Condiţii publicare carte « Publicarea de carte este misiunea noastră

Condiţii publicare carte

4.5 (90.77%) 13 voturi

Pentru ca un material propus spre publicare să fie acceptat de Editură, trebuie să respecte câteva condiţii minimale:
- să fie în întregime al autorului. Dacă este inevitabilă preluarea unor pasaje din alte lucrări aflate sub copyright, bibliografia trebuie să le indice.
- textul trebuie să fie sistematic şi corect din punct de vedere gramatical şi ortografic, redactat cu diacritice. În măsura timpului disponibil, Editura poate prelua, contracost, sarcina realizării corecturii
- conţinutul cărţii să fie în acord cu legile divine, morale şi legale; nu se vor accepta materiale cu conţinut pentru adulţi, triviale, ofensatoare; în general, materialele publicate vor fi în acord cu Numele EdituriiNotiţe despre ISBN

Un cod ISBN însoţeşte o publicaţie monografică de la editarea sa şi mai departe, în tot lantul de distribuţie. Codul ISBN se foloseşte ca element cheie al sistemelor de înregistrare şi inventar pentru edituri, distribuitori, comercianti, biblioteci si alte organizaţii. 

Sunt 133 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • Sandulescu Carmen

  Care sunt pasii pentru a publica ebook necomercial?
  Va multumesc anticipat!

 • Daniela

  Buna ziua. Am in ciorne o carte in volum de 35 de capitole. As vrea foarte mult s-o public. Cartea este originala, si nu este plagiata. Cum procedez? Multumesc.

 • Gogan Cristina

  Buna ziua !Cum pot publica o carte cu 15 poezii si cat costa 2 exemplare? Va rog sa imi dati mai mute detalii.

 • MIRESCU

  Bună ziua. Doresc să public o carte ( caiet de lectura ) pentru elevi cu ISBN. Conține 51 de pagini ( texte însoțite de imagini și exerciții corespunzătoare, 38 pagini cu elemente color). Un tiraj de 25 exemplare + 8 pentru Bibiloteca Națională. Care sunt pașii?
  O zi bună!

 • Dana-Angelica

  Buna seara,
  Am o revista scolara (revista clasei)si as dori sa o public in format online, cu ISSN.
  Cum procedez?
  Va multumesc!

 • ion craciun

  buna ziua am scris o carte fictiva ce reflecta o cultura demult disparuta dar fiindca locuiesc in germania am softul in limba germana si nu am diacritice si ordine gramaticala as vrea sa stiu ce onorariu vi se cuvine pentru aranjare sistem gramatical si daca publicati cartea ma intereseaza daca pretul scoaterii exemplarelor il suport eu pentru ca asta ar insemna sa nu incheiem nici un contract si sa nu aveti nici un drept va multumesc

 • Larisa

  Buna ziua am scris in jur de 50 de poezii,si as vrea sa le public cum as putea face asta?

 • Ratiu Octavian-Dan

  Am terminat de scris 2 volume de poezii si as dori sa le public ma puteti ajuta?

 • China Paula

  Imi puteti spune cate poezi trebuie sa am pentru a le publica si cam cat ar costa toate?Acesta e visul meu si as vrea sa ma ajutati

 • Dacian

  Buna ziua am o carte care exista sub format ebook si as dori sa o public si in format tiparit pentru a o avea ca amintire. Cartea are aproximativ 80000 de cuvinte. Va rog sa imi spuneti cat m-ar costa tiparirea a 50 de exemplare?

 • Va doresc un An Nou cu sanatate, realizari profesionale, fericire personala si PACE!

  Sunt fost cadru didactic la Academia de Arta. V-am contactat anul trecut. Am un volum de memorii in limba engleza intitulat Drops of Memories. Are 200 pagini cu cca 200 imagini alb-negru. Este scris in Word in format A4. Daca sunteti de acord as putea sa va trimit in trei e-mailuri cele 10 capitole ale cartii. Am si un proiect de coperta. As prefera sa fie tiparit in format C5. Astept raspunsul dv-stra.
  Cu stima,
  Lucia Neagu

 • Stoica Ion Moreni

  VA TRIMIT LUCRAREA “FOCUL…………….
  DORESC 25 EXEMPLARE ALB-NEGRU DIN CARE TRIMITETI PENTRU ISBN, PROCURAT DE DOMNIA VOASTRA
  DORESC 10 EXEMPLARE COLOR
  DORESC SĂ EDITATI IN ALB NEGRU EXEMPLARELE NECESARE DIN LUCRAREA “10 ANI DE MUNICIPIU” DEOARECE NU AM DISPONIBIL.vA ROG SA LE TRIMITETI DV. PENTRU BIBLIOTECI, EVIDENT CONTRA COST.
  CU RESPECT, STOICA

 • Buscan Petruta

  Buna ziua. Asi dori sa public un volum de poezii si v-as ruga daca se poate sa imi dati mai multe detalii despre cum ar trebui sa procedez, ce pasi sa urmez si desigur eventuale costuri.
  Multumesc anticipat.
  Cu respect, Petruta Buscan

 • giurca violeta

  as dori sa public o monografie va rog care sunt pasii de urmat si cat ma costa.

 • giurca violeta

  o carte cu poezii pt copii se poate publica doar online sau trebuie si pe suport hartie?

