Publicare Carte – ISBN Gratuit « Publicarea de carte este misiunea noastră

Publicare Carte - ISBN Gratuit

Misiunea Editurii noastre este publicarea de carte, cu ISBN Gratuit (fie online, fie pe suport de hârtie, fie pe suport CD), la standarde înalte de calitate, cât mai convenabil pentru cadrele didactice – şi nu numai. Cartea Dvs., lucrarea de licenţă, culegerea, romanul, volumul de versuri, uitate în sertar- poate fi acum publicată, pentru că avem soluţii inovative de minimizare ale costurilor, chiar în condiţiile unor tiraje mici.

Calculaţi costurile de publicare ale propriei cărţi (suport de hârtie) folosind calculatorul de preţuri

Ofertă de publicare pentru cadrele didactice: Publicăm pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi Certificat ISBN, în 7 zile lucrătoare. Pachet minimal: tiraj de 12 exemplare (din care 8 se transmit Bibliotecii Naţionale). Cost: 200 RON.
Preţul include inscripţionarea CD-urilor, design-ul coperţilor şi feţelor CD-urilor, imprimarea color a coperţilor şi feţei discurilor, carcase format DVD.

Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă posibilitatea unor ediţii de foarte bună calitate, începând de la 150 de RON, cu asigurare gratuită de ISBN şi CIP.

Tirajele pot fi executate şi pentru tiraje mici şi foarte mici, cu termene rapide de execuţie – circa 7-8 zile pentru ediţiile în format clasic, pe suport de hârtie, sau 3-5 zile pentru ebook- în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale.

Transportul tirajului se suportă de Editură pentru Bucureşti şi orice alt oraş din ţară, prin serviciu de curier rapid – de obicei Cargus sau Prioripost.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii la tel. 0745955210 sau email editura@bibliotecadigitala.ro
Editura Bucureşti cu tiraje mici, calitate înaltă, publicare rapidă pe suport de hârtie, suport CD-ROM (asigurăm design-ul tipăririi feţei şi carcasei CD), sau online – în Sala de Lectură a Editurii. Pentru orice variantă de publicare asigurăm ISBN gratuit şi eliberarea Certificatului ISBN.Notiţe despre ISBN

Conceperea sistemului ISBN datează din anul 1965 şi se datorează distribuitorului englez W.H. Smith & Son Ltd şi Asociaţiei Editorilor din Marea Britanie. Din anul 1970, Numărul Standard Internaţional al Cărţii-ISBN a fost recunoscut internaţional ca un sistem de identificare în domeniul cărţii. Din anul 1989, sistemul de numerotare standardizată a cărţilor ISBN a fost introdus şi în România. 

Sunt 57 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • Claudia

  Bună seara! Doresc să public lucrarea de licenta și de grad. Va rog sa-mi spuneti suma pe care trebuie
  s-o platesc. Multumesc.

 • admin

  Bună ziua, așteptăm materialele de publicat pe email, împreună cu datele de facturare. Kit-ul principal de publicare costă 200 de lei, după care exemplarele suplimentare costă 5 lei/exemplar – CD printat cu carcasa DVD ai copertă foto- sau 3 lei/exemplar pentru CD printat si ambalate în plic CD.

 • admin

  Buna seara,

  costurile de publicare sunt afisate pe site-ul nostru, aici:
  https://www.bibliotecadigitala.ro/?p=144

 • IGNAT PETRONELA

  BUNĂ ZIUA!
  MĂ NUMESC P. IGNAT, PROFESOR DE GEOGRAFIE ȘI AȘ DORI SĂ PUBLIC O CARTE CU ISBN , PE SUPORT DE HĂRTIE. CARTEA A MAI FOST EDITATĂ IN 2011 LA O ALTĂ EDITURĂ.
  FAȚĂ DE EDIȚIA PRECEDENTĂ CARTEA ARE REVIZUIRI, ADĂUGIRI, ARE IN TOTAL 93 DE PAGINI, DINTRE CARE 30 SUNT COLOR.
  PREȚUL ESTE CEL AFIȘAT PE COSTURI DE EDITARE?
  O ZI FRUMOASĂ!

 • Georgescu Claudia

  Buna seara! Ma numesc Claudia Georgescu si doresc sa public lucrarea de grad 1 cu ISBN. Va rog sa ma ajutați! Mulțumesc.

 • doresc sa public la dvs.o carte de poezii, circa 160 pagini format A5 cam cat costa?
  va multumesc!

 • admin

  Buna ziua,

  la tirajul de 25 de exemplare, costul de editare si tipar este de 340 de lei.

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>