Publicare carte cu referent științific « Publicarea de carte este misiunea noastră

Publicare carte cu referent științific - ISBN gratuit

5 (100%) 9 voturi

Publicarea unei cărți cu referent științific

presupune trimiterea, împreună cu lucrarea de publicat (în atașament, pe emailul editurii – edituradigitala@yahoo.com), și a referatului științific realizat de referent, cu data și semnătura acestuia. Referatul poate fi sub forma unei fotografii sau a unei foi scanate.
Referatul științific în original este păstrat de cadrul didactic.
Fostul coordonator al lucrării de licență, dizertație, etc. poate fi și referentul științific al cărții publicate acum, cu condiția să realizeze acest referat. Un model de referat științific, în vederea publicării de carte cu referent științific, puteți solicita pe adresa noastră de email.

Publicarea unei cărți online cu referent științific


Între variantele de publicare cu referent stiintific, cea mai convenabilă, modernă și usor de probat este publicarea online (150 de lei), în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale. Timpul necesar pentru publicare este de 5-7 zile lucrătoare, funcție de lista comenzilor aflate în derulare.

Publicarea unei cărți pe suport CD cu referent științific


Pentru cadrele didactice aflate în restrângere de activitate, ori care urmăresc creșterea punctajului la dosarul de pretransfer, gradatie de merit sau alte situatii, o optiune rapidă de publicare carte este cea pe suport CD – ofertă doar pentru cadrele didactice – 200 lei – si un timp foarte scurt de publicare, 5-10 zile lucratoare, in funcție de lista comenzilor aflate în derulare.
Lucrarile de publicat se transmit prin email, impreuna cu mentionarea tipului de publicare ales – pe suport CD, online, sau tiparit -, adresa exacta de livrare si un numar de telefon.
Pentru publicarea de carte pe suport tiparit, cu asigurarea gratuita de cod ISBN si Descrierea CIP a Bibliotecii Nationale – timpul mediu de publicare este de 15-20 de zile lucratoare, in funcție de lista comenzilor aflate în derulare.

Publicarea unei cărți tipărite cu referent științific – costuri de publicare carte


In cazul variantei tiparite, costurile variaza după câțiva parametri (număr de pagini, format, tiraj) si puteti simula un calcul cu ajutorul calculatorului de preţuri instalat pe site-ul nostru.

Publicare carte cu Certificat ISBN

Toate formele de publicare de carte (online, pe CD, tipărit) sunt insotite de Certificat ISBN – asigurat gratuit.Notiţe despre ISBN

Conceperea sistemului ISBN datează din anul 1965 şi se datorează distribuitorului englez W.H. Smith & Son Ltd şi Asociaţiei Editorilor din Marea Britanie. Din anul 1970, Numărul Standard Internaţional al Cărţii-ISBN a fost recunoscut internaţional ca un sistem de identificare în domeniul cărţii. Din anul 1989, sistemul de numerotare standardizată a cărţilor ISBN a fost introdus şi în România. 

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>