Publicare carte cu referent științific « Publicarea de carte este misiunea noastră

Publicare carte cu referent științific - ISBN gratuit

4.6 (92.31%) 13 voturi

Publicarea unei cărți cu referent științific

presupune trimiterea, împreună cu lucrarea de publicat (în atașament, pe emailul editurii – edituradigitala@yahoo.com), și a referatului științific realizat de referent, cu data și semnătura acestuia. Referatul poate fi sub forma unei fotografii sau a unei foi scanate.
Referatul științific în original este păstrat de cadrul didactic.
Fostul coordonator al lucrării de licență, dizertație, etc. poate fi și referentul științific al cărții publicate acum, cu condiția să realizeze acest referat. Un model de referat științific, în vederea publicării de carte cu referent științific, puteți solicita pe adresa noastră de email.

Publicarea unei cărți online cu referent științific


Între variantele de publicare cu referent științific, cea mai convenabilă, modernă și usor de probat este publicarea online (180 de lei), în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale. Timpul necesar pentru publicare este de 5-7 zile lucrătoare, funcție de lista comenzilor aflate în derulare.

Publicarea unei cărți pe suport CD cu referent științific


Pentru cadrele didactice aflate în restrângere de activitate, ori care urmăresc creșterea punctajului la dosarul de pretransfer, gradație de merit sau alte situații, o opțiune rapidă de publicare este cea pe suport CD – ofertă doar pentru cadrele didactice – 240 lei – si un timp foarte scurt de publicare, 5-10 zile lucrătoare, in funcție de lista comenzilor aflate în derulare.
Lucrările de publicat se transmit prin email, împreună cu menționarea tipului de publicare ales – pe suport CD, online, sau tipărit -, adresa exacta de livrare și un număr de telefon.
Pentru publicarea de carte pe suport tipărit, cu asigurarea gratuita de cod ISBN si Descrierea CIP a Bibliotecii Naționale – timpul mediu de publicare este de 15-20 de zile lucrătoare, în funcție de lista comenzilor aflate în derulare.

Publicarea unei cărți tipărite cu referent științific – costuri de publicare carte


In cazul variantei tipărite, costurile variază după câțiva parametri (număr de pagini, format, tiraj) si puteți simula un calcul cu ajutorul calculatorului de prețuri instalat pe site-ul nostru.

Publicare carte cu Certificat ISBN

Toate formele de publicare de carte (online, pe CD, tipărit) sunt însoțite de Certificat ISBN – asigurat gratuit.Notiţe despre ISBN

Un cod ISBN însoţeşte o publicaţie monografică de la editarea sa şi mai departe, în tot lantul de distribuţie. Codul ISBN se foloseşte ca element cheie al sistemelor de înregistrare şi inventar pentru edituri, distribuitori, comercianti, biblioteci si alte organizaţii. 

Sunt 7 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • Marin Valentina

  Va rog sa mi trimiteti un model de referent stiintific.

 • MIHAELA DIACONU

  Buna ziua,

  Va rog sa ma ajutati cu un model de referat științific, în vederea publicării de carte cu referent.
  Totdata va rog sa ma ajuati cu o informatie privind oferta dvs. de opțiune rapidă de publicare doar pentru cadrele didactice si anume daca aceasta se aplica cadrelor active si/sau inactive (dr. biolog fost profesor).

  Va multumesc!

  Mihaela Diaconu

 • Chiță Daniela

  Bună ziua! Aș dori să public o carte cu referent stiintific. Vă rog să imi trimiteți un model de referat . Mulțumesc!

 • Pintiuța Mariana Camelia

  Vă rog frumos, dacă se poate, să-mi trimiteți un model de referat științific, în vederea publicării de carte cu referent științific. Vă mulțumesc!

 • admin

  Buna ziua,

  v-am trimis modelul de referat.

 • admin

  Buna ziua,

  va trimit model pe adresa de email.

 • Gheorghita Laura

  Buna ziua; doresc sa public o carte cu referent stiintific in domeniu; am nevoie de un model de referat științific; multumesc mult

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>