Editura București « Publicarea de carte este misiunea noastră

Editura București

4.5 (90%) 2 voturi

Misiunea Editurii noastre este publicarea de carte, la standarde înalte de calitate, cât mai convenabil pentru cadrele didactice – şi nu numai. Cartea Dvs. – lucrarea de licenţă, culegerea, romanul, volumul de versuri, uitate în sertar- poate fi acum publicată, pentru că avem soluţii inovative de minimizare a costurilor, chiar în condiţiile unor tiraje mici.

Calculaţi costurile de publicare ale propriei cărţi folosind calculatorul de preţuri

Ofertă de publicare pentru cadrele didactice: Publicăm pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi Certificat ISBN, în 7 zile lucrătoare. Pachet minimal: tiraj de 20 exemplare (din care 4 se transmit autorului). Cost: 280 RON.
Preţul include inscripţionarea CD-urilor, design-ul coperţilor şi feţelor CD-urilor, imprimarea color a coperţilor şi feţei discurilor, carcase format DVD.

 

Alocarea ISBN-ului şi Certificatul de acordare ISBN- pe numele Dvs. – sunt asigurate Gratuit de către Editură.
Pentru detalii scrieţi la edituradigitala@yahoo.com sau telefonaţi la 0745955210.

Editura noastră vă oferă posibilitatea publicării la alegere, în trei variante (pentru oricare se asigură, gratuit, ISBN):

 • publicare clasică, pe suport fizic, de hârtie
 • publicarea online – în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale
 • publicare în format electronic – pe suport CD sau DVD

Între posibilitățile de publicare, Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă, deci, şi varianta ebook-ul-ului, de un format special, inovativ, care permite o maximă difuzie a cărţii şi numelui autorului, precum şi o maximă protecție împotriva copierii de text şi imagine din conținutul lucrării (dacă autorul doreşte activată această opţiune). Dacă o carte scrisă pe suport de hârtie poate fi copiată, scanată, multiplicată, lucrările publicate şi stocate pe serverele Bibliotecii Digitale – la cererea autorului – nu pot fi copiate.

De ce publicare online (ebook)?

 • Editura vine în întâmpinarea, în principal, intereselor cadrelor didactice care doresc să-şi publice lucrarea de licență sau culegerea, manualul, romanul, ş.a., de aceea se adresează comunității didactice, pentru care a făcut efortul unor prețuri foarte speciale de publicare. Deşi varianta clasică – pe hârtie – este adecvată puterii de cumpărare a cadrului didactic, totuşi cea mai rapidă şi convenabilă variantă de publicare este publicarea online, sub forma ebook-ului (cărţii electronice), care presupune costuri minime.
 • Publicarea online presupune distribuţie maximă a cărţii / ebook-ului, care devine prezentă (prin titlu, subiect, autor, conţinut) oriunde există un calculator conectat la internet.

Cartea publicată online sau în format electronic primeşte ISBN ?

Între cartea publicată în formă clasică şi o carte în format electronic ori online diferenţele sunt doar de stare. Ambele primesc ISBN. Ambele conferă autorilor aceleaşi drepturi.

Cartea publicată online poate fi comercializată ?

Prin soluţia inovativă dată de Sala de Lectură Personală, cartea publicată online poate fi comercializată. Cartea poate fi lecturată pe calculatorul personal al celui care o achiziţionează, dar nu o poate “împrumuta” sau revinde. Comercializarea unei cărţi publicate online poate fi realizată de autor sau prin intermediul BiblioteciiDigitale.ro şi Editurii.

Nu vreau să comercializez lucrarea, doar să o public. Cu preţuri minime

În acest caz, publicarea se realizează în Sala de Lectură, sub numele autorului. După publicare şi alocarea ISBN-ului, autorului se transmite locaţia web a cărţii online (ebook), de unde poate fi descărcată. Formatele recomandate sunt .pdf sau .doc. Opţional – mai ales pentru volumele de versuri – se recomandă audiobook-ul.

