Costuri de editare şi publicare « Publicarea de carte este misiunea noastră

      Costuri de editare şi publicareNotiţe despre ISBN

Principalele responsabilităţi ale Centrului Naţional ISBN sunt: înregistrarea editurilor noi; acordarea codurilor ISBN pentru editurile noi şi pentru editurile care îşi continuă activitatea; acordarea codurilor ISBN pentru persoanele fizice sau juridice care nu reprezintă o editură şi editează lucrări în regie proprie; organizarea şi actualizarea bazei de date ISBN – România. 

Sunt 230 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • Mirela

  Buna ziua,
  M-ar interesa publicarea pe suport de hartie , al unor poezii personale. Nu sunt multe, in jur de 20 dar, as dori ca volumul sa contina si cateva imagini subiective la majoritatea dintre ele. Eventual textul poeziei sa fie direct pe imagine. Vi le pot transmite direct prelucrate in acest format (text pe imagine color) dar astept confirmarea dumneavoastra.
  Va multumesc.

 • Vasy

  Buna ziua, as vrea sa public o carte (Carte tiparita) cu intrebari si raspunsuri pentru scoala de soferi categoria B, sunt persoana fizica deci nu detin nici o firma si nu am nici cod ISBN imi puteti spune cum pot obtine gratuit ISBN si daca am voie sa public o astfel de carte si cum as putea face contract cu biblioteciile din romania pentru vanzarea acestei carti.

 • valsan elena

  Buna seara,
  As dori sa-mi public lucrarea de Gradul I.Va rog sa-mi spuneti daca coperta trebuie sa o desenez eu sau o puteti creea dumneavoastra?

 • ARHIRE ALINA

  Buna dimineata,

  Copiii din clasa a II-a de la o scoala din Bucuresti au avut ca proiect crearea unei carti.
  Noi, parintii, vrem sa le facem o surpriza de Craciun : sa strangem intr-o singura carte toate povestile scrise de ei si sa le pregatim o mica lansare la scoala.
  Va rugam sa ne spuneti daca ne puteti ajuta cu tiparul si care este varianta in care ar trebui sa trimitem textul word, pdf etc).

  Multumim!

 • Ali Yousif

  Bunza ziua, am un manuscris si doresc publicarea sa. Daca ati putea sa imi oferiti mai multe detalii despre procedura si ce trebuie sa indeplineasca manuscrisul pentru a fi publicat.

 • buna ziua mi as dori sa public si sa editez 4 cirti de 30 de pagini si cit costa sa le editez si sa le public

 • Soare Georgeta

  Buna ziua! As dori sa public si eu lucrarea de grad, disciplina geografie. As dori sa stiu cum se procedeaza si cat ma costa.

 • Paul

  Pot publica un roman fantast? Va ocupați dvs de paginare si coperta?

 • Ioana

  As vrea sa stiu daca pana pe 20 ian ma puteti ajuta sa-mi public lucrarea de grad.aceasta este tehnoredactata.imi dati si un pret?

 • Loredana mUNTEANU

  BUNA ZIUA. PENTRU PUBLICAREA IN sALA DE LECTURA A UNEI LUCRARI DE GRAD, FARA COMERCIALIZARE, CE COSTURI SUNT?
  cARE SUNT PASII PE CARE TREBUIE SA-I PARCURG!

 • ima27

  Am cules niste poezii mai vechi si as dori sa le public intr o culegere

 • Michael

  Vă mulţumesc pentru calitatea şi punctualitatea cu care mi-aţi tipărit cărţile.
  Voi reveni cu una din cărţi, tradusă în spaniolă, pentru tipărire. Dacă aveţi posibilitatea.
  Cu stimă.

 • Diana Alexandra

  Bună seara! Sunt profesor în învățământul preșcolar și intenționez să tipăresc împreună cu colega mea de clasă, o carte in format A5, sau A4, 40 de exemplare, cu creatii literare și artistico-plastice ale copiilor, cu fișe de lucru și sfaturi pentru părinți. Vrem să avem pagini alb-negru și color(deocamdată, nu știm numărul final de pagini).
  Avem nevoie de câteva lămuriri:
  1.Tipăriţi pentru carte și file color?
  2. Vă putem trimite manuscrisul, sau trebuie să vă trimitem materialul în format electronic?
  3.Pentru a le face o surpriză copiilor și părinților, de 1 Iunie, noi dorim ca la finele lunii mai, să primim exemplarele tipărite. Când ar trebui ca tipografia să primească de la noi materialul?
  Mulțumim, anticipat și sperăm intr-o frumoasă colaborare!

