Condiţii publicare carte « Publicarea de carte este misiunea noastră

Condiţii publicare carte

4.6 (91.67%) 12 voturi

Pentru ca un material propus spre publicare să fie acceptat de Editură, trebuie să respecte câteva condiţii minimale:
- să fie în întregime al autorului. Dacă este inevitabilă preluarea unor pasaje din alte lucrări aflate sub copyright, bibliografia trebuie să le indice.
- textul trebuie să fie sistematic şi corect din punct de vedere gramatical şi ortografic, redactat cu diacritice. În măsura timpului disponibil, Editura poate prelua, contracost, sarcina realizării corecturii
- conţinutul cărţii să fie în acord cu legile divine, morale şi legale; nu se vor accepta materiale cu conţinut pentru adulţi, triviale, ofensatoare; în general, materialele publicate vor fi în acord cu Numele EdituriiNotiţe despre ISBN

Principalele responsabilităţi ale Centrului Naţional ISBN sunt: organizarea şi actualizarea bazei de date a editurilor româneşti;raportarea la Agenţia Internaţională ISBN a activităţii editoriale la nivel naţional (edituri noi, edituri care îşi continuă activitatea sau care şi-au modificat denumirea) spre a fi inclusă în Catalogul Internaţional al Editorilor - Publisher’s International ISBN Directory; realizarea şi distribuirea materialelor de promovare şi implementare corectă a sistemului ISBN în România, în acord cu politica şi strategia Agenţiei Internaţionale ISBN; realizarea instructajelor cu editorii privind modul de folosire a codurilor ISBN. 

Sunt 133 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • mona

  Buna ziua!Imi cer scuze daca va deranjez,m-ar interesa sa aflu mai multe detalii despre conditiile publicarii unei poezii.Va multumesc!

 • Editura

  V-am răspuns pe adresa Dvs. de email.

 • TABIRCA ANA

  Sunt profesoara de biologie si am realizat un caiet de lucru pentru copiii cu deficiente de invatare(CES).Am calculat conform calculatorului d/voastra,dar costurile sunt
  mari,luand in calcul si conditia mea financiara(ca profesor),dar si accsebilitatea acestor copii la asemenea materiale.Daca puteti face un discount pentru ei ,am putea colabore.Multumesc!

 • buna ziua ,
  editura dvs. publica si carte tehnica in format clasic (pe suport de hartie) ?
  multumesc

 • Tabirca Ana

  Multumesc pentru raspuns.Este un caiet de lucru ajutator pentru acesti copii,format A4,color ,cu 52 de pagini.Calculatorul d-voastra mi-a calculat la 200 de exemplare un pret de aprox.25 de lei.Eu stiu ca sunt probleme cu materialele color,pentru ca m-am documentat si am incercat in foarte multe locuri.Toate editurile mi-au explicat ca pentru scoaterea cheltuielilor pe matritele de culoare,ar trebui sa scot mii de exemplare.Este un experiment,este primul material din tara facut de cineva pentru acesti copii.Am colaborat cu d-na prof universitar Ecaterina Vrajmas,presedinta Asociatiei Reninco(Asociatie Nationala de integrare a acestor copii cu deficiente de invatare)si dansa mi-a spus ca ar fi primul asemenea material.De aceea nu stiu daca ati putea sa-mi scoateti doar cateva sute de exemplare,la un pret rezonabil,iar dupa popularizarea lui sa incercam un tiraj mai mare.Un pret rezonabil ar insemna pentru mine si copii max.15 lei.Multumesc!

 • Elena Raicu

  Buna ziua! Am un numar relativ mare de poezii, scrise de o verisoara, organizate pe parti, corectate din punct de vedere gramatical si care nu stiu in ce masura s-ar incadra in regulile dumneavoastra de editare. Va intreb totusi cam in ce conditii publicati poezie? As putea publica la editura dumneavoastra? Sunt din Suceava. Este o problema distanta? Va multumesc.