Modalităţile de publicare sunt prezente, ca exemplu, în Sala de Lectură prin lucrările deja publicate. Odată publicată şi postată în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale, cartea este păstrată spre descărcare pe termen nelimitat, – fără alte plăţi, în viitor, din partea autorului.

După publicare se realizează plata, în contul Editurii, iar Editura Sfântul Ierarh Nicolae transmite autorului, în regim recomandat, Certificatul de acordare a codului ISBN.

Cum pot comercializa lucrarea publicată ?

Librăria Scriitorilor este opțiunea cea mai potrivită pentru comercializare, atât pentru varianta de carte tipărită, cât și pentru cea sub formă de ebook.

Prin Librăria Scriitorilor cartea tipărită poate fi vândută direct cititorilor – fără comisioane reținute de Editură, controlând autonom stocul și prețul de comercializare.

Publicarea online poate fi realizată şi integrată unei aplicaţii comerciale, ebook-ul urmând a fi plătit de cititor prin SMS sau prin card.

În general, cărţile online (ebook-urile) comerciale sunt postate de Editură în Librăria Online a Bibliotecii Digitale sau în Librăria Scriitorilor, dar pot fi postate şi de autor, după realizare, în orice locaţie web.


Comercializarea poate fi realizată:

- de autor (prin Librăria Scriitorilor.)

- pentru autor, prin intermediul Editurii, în Librăria Onlinea Bibliotecii Digitale (vânzarea cărții se face prin sms la nivel național) și Librăria Scriitorilor, (vânzarea cărții se face prin card la la nivel internațional)

Biblioteca Digitală poate intermedia comercializarea lucrării pe site-urile şi serverele proprii, funcţie de tipul lucrării publicate. Pentru comercializarea ebook-urilor prin sms, Editura intermediază pentru un comision fix de doar 2 euro (din care acoperă un comision de 1,2 euro pentru mobilpay, care oferă platforma de vânzare prin sms), restul revenind autorului. Ebook-urile pot fi vândute cu valori de 5,6,7, sau 10 euro. Pentru comercializarea prin sms, urmăriţi şi un studiu de caz

Librăria Scriitorilor poate intermedia comercializarea lucrării tipărite fără comision pentru varianta clasică (pe hârtie).

Pentru comercializarea ebook-urilor cu vânzare cu plata prin card, la nivel național și internațional, sunt posibile două variante de contract pentru distribuirea încasărilor în urma fructificării drepturilor de autor:
- 90% din încasări revine autorului și 10% Editurii (costul de realizare a ebook-ului este de 350 de lei)
- 50% din încasări revine autorului și 50% Editurii (costul de realizare a ebook-ului este de 160 de lei).

(Obs.: oferta obişnuită a editurilor este 8-10% din încasări autorul, iar restul editura.) Mai multe detalii după contactarea Editurii.

———————————————————-

Citate celebre despre cărți:
"Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește." Haruki Murakami
"Cărțile au aceiași dușmani ca oamenii: focul, umezeala, animalele, vremea și propriul lor conținut." Paul Valéry
“Nimic nu poate face ceea ce face o carte. Te ridică din viaţa ta.. către o lume cu totul nouă, o nouă perspectivă. O carte este ca un vis pe care îl împrumuţi de la un prieten.” – Dave Kellett

Edituri Bucuresti. Publicare Carte, Librarie Online comercializare directa de carte pentru cadrele didactice. Publicare Carte Profesori. Publicarea unei carti, cu ISBN, avantajeaza cadrele didactice in punctajele de evaluare a dosarelor privind transferul, detasarea, pretransferul sau restrangerea de activitate, in conditiile reducerii de posturi care au loc in educatie. Restrangerea activitatii poate fi atenuata. Publicare ebook in Libraria Scriitorilor. Publoicare Carte pentru Scriitori din România.Notiţe despre ISBN

Conceperea sistemului ISBN datează din anul 1965 şi se datorează distribuitorului englez W.H. Smith & Son Ltd şi Asociaţiei Editorilor din Marea Britanie. Din anul 1970, Numărul Standard Internaţional al Cărţii-ISBN a fost recunoscut internaţional ca un sistem de identificare în domeniul cărţii. Din anul 1989, sistemul de numerotare standardizată a cărţilor ISBN a fost introdus şi în România. 

