Costuri de editare şi publicare « Publicarea de carte este misiunea noastră

      Costuri de editare şi publicare

4.1 (82.5%) 24 voturiNotiţe despre ISBN

Principalele responsabilităţi ale Centrului Naţional ISBN sunt: înregistrarea editurilor noi; acordarea codurilor ISBN pentru editurile noi şi pentru editurile care îşi continuă activitatea; acordarea codurilor ISBN pentru persoanele fizice sau juridice care nu reprezintă o editură şi editează lucrări în regie proprie; organizarea şi actualizarea bazei de date ISBN – România. 

Sunt 257 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • Nicolae Sandu

  As dori sa aflu cat m-ar costa publicarea unei carti de poezie ( 300 exemplare/ 100 de pagini fiecare )

 • ramona

  Doresc sa public carte de specialitatea tiraj minim. Pot sa trimit folder cu lucrarea pe email? Mulțumesc.

 • Surd Vasilev

  Doresc sa public o carte care contine, pe langa text, harti , fotografii si alte componente xerografiate, cam de cca 450 pagini. Aveti persoana care sa efectueze tehnoredactarea(corectura textului-diacritice, scanarea si punerea in pagina a pozelor, hartilor..etc). Am si documente(foto color). Cu cine as putea sta de vorba , in detaliu, pentru a publica cartea?

 • Susca Vasile

  Bună ziua.Aș dori să public la editura dumneavoastră o carte de poezii cu aproximativ 250 de pagini în format A5.Dacă nu am scris cu diacritice editura poate să mă ajute în corectarea lucrării. Vă mulțumesc frumos.Cu stimă !

 • Carmen

  Buna seara! Am publicat in 2011 lucrarea de gradul I. As putea republica o parte din ea cu ISBN?

 • komninis georgeta

  buna ziua cum pot sa public o carte mentionez ca nu locuiesc in tara si cum este mai usor tiparita sau electronic? multumesc.

 • admin

  Buna ziua,

  v-am trimis raspuns pe email.

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>