 • Elena Raicu

  Autoarea se numeste Adriana Paval si poeziile ii apartin in totalitate. am uitat sa precizez lucrurile astea pentru a intelege ca nu doresc sa le public in numele meu ci sa o ajut cu publicarea lor. Va multumesc inca odata.

 • diambra

  Doresc publicarea pe suport de hartie o lucrare stiintifico-metodica si ma intereseaza mai multe detalii: unde o pot trimite in format electronic, unde platesc, care este numarul minim de exemplare, un numar de telefon pt. mai multe informatii, care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pt publicare etc. Astept raspunsul dvs. Multumesc!

 • claudia

  publicarea cartii daca se face doar ptr sala de lectura se primeste isbn?

 • gartan daniela

  editura imi poate publica decat o singura carte cu isbn fara a fi comercializata?

 • Monica Stoican

  As dori sa aflu cum pot publica o carte de poezii. Mentionez ca sunt poezii triste, adolescentine.
  Va multumesc!

 • Magda

  Buna ziua. M-ar interesa publicarea unei carti cu grile pt disciplina predata. Are 25 de pagini.si as dori un tiraj maxim de 25 de exemplare, din care am inteles ca retineti 9 exemplare pt Biblioteca nationala.Daca cererea va creste, voi reveni cu un alt tiraj.Ma intereseaza in cat timp se face tirajul, daca mi se trimite pe adresa de domiciliu, cat ma costa si ce alte conditii ar trebui sa indeplinesc. Multumesc. Astept raspuns.

 • Ioana Tudor

  Sunt autoarea a 17 carti publicate in diferite Edituri din Bucuresti si Constanta. Sunt specialist in cultura ciupercilor comestibile si medicinale, producerea miceliului, retete culinare si conserve din ciuperci. Am la vanzare in format carte , Editia a II-a din Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile, Editia I-Ciuperci comestibile si medicinale si ceva din Retete culinare si conserve din ciuperci.
  Ma puteti gasi pe internet cu nemele meu si ciuperci.
  Dar as incerca si varianta digitala.O carte noua, de perezentare a celor mai importante specii de ciuperci din tara noastra. Aici ar fi problema ca nu am fotografii originale, decat la cateva specii si poate nu reusite. Trebuie gasita o solutie de a fi luate di wikipedia sau din alta parte. Nu este scrisa cartea, doar inceputa, deoarece m-am descurajat deoarece la Ed.Lucman mai asteapta 3 manuscrise ale mele. Unde aveti LOCATIA, as veni personal la o discutie, in ziua si ora cand imi faceti o programare. Eu sunt din Bucuresti, sect. 3, dr.ing. Ioana Tudor . Multumesc pentru ca m-ati abordat si astept raspuns. Doamne ajuta !

 • admin

  Aţi primit răspuns pe adresa de email

 • Mihaela-Isabela Trandafir

  Vă mulţumesc din suflet! Voi lua legătura cu dvs. prin telefon.

 • Manuela Nicorescu

  Buna ziua! As dori sa public o carte de specialitate-predau in invatamant- si m-ar interesa modalitatile de trimitere a materialului deja tehnoredactat, conditiile de tehnoredactare(daca sunt standard) si costurile pentru 10 exemplare (cartea are cca 70 pagini alb-negru scrise pe A4). Daca sunt alte condiţii de respectat as dori sa le stiu. Va multumesc!

 • Stimata Redactie
  As dori sa aflu care sunt conditiile in situatia in care as dori sa public versuri aflandu-ma in strainatate.
  Va multumesc anticipat pentru raspuns.
  Cu toata consideratia,
  Tina Avramescu

 • romana sufana

  Buna ziua! As dori sa stiu daca as putea publica online, fara sa comercializez, la preturi minime, doua carti care sunt de fapt doua ghiduri pentru profesorul debutant de Limba si Literatura romana. Ma intereseaza si modalitatea de alcatuire a copertei: trebuie sa ma ocup eu de ea? Si, in acelasi timp, aranjarea in pagina a lucrarii permite format A4, Times New Roman, caractere de 14 sau aveti dvs. un format special?

