentru cadrele didactice pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi certificat ISBN, în 7 zile lucrătoare, in 12 exemplare. Cost: 200 RON.
  As dori sa aflu cum va pot trimite materialul si cate pagini maxim. Cum platesc? Doresc sa public o lucrare de gradul I.
  Pt. publicare online – în Sala de Lectură a Editurii pentru lucrare de gradI cu acordare de ISBN si certificat ISBN, care este costul? Va multumesc!

 • cristi

  Buna ziua. As dori sa public in format necomercial lucrarea de gadul I. Contine 180 pagini si este in format A4. As dori sa stiu cat ma costa?
  Multumesc.

 • PCULAR GABRIELA

  Buna ziua!
  As dori sa public pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi Certificat ISBN,tiraj de 12 exemplare, lucrarea de grad didactic I.Cum procedez?
  Va multumesc!

 • petre daniela maria

  Buna ziua,

  Doresc sa realizez tiparirea unui volum in format A4, 350-400 DE PAGINI, alb negru. Este necesara si tehnoredactarea, asezarea in pagina.
  Va rog sa imi comunicati un pret informativ.

 • Nina

  Buna ziua! Sunt profesor si as dori sa public lucrarile de grad I(200pagini A4), respectiv disertatie(75 pagini A4).Mentionez ca lucrarile sunt scrise fara diacritice.
  Care este procedura de transmitere a documentelor, cat ar costa publicarea acestora( cel mai mic tiraj posibil) si in cat timp ar fi gata.

 • Ramona Toader

  Buna ziua! As dori sa mi public si eu lucrarea de grad, are in jur de 110 pagini. Cum Ar trebui sa o trimit, in ce format?As dori mai multe detalii pe email. Va multumesc!

 • Adriana

  Buna ziua. Doresc sa public lucrarea de licenta, cu ISBN. Cum trebuie sa procedez? Multumesc!

 • Adela Stanescu

  Buna ziua! Am dori sa publicam o revista a simpozionului pe care il organizam in scoala, in format electronic. Pentru un tiraj de 40 de exemplare la ce pret s-ar ajunge si cum ar trebui sa procedam?

 • somesan ramona

  Buna Ziua. As dori sa stiu care este numarul minim de pagini pentru a publica o carte cu ISBN?Dar un memorator? Va multumesc.

 • admin

  Buna ziua,

  un minim de 50 de pagini.

 • admin

  Buna seara, transmiterea lucrarii se face prin email. Va trimit detaliile.

 • admin

  Buna ziua, trimiteti lucrarea pe email, ca atasament, impreuna cu toate detaliile pe care le considerati necesare.

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>