 • Bulgaru Liliana

  Bună ziua! Sunt profesor de limba şi literatura română şi aş vrea să-mi public lucrarea de gradul I, susţinută în anul 2016, cu titlul ,, Valorificarea folclorului autohton în gimnaziu prin metode şi tehnici de cercetare specifice”. Are 185 de pagini format A4. Întrebarea mea se refeeră la copertă dacă trebuie personalizată, fotografii sugestive etc.
  Vă mulţumesc pentru atenţia acordată!

 • Plopeanu Maria Magdalena

  Buna seara!Care este numarul minim de pagini pentru a edita o brosura (care sa aibă si ISBN)?

 • Păun Luiza Gabriela

  Bună seara! Șunt prof.înv.primar și aș dori să public o lucrare metodico-științifică. Vă rog să mă ajutați în acest sens cu informațiile necesare. Aș dori să știu dacă va trebui să plătesc dacă voi opta ca lucrarea mea să nu fie tipărită, ci doar să apară pe C.D. Vă mulțumesc!

 • Anabela Chis

  Buna ziua , am o carte publicata pe wattpad si as dori sa o fac mai mult decat o carte electronica , doresc sa o public pe piata . Cartea se numeste Ayda bantuita de iluzii

 • Eduard Bratu

  Buna ziua,

  Fiica mea a scris un roman editat, tiparit si publicat in format traditional (hartie). Contractul incheiat cu editura este de 1 an si expira in septembrie 2017. Am dori sa publicam si online. Va rog sa ne spuneti cum putem proceda. Multumim!
  Cu stima,
  Eduard Bratu

 • Adi

  Bună ziua. Includerea în carte a descrierii unor tehnici de meditație orientală uzuale în budism sau hinduism, care sunt recomandate pentru liniștirea minții și nu pentru venerarea unor figuri religioase, ar contraveni cu condițiile de publicare, mai precis, cu numele editurii? Vă mulțumesc.

 • admin

  Transmiteti lucrarea pe email-ul editurii, cu precizarea ca doriti publicare ebook (online) comercial sau necomercial. Urmeaza, la timpul potrivit, in septembrie, sa va transmitem un Contract, daca publicarea se realizeaza in format ebook comercial.

 • admin

  Buna ziua,
  in principiu, nu, daca totul este spre folos. TRebuie sa vedem, totusi, mai in amanunt despre ce este vorba.

 • admin

  Bună ziua, așteptăm si alte detalii legate de publicare pe adresa noastră de email.

 • Tanase Monica

  Buna ziua,
  Sunt parintele unui copil autist si am scris o carte stil jurnal despre integrarea lui in societate sau scoala, metodele terapeutice folosite .Am si niste materiale grafice ( unele facute cu programul toondoo de desenat, platind drepturile aferente) create de mine ,de lucru ,pe care as vrea sa le includ..Am incercat sa vin in ajutorul altor familii care traiesc o experienta similara. Ati fi interesat sa primiti manuscrisul si sa vedeti daca se ridica la standardele calitative d e publicare ale editurii ?
  Cu stima,
  Monica Tanase

 • Birloiu Madalina-Elena

  Buna ziua,
  As dori sa stiu daca se poate publica lucrarea de licenta si care sunt costurile acesteia? Mentionez ca sunt cadru didactic in invatamantul preuniversitar.
  Multumesc mult!

 • admin

  Buna ziua,

  lucrarea va apartine si o puteti folosi pentru publicarea unei carti. Fiind o lucrare stiintifica, va poate fi utila pentru concursurile de acordare a gradatiei de merit, in etapele de pretranfer si transfer, ori restrangere de activitate. De aceea, daca ar fi insotita de un referat stiintific – din partea fostului coordonator stiintific al lucrarii – ar fi si o publicare care va aduce punctaj valoros. Sfatul este sa o fructificati astfel, in beneficiul Dvs. – publicare cu referent stiintific.
  Costurile de publicare depind de forma de publicare – online, pe CD, pe hartie. In cazul publicarii online sau pe CD, costul este fix (150, respectiv 200 de lei). Pentru varianta pe hartie, costul poate fi calculat aici

 • admin

  Sigur, asteptam lucrarea de publicat pe email, impreuna cu detaliile pe care le considerati necesare.
  Dupa tiparire, pueti folosi Libraria Scriitorilor pentru distributia cartii.

 • Gabaroi Daniela

  Bună ziua!
  Vă deranjez cu o intrebare.
  Doresc să public la Editura dvs.o lucrare in format electronic- CD cu referent stiintific.
  Imi puteți trimite un model de referat? Si care este costul publicarii?
  Vă multumesc anticipat!
  Cu stimă.
  D. Gabaroi. Mun. Iasi

 • maria

  buna ziua..am cateva poezii ale unui prieten si as vrea sa-i fac o surpriza sa le public..care sunt pasii si cat costa..multumesc

 • Sorina

  Bună ziua!
  Vreau să public o carte de poezii. Doresc să aflu dacă este posibil și care sunt criteriile de publicare!

  Mulțumesc anticipat!

 • Olivia Marta Gaidos

  Bună ziua. Aș vrea să public o carte online. Am arhivele Word pregătite. Cum fac? Mulțumesc anticipat.

 • admin

  Buna ziua,

  le asteptam pe adresa de email a editurii.

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>