 • Ghimpu Daniela

  Buna ziua!
  M-ar interesa publicarea unui volum de poezii.Ce trebuie sa fac pentru acest lucru?
  Cui trebuie sa ma adresez si care este calea ce trebuie urmata?
  Daca ma puteti indruma,sprijini sau ajuta cumva, v-as ramane recunoscatoare.
  Multumesc anticipat!

 • Dinu Cristina

  Buna ziua!
  As dori sa aflu care sunt conditiile publicarii unui volum de versuri si cam cat timp ar dura publicarea in conditiile in care dispun deja de destule poezii.
  Multunesc anticipat!

 • ioana

  Pot sa va trimit manuscrisul pe hartie?(AM O LUCRARE SCRISA LA CALCULATOR SI UNA SCRISA DE MANA)

 • irma

  As dori sa-mi public dizertatia.Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?

 • Bunescu Dragos

  Buna seara,
  ma intereseaza publicarea unui volum de poezii, rog detalii.
  Multumesc

 • CLEMENTE MARICICA MONICA

  Va rog daca puteti sa imi raspundeti:
  as dori sa public o carte dar cu referent stiintific. imi puteti spune cum se procedeaza pentru gasirea referentului?

 • dumitrachescu mihai

  As vrea sa public disertatia la lb franceza care are in jur de 40 pag cu ISbn?Se poate la dvs?

 • Simona

  Buna ziua!
  Sunt profesoara de religie si as dori sa va intreb cat ar costa pretul unei reviste cu ISBN, daca aceasta este deja aranjata in pagina, are toate imaginile dorite, doar trebuie tiparita. Mentionez ca revista are 20 de pagini, doar alb – negru.
  Va multumesc.
  Doamne ajuta!

 • stinga nicoleta

  BUNA ZIUA!M-ar interesa sa scot un prim volum de poezii.Primele poezii au aparut in revista liceului.Vreau sa stiu ce conditii sunt cit ma costa un volum de 150 de poezii.Va multumesc!

 • admin

  Vă rog să reveniti cu un email privind tirajul si numarul de pagini, precum si formatul volumului Dvs.

 • atena

  buna! am 17 ani si m`am apucat de scris povesti pt copii. as dori sa`mi public cartea dar nu stiu ce pasi sa urmez. ma puteti ajuta cu un raspuns si cam cat m`ar costa?

 • ioana

  buna ziua. as dori sa imi oferiti mai multe informatii despre cum trebuie sa procedez pentru a publica doua lucrari ale mele in format ebook necomercial. multumesc

 • Diana

  Buna seara !
  As vrea sa public un volum de poezii care ajunge la aproximativ 60 de pagini .
  Rog detalii. Multumesc!

 • admin

  Toate mesajele primesc raspuns pe adresa de email
  Editura

 • adriana

  Buna ziua!
  Pregatesc 4 carti pentru publicare: poezie, proza,scenete si o lucrare despre conceptul literar de fantastic. Nu am mai publicat nimic pana acum in volum. Doresc sa stiu care sunt pasii premergatori publicarii acestora.
  Astept raspunsul d-stra. Va multumesc!

 • Anca

  Buna ziua.
  As dori sa imi spuneti daca pretul este valabil si pentru o carte cu imagini. Este vorba de o carte cu versuri si imagini alb negru, de aproximativ 40 pagini. De asemenea, as vrea sa imi spuneti daca trebuie sa realizez eu coperta sau o puteti face dumneavoastra si cat timp dureaza publicarea unui e-book. Va multumesc!

 • admin

  Buna ziua,

  da, costurile afisate de calculator sunt valabile si in cazul paginilor cu imagini. Copertile le realizeaza editura, de dorit cu sugestii / o schita furnizate de autor, daca este cazul. Publicarea sub forma de ebook dureaza, de regula, 5 zile lucratoare.

 • alexandra

  Buna ziua.
  As dori sa stiu,daca se poate,cum trebuie sa procedez pentru a publica un volum cu poezii.
  Va multumesc.