Sunt 13 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • iulia

  Buna ziua
  Ma intereseaza publicarea sub forma e-book a unei lucrari, dar nu stiu ce masuri de siguranta pot fi luate pt ca ea sa nu apara in scurt timp pe internet, postata de oricare dintre cei care o cumpara. Exista posibilitatea unei protectii?
  Multumesc

 • Ion Alexe

  Bunä ziua.

  Stimatä Editurä, as dori, dacä se poate, sä-mi trimiteti informatiile necesare privind publicarea unui volum de versuri.

  In speranta unui räspuns, cu deosebitä stimä,

  I. Alexe

 • admin

  Buna ziua,

  sigur, protectia cartilor publicate online de Editura noastră este foarte puternica, cartile nu pot fi printate sau continutul lor copiat.

 • Gheorghe Anghel

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi tipariti o carticica cu poezii pe suport clasic (hartie),format A5, in 30 exemplare,cu coperta laminata, color.Am 20 pagini format A4, ceea ce inseamna cca.40 pagini format A5.Pot sa le trimit pe adresa dv. de e-mail- cu atasament.Va rog sa-mi comunicati acceptul dv.si alte eventuale conditii suplimentare.Precizez ca in aceasta prima etapa nu intentionea sa le comercializez. Va multumesc.

 • Marga Bogdan

  Posibilitatea de vanzare a unui e-book care e? Autorul poate sa-si valorifice si gestioneze singur vanzarea?

 • admin

  Buna ziua,

  in Libraria Scriitorilor (veti descoperi, daca va inregistrati, toate detaliile in contul Dvs), exista 3 posibilitati de vanzare. Una dintre ele, varianta numita eLect, reprezinta varianta de vanzare cautata de Dvs.

 • Prof S Stefanescu

  Domnule Director
  In urma cu cativa ani am publicat in Editura Dvs doua carti sub forma de Ebook scrise de fiul meu in Domeniul Utilizarii Inteligentei Artificiale in Medicina si am fost foarte multumiti
  In prezent doresc sa editez tot sub forma de Ebook o Monografie cu Amintiri din Institutul de Cercetari pe care l-am condus
  Doresc sa va intreb daca procedura este aceasi si anume sa va trimit Textul sub forma de PDF (sau Doc) la adresa pe care mi-o veti indica_apoi eu sa trimit contravaloarea editarii in Contul pe care mi-l veti comunica
  Cu multumiri
  Sofronie Stefanescu

 • admin

  Buna seara,

  desigur, va transmit detaliile prin email.

 • Adian Pavel

  As dori să vă trimit pentru lectură, trei din cele 5 povesti pentru copii scrise de mine! Astept să-mi trimiteti un punct de vedere, dacă acestea merită ca si valoare literară să fie publicate! Să vi le trimit?..

 • Dumitru Constantin

  Bună ziua. Doresc să public un volum de poezii în format carte, aproximativ 260 pagini. Vă rugăm să-mi transmiteţi dacă sete posibil şi ce date să menţionez la transmitere.

 • Dumitru Constantin

  Cu stimă ! C Dumitru-Tg. Neamţ

 • Andrei Victor

  Buna ziua,
  Stimata Editura,
  Doresc sa public o carte petru care am manuscrisul.
  Cartea se va imtitula Managementul Caliatatii Totale, are 220 pagini, care includ tabele, figuri si grafic.
  As dori sa stiu pretul si cat dureaza.
  Cu stima,
  dr.ing.ec. Andrei Victor, PMP,

 • admin

  Bună ziua, vă raspund pe email

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>