Publicare urgentă de carte « Publicarea de carte este misiunea noastră

Publicare urgentă de carte

5 (100%) 1 voturi

Publicare carte în regim de urgență, în format online, în 0-7 zile lucrătoare.

Răspundem nevoilor presante de publicare, pentru a publica, în mod excepțional, o carte, în format online, chiar și în 24 de ore, pentru autorii care au nevoie de o publicare foarte urgentă. Costurile de publicare online sunt adaptate nevoii de publicare și pot fi estimate cu ajutorul calculatorului grafic, prin mutarea cursorului pe linia de calcul.


Citeşte despre costurile de editare şi publicareNotiţe despre ISBN

Principalele responsabilităţi ale Centrului Naţional ISBN sunt: organizarea şi actualizarea bazei de date a editurilor româneşti;raportarea la Agenţia Internaţională ISBN a activităţii editoriale la nivel naţional (edituri noi, edituri care îşi continuă activitatea sau care şi-au modificat denumirea) spre a fi inclusă în Catalogul Internaţional al Editorilor - Publisher’s International ISBN Directory; realizarea şi distribuirea materialelor de promovare şi implementare corectă a sistemului ISBN în România, în acord cu politica şi strategia Agenţiei Internaţionale ISBN; realizarea instructajelor cu editorii privind modul de folosire a codurilor ISBN. 

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>