 • adriana

  Am inteles ca sunteti ,,inactivi”pana pe 1 septembrie. In regula. Sper totusi ca cineva sa-mi poata da raspuns la urmatoarele intrebari:
  1) Doresc sa public la d-stra o carte cu povestiri insotita de o brosura cu exercitii(evident, pentru elevi).Banuiesc ca trebuie ca cineva avizat sa dea acceptul publicarii acestei carti. Cine este/ar trebui/poate fi acea persoana?
  2)Intentionez ca, pentru inceput, sa comand la d-stra tirajul minim(25 de exemplare). Pot reveni ulterior cu alte cereri de multiplicare a acestei carti, in masura in care aceasta va fi solicitata in numar mai mare de potentiali cumparatori( cadre didactice, elevi etc.)?
  Astept raspuns de la d-stra(chiar si dupa 1 septembrie, daca mai devreme nu este posibil). Va multumesc!
  Cu respect, Adriana M.

 • calin teodora

  Buna ziua! Sunt profesoara de geografie si doresc sa public un memorator pentru BAC. As dori sa-mi spuneti cam la ce pret m-ar ajunge 25 de exemplare pentru inceput. Va multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

 • Stimata Editura.
  Doresc publicarea in cadrul Ed. dvs a unui roman(religios).
  Ce trebuie sa fac mai departe? Sa va transmit un fragment? etc?
  Publicarea in cadrul Ed. Dvs. este exclusivista?
  Atept raspunsul dvs. pe mail sau in acest loc.
  Va multumesc.

 • nicoleta neagoe

  Buna ziua.As dori sa public o carte crestina,in jur de 200 de pagini.Ati putea sa-mi dati cateva informatii,legate de aceasta?
  _care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?
  _cum este cu dreptul de autor?
  _care sunt costurile?
  _care este tirajul minim de carti,pe care le puteti tipari?
  _ma puteti ajuta la comercializarea lor ?

  Multumesc!

 • admin

  Am preluat comanda Dvs, desigur puteti ulterior suplimenta tirajul. Va transmit toate detaliile prin email.

 • Cucu Irina-Elena

  Bună ziua! Aş dori să public şi eu lucrarea de licenţă la editura Sf. Nicolae. Cât mă costă publicarea?Ce condiţii trebuie să îndeplinească?Cum vă pot trimite lucrarea?

 • Albici Luminita

  Doresc publicarea, pe suport de hartie, a unei lucrari metodico-stiintifice. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez? Nr. minim de exemplare, cod ISBN, cum platesc? Va multumesc!

 • vaidean Cristina

  Doresc sa public o carte de 95 de pagini in format A5 clasic.Coperta sa fie color ,iar schemele din carte sa fie negru.
  In cat timp se poate edita?
  As dori un nr de 25 de exemplare?
  Cum trebuie procedat ca sa trimit materialul pentru carte?
  Care sunt pasii ?

 • camelia dobritoiu

  Buna ziua.Lucrez la un volum de poezii si un roman de dragoste si sant profund interesata de conditiile publicarii acestora.Exista insa o problema-sant in Spania ,departe de tara mea si consider ca aceasta minimalizeaza posibilitatile de contact cu editura.As vrea sa stiu ce ar trebui sa fac concret pt a putea lua legatura cu d-voastra?

 • ANTON ELENA DORINA

  Am scrise cateva poezii pentru copiii si deasemenea cateva poezii triste de dragoste.Nu am mai facut acest lucru si este pentru prima oara cand incerc,de aceea am o emotie teribila in suflet.Daca puteti sa imi publicati lucrarile as tept un raspuns.

 • Petre vALENTINA

  Buna ziua, m-ar interesa sa scot un prim volum de poezii.Rog detalii.Multumesc.

 • admin

  am trimis detalii despre publicarea cartii Dvs pe email.
  Cartea poate fi trimisa ca atasament, pe email-ul editurii.

 • admin

  Am publicat cateva titluri pentru strainatate (Spania, America, Irlanda, Germania) dar intotdeauna autorul avea in tara un colaborator care primea cartile. Cred ca si in cazul publicarii cartii Dvs ar fi mai bine sa fie tot astfel.

 • admin

  Am raspuns pe adresa de email.

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>