Costuri de editare şi publicare « Publicarea de carte este misiunea noastră

      Costuri de editare şi publicare

4 (79.22%) 51 voturiNotiţe despre ISBN

Un cod ISBN însoţeşte o publicaţie monografică de la editarea sa şi mai departe, în tot lantul de distribuţie. Codul ISBN se foloseşte ca element cheie al sistemelor de înregistrare şi inventar pentru edituri, distribuitori, comercianti, biblioteci si alte organizaţii. 

Sunt 258 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • Nicolae Sandu

  As dori sa aflu cat m-ar costa publicarea unei carti de poezie ( 300 exemplare/ 100 de pagini fiecare )

 • ramona

  Doresc sa public carte de specialitatea tiraj minim. Pot sa trimit folder cu lucrarea pe email? Mulțumesc.

 • Surd Vasilev

  Doresc sa public o carte care contine, pe langa text, harti , fotografii si alte componente xerografiate, cam de cca 450 pagini. Aveti persoana care sa efectueze tehnoredactarea(corectura textului-diacritice, scanarea si punerea in pagina a pozelor, hartilor..etc). Am si documente(foto color). Cu cine as putea sta de vorba , in detaliu, pentru a publica cartea?

 • Susca Vasile

  Bună ziua.Aș dori să public la editura dumneavoastră o carte de poezii cu aproximativ 250 de pagini în format A5.Dacă nu am scris cu diacritice editura poate să mă ajute în corectarea lucrării. Vă mulțumesc frumos.Cu stimă !

 • Carmen

  Buna seara! Am publicat in 2011 lucrarea de gradul I. As putea republica o parte din ea cu ISBN?

 • komninis georgeta

  buna ziua cum pot sa public o carte mentionez ca nu locuiesc in tara si cum este mai usor tiparita sau electronic? multumesc.

 • admin

  Buna ziua,

  v-am trimis raspuns pe email.

 • Fîrtat Ilie

  Hristos a inviat!
  Doresc sa editez o noua carte ( a 4-a, cred) la editura dumneavoastra. O lucrare monografica. De data asta am o problema cu coperta, nu reusesc, cu tehnica ce o stapanesc eu, sa o fac asa cum vreau. O sa ma puteti ajuta dumneavoastra? Eventual chiar contracost. O sa va trimit odata cu manuscrisul si o schita de mana a copertii si fotografiile ce le vreau puse pe coperta.
  O sa ma puteti ajuta?
  Va multumesc frumos!
  Ilie Fîrtat

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>