Publicare Carte – ISBN Gratuit « Publicarea de carte este misiunea noastră

Publicare Carte - ISBN Gratuit

3.9 (77.14%) 14 voturi

Misiunea Editurii noastre este publicarea de carte, cu ISBN Gratuit (fie online, fie pe suport de hârtie, fie pe suport CD), la standarde înalte de calitate, cât mai convenabil pentru cadrele didactice – şi nu numai. Cartea Dvs., lucrarea de licenţă, culegerea, romanul, volumul de versuri, uitate în sertar- poate fi acum publicată, pentru că avem soluţii inovative de minimizare ale costurilor, chiar în condiţiile unor tiraje mici.

Calculaţi costurile de publicare ale propriei cărţi (suport de hârtie) folosind calculatorul de preţuri

Ofertă de publicare pentru cadrele didactice: Publicăm pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi Certificat ISBN, în 7 zile lucrătoare. Pachet minimal: tiraj de 12 exemplare (din care 8 se transmit Bibliotecii Naţionale). Cost: 220 RON.
Preţul include inscripţionarea CD-urilor, design-ul coperţilor şi feţelor CD-urilor, imprimarea color a coperţilor şi feţei discurilor, carcase format DVD.

Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă posibilitatea unor ediţii de foarte bună calitate, începând de la 160 de RON, cu asigurare gratuită de ISBN / CIP.

Tirajele pot fi executate şi pentru tiraje mici şi foarte mici, cu termene rapide de execuţie – circa 7-8 zile pentru ediţiile în format clasic, pe suport de hârtie, sau 3-5 zile pentru ebook- în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale.

Transportul tirajului se suportă de Editură pentru Bucureşti şi orice alt oraş din ţară, prin serviciu de curier rapid – de obicei Cargus sau Prioripost.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii la tel. 0745955210 sau email editura@bibliotecadigitala.ro
Editura Bucureşti cu tiraje mici, calitate înaltă, publicare rapidă pe suport de hârtie, suport CD-ROM (asigurăm design-ul tipăririi feţei şi carcasei CD), sau online – în Sala de Lectură a Editurii. Pentru orice variantă de publicare asigurăm ISBN gratuit şi eliberarea Certificatului ISBN.Notiţe despre ISBN

Principalele responsabilităţi ale Centrului Naţional ISBN sunt: înregistrarea editurilor noi; acordarea codurilor ISBN pentru editurile noi şi pentru editurile care îşi continuă activitatea; acordarea codurilor ISBN pentru persoanele fizice sau juridice care nu reprezintă o editură şi editează lucrări în regie proprie; organizarea şi actualizarea bazei de date ISBN – România. 

Sunt 71 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • Claudia

  Bună seara! Doresc să public lucrarea de licenta și de grad. Va rog sa-mi spuneti suma pe care trebuie
  s-o platesc. Multumesc.

 • admin

  Bună ziua, așteptăm materialele de publicat pe email, împreună cu datele de facturare. Kit-ul principal de publicare costă 200 de lei, după care exemplarele suplimentare costă 5 lei/exemplar – CD printat cu carcasa DVD ai copertă foto- sau 3 lei/exemplar pentru CD printat si ambalate în plic CD.

 • admin

  Buna seara,

  costurile de publicare sunt afisate pe site-ul nostru, aici:
  https://www.bibliotecadigitala.ro/?p=144

 • IGNAT PETRONELA

  BUNĂ ZIUA!
  MĂ NUMESC P. IGNAT, PROFESOR DE GEOGRAFIE ȘI AȘ DORI SĂ PUBLIC O CARTE CU ISBN , PE SUPORT DE HĂRTIE. CARTEA A MAI FOST EDITATĂ IN 2011 LA O ALTĂ EDITURĂ.
  FAȚĂ DE EDIȚIA PRECEDENTĂ CARTEA ARE REVIZUIRI, ADĂUGIRI, ARE IN TOTAL 93 DE PAGINI, DINTRE CARE 30 SUNT COLOR.
  PREȚUL ESTE CEL AFIȘAT PE COSTURI DE EDITARE?
  O ZI FRUMOASĂ!

 • Georgescu Claudia

  Buna seara! Ma numesc Claudia Georgescu si doresc sa public lucrarea de grad 1 cu ISBN. Va rog sa ma ajutați! Mulțumesc.

 • doresc sa public la dvs.o carte de poezii, circa 160 pagini format A5 cam cat costa?
  va multumesc!

 • admin

  Buna ziua,

  la tirajul de 25 de exemplare, costul de editare si tipar este de 340 de lei.

 • Tudor Vasilica

  Buna ziua,
  in ce conditii poate apare pe lucrare sintagma ,,lucrare stiintifica,, sau cu referent stiintific in domeniu?Care ar fi pretul publicarii in cele 2 situatii mai sus amintite?
  Multumesc

 • Radulescu Elena

  As dori sa public două cărți legate de studiul vocabularului limbii romane

 • admin

  Buna ziua,

  este necesara prezentarea si a unui referat intocmit de referent, prin care recomanda publicarea. Va putem trimite un model pe email.
  Acest referat intocmit de referentul stiintific este diferit de referatul realizat de coordonatorul lucrarii.

 • Maxim Nicoleta

  Buna ziua!
  Ma intereseaza in ce format trebuie redactată lucrarea și nr. minim de pagini. Plata cum se realizeaza?
  Va multumesc!

 • admin

  Buna ziua,

  minim 50 de pagini pentru publicare. PLata se face ramburs, dupa publicare.

 • STOIAN ELENA LUMINITA

  As dori sa public o lucrare si sa primesc ISBN.Sunt cadru didactic se poate gratuit sau trebuie sa platesc? Cum sa procedez?
  Cu cine sa iau legatura pentru acest lucru?

 • Chiru Corina

  Bună ziua,

  În ce format și cu ce ccaractere ar trebui editată o carte cu poezioare pentru a putea fi publicată de dumneavoastră?

 • SIKLODY KATALIN

  Bună seara
  Aș vreau să interesez că publicați și pe limba maghiară sau numai pe limba romănă.Eu doresc să public lucrarea de grad I. cu ISBN.Vă rog să-mi răspundeți dacă este poibil și care e procedura.
  Cu stimate
  Siklody Katalin

 • Florea Elena Loredana

  Bună ziua!
  Aș dori să public un caiet de lucru cu ortograme în număr minim de exemplare. caietul are 54 de pagini și este în format A5.

 • Pintiuta Mariana Camelia

  Buna ziua, doresc să-mi public lucrarea de grad cu acordare de ISBN, puteți să-mi dați mai multe detalii despre cum trebuie procedat?

 • Vieru Diana

  Buna ziua!
  Doresc sa public lucrarea de grad si de licenta. Care sunt costurile?

 • admin

  Buna ziua,

  va trimit raspuns pe adresa de email.

 • admin

  Buna ziua,

  asteptam lucrarea de publicat pe email, impreuna cu detalii legate de forma de publicare, adresa exacta de livrare si un numar de telefon.
  Plata se face de regula ramburs.

 • Krocse Minodora

  Buna ziua.
  Doresc sa public o lucrare de cercetare in format CD cu ISBN. Cum procedez cu expedirea materialului si plata. se poate efectua plata ramburs?

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>