 • Aș dori să public o lucrare (monografice,memorii,povestiri), A5,220p,50 ex,coperta color,20p color.M-ar interesa
  - Daca puteti executa lucrarea în sem 1 a.c,
  - Pretul total
  -Daca e posibila o reeditare,(la acelaș pret?)
  - Lucrarea necesită corectura textului,- intră în pretul estmat?

  Va multumesc, cu respct Icob

 • Răzvan

  Bună seara, aş avea câteva întrebări.
  Am scris o carte, aproximativ 290-300 de pagini, cam cât ar costa?
  Mulțumesc anticipat

 • Răzvan

  În tiraj de 50

 • Popa Daria

  Buna ziua!
  Dorim sa publicam revista scolii intr-un numar de 25 de exemplare, bineinteles cu ISBN. Va rog sa ne spuneti ce pasi trebuie sa urmam (cat despre cost cred ca putem sa ne orientam dupa calculatorul de mai sus).

 • Fargo

  Fiți vă rog amabil să mă sfătuiți cam în ce format ar fi indicat să-mi plănuiesc publicarea cărții în cazul în care are cam 400.000 de cuvinte ?

 • Elena P.

  Bună ziua! Sunt cadru didactic și doresc să public o revistă a unui concurs ecologic pe care-l coordonez. Mă puteți ajuta?

 • Simona

  Buna seara! As dori sa public lucrarea de licenta si cea de grad! Ma intereseaza si codul isbn dar si issn…cum procedez? Vu respect, simona .

 • Simona Ionescu

  Bună ziua,
  Mă interesează care sunt condițiile și costurile de publicare ale unui roman, în format B5, cu un număr de 200 de pagini. Aș dori să știu dacă în pret este inclusă și coperta, dacă designul acesteia îl poate executa editura sau dacă trebuie trimis de autor și în ce format. De asemenea, aș vrea să știu dacă manuscrisul trebuie trimis în format electronic și dacă înaintea publicării mai trece printr-un proces de editare.
  Vă mulțumesc,
  Simona Ionescu

 • Iurco L.

  Buna ziua,
  As vrea sa-mi public lucrarea de grad pentru codul ISBN.Cum sa procedez?Cate exemplare sunt necesare?V-o pot trimite scanata?(o am pe hartie)
  Multumesc anticipat!

 • admin

  Transmiteti lucrarile pe email-ul editurii, cu detalii legate de forma de publicare, adresa exacta si un numar de telefon.

 • Claudia S

  Bună ziua! Doresc să public lucrarea de gradul I si lucrarea de licenta. Ma intereseaza pasii pe care trebuie sa-i urmez si costurile totale. Mulțumesc.

 • admin

  Buna ziua, asteptam lucrarea de publicat pe email. Tirajul minimal este de 25 de exemplare pe hartie. Lucrarea scanata o putem publica, dar nu pe hartie, ci pe suport CD.

 • Hontila Ramona

  Buna seara! Doresc sa public o brosura de 50 pag. Coperta color, restul alb- negru. Am fost deja la Editura CCD Oradea,am primit descrierea CIP, trebuie doar sa tiparesc. Ma puteti ajuta?

 • Adrian

  As dori să public o lucrare în domeniul matematicii, cu referent științific. Aș dori să știu cum trebuie procedat:cine poate fi referent științific, trebuie un referat din partea acestuia?

 • admin

  Bună ziua,
  Da, trebuie un referat, semnat si datat din partea referentului, care poate fi cadru universitar, ori un profesor de prestigiu cu gradul unu, de specialitate.

 • admin

  Buna ziua,

  pentru publicarea in Sala de Lectura, ne transmiteti lucrarea pe email, cu solicitarea de publicare in format online. Dupa ce publicam, va instiintam cum se face plata in contul editurii.

 • somesan ramona

  Buna ziua.
  Sunt cadru didactic, si as dori sa stiu care este nr min de pagini pentru a publica o lucrare stiintifica cu ISBN. Daca optez pentru publicare online, care este costul total si cum primesc certificatul ISBN si copertile, deoarece am nevoie doar pentru punctaj la un eventual transfer.Care este nr max de carti pe care un profesor il poate publica intr-un an, cu ISBN? Sunt limitate banuiesc.
  – As mai avea o intrebare. Daca vreau sa public o carte cu referent cum trebuie sa procedez?
  Va multumesc.

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>