Costuri de editare şi publicare « Publicarea de carte este misiunea noastră

      Costuri de editare şi publicare

3.9 (77%) 100 voturiNotiţe despre ISBN

Principalele responsabilităţi ale Centrului Naţional ISBN sunt: organizarea şi actualizarea bazei de date a editurilor româneşti;raportarea la Agenţia Internaţională ISBN a activităţii editoriale la nivel naţional (edituri noi, edituri care îşi continuă activitatea sau care şi-au modificat denumirea) spre a fi inclusă în Catalogul Internaţional al Editorilor - Publisher’s International ISBN Directory; realizarea şi distribuirea materialelor de promovare şi implementare corectă a sistemului ISBN în România, în acord cu politica şi strategia Agenţiei Internaţionale ISBN; realizarea instructajelor cu editorii privind modul de folosire a codurilor ISBN. 

Sunt 258 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • Nicolae Sandu

  As dori sa aflu cat m-ar costa publicarea unei carti de poezie ( 300 exemplare/ 100 de pagini fiecare )

 • ramona

  Doresc sa public carte de specialitatea tiraj minim. Pot sa trimit folder cu lucrarea pe email? Mulțumesc.

 • Surd Vasilev

  Doresc sa public o carte care contine, pe langa text, harti , fotografii si alte componente xerografiate, cam de cca 450 pagini. Aveti persoana care sa efectueze tehnoredactarea(corectura textului-diacritice, scanarea si punerea in pagina a pozelor, hartilor..etc). Am si documente(foto color). Cu cine as putea sta de vorba , in detaliu, pentru a publica cartea?

 • Susca Vasile

  Bună ziua.Aș dori să public la editura dumneavoastră o carte de poezii cu aproximativ 250 de pagini în format A5.Dacă nu am scris cu diacritice editura poate să mă ajute în corectarea lucrării. Vă mulțumesc frumos.Cu stimă !

 • Carmen

  Buna seara! Am publicat in 2011 lucrarea de gradul I. As putea republica o parte din ea cu ISBN?

 • komninis georgeta

  buna ziua cum pot sa public o carte mentionez ca nu locuiesc in tara si cum este mai usor tiparita sau electronic? multumesc.

 • admin

  Buna ziua,

  v-am trimis raspuns pe email.

 • Fîrtat Ilie

  Hristos a inviat!
  Doresc sa editez o noua carte ( a 4-a, cred) la editura dumneavoastra. O lucrare monografica. De data asta am o problema cu coperta, nu reusesc, cu tehnica ce o stapanesc eu, sa o fac asa cum vreau. O sa ma puteti ajuta dumneavoastra? Eventual chiar contracost. O sa va trimit odata cu manuscrisul si o schita de mana a copertii si fotografiile ce le vreau puse pe coperta.
  O sa ma puteti ajuta?
  Va multumesc frumos!
  Ilie Fîrtat

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>