Publicare carte cu referent științific « Publicarea de carte este misiunea noastră

Publicare carte cu referent științific - ISBN gratuit

4.9 (98%) 10 voturi

Publicarea unei cărți cu referent științific

presupune trimiterea, împreună cu lucrarea de publicat (în atașament, pe emailul editurii – edituradigitala@yahoo.com), și a referatului științific realizat de referent, cu data și semnătura acestuia. Referatul poate fi sub forma unei fotografii sau a unei foi scanate.
Referatul științific în original este păstrat de cadrul didactic.
Fostul coordonator al lucrării de licență, dizertație, etc. poate fi și referentul științific al cărții publicate acum, cu condiția să realizeze acest referat. Un model de referat științific, în vederea publicării de carte cu referent științific, puteți solicita pe adresa noastră de email.

Publicarea unei cărți online cu referent științific


Între variantele de publicare cu referent științific, cea mai convenabilă, modernă și usor de probat este publicarea online (160 de lei), în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale. Timpul necesar pentru publicare este de 5-7 zile lucrătoare, funcție de lista comenzilor aflate în derulare.

Publicarea unei cărți pe suport CD cu referent științific


Pentru cadrele didactice aflate în restrângere de activitate, ori care urmăresc creșterea punctajului la dosarul de pretransfer, gradație de merit sau alte situații, o opțiune rapidă de publicare este cea pe suport CD – ofertă doar pentru cadrele didactice – 220 lei – si un timp foarte scurt de publicare, 5-10 zile lucrătoare, in funcție de lista comenzilor aflate în derulare.
Lucrările de publicat se transmit prin email, împreună cu menționarea tipului de publicare ales – pe suport CD, online, sau tipărit -, adresa exacta de livrare și un număr de telefon.
Pentru publicarea de carte pe suport tipărit, cu asigurarea gratuita de cod ISBN si Descrierea CIP a Bibliotecii Naționale – timpul mediu de publicare este de 15-20 de zile lucrătoare, în funcție de lista comenzilor aflate în derulare.

Publicarea unei cărți tipărite cu referent științific – costuri de publicare carte


In cazul variantei tipărite, costurile variază după câțiva parametri (număr de pagini, format, tiraj) si puteți simula un calcul cu ajutorul calculatorului de prețuri instalat pe site-ul nostru.

Publicare carte cu Certificat ISBN

Toate formele de publicare de carte (online, pe CD, tipărit) sunt însoțite de Certificat ISBN – asigurat gratuit.Notiţe despre ISBN

Un cod ISBN însoţeşte o publicaţie monografică de la editarea sa şi mai departe, în tot lantul de distribuţie. Codul ISBN se foloseşte ca element cheie al sistemelor de înregistrare şi inventar pentru edituri, distribuitori, comercianti, biblioteci si alte organizaţii. 

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>