Evaluarea dosarelor « Publicarea de carte este misiunea noastră

Creşterea punctajului la evaluarea dosarelor de pretransfer, restrângere de activitate, gradaţie de merit

De cele mai multe ori, un singur punct face diferenţa între un viitor sau altul.

Punctele acordate dacă aveţi o carte publicată, cu ISBN, vă pot oferi un avantaj considerabil la evaluarea dosarului, mergând până la 10-15 puncte, dacă sunteţi autorul mai multor cărţi.

Editura noastră a adus publicarea la îndemâna autorilor de carte ! Lucrarea de licenţă, culegerea, romanul, volumul de versuri, uitate în sertar- pot fi acum publicate rapid, cu costuri mici, pentru că avem soluţii inovative de minimizare a costurilor, chiar în condiţiile unor tiraje reduse.

Calculaţi costurile de publicare ale propriei cărţi folosind calculatorul de preţuri

Ofertă de publicare pentru cadrele didactice: Publicăm pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi Certificat ISBN, în 3 zile lucrătoare. Pachet minimal: tiraj de 12 exemplare (din care 8 se transmit Bibliotecii Naţionale). Cost: 240 RON.
Preţul include inscripţionarea CD-urilor, design-ul coperţilor şi feţelor CD-urilor, imprimarea color a coperţilor şi feţei discurilor, carcase format DVD.
După publicare, în cel mult alte 2 zile lucrătoare tirajul şi Certificatul ISBN vor ajunge la Dvs., prin curier rapid.

 

Alocarea ISBN-ului şi Certificatul de acordare ISBN- pe numele Dvs. – sunt asigurate Gratuit de către Editură.

Pentru detalii scrieţi la bdigitala@yahoo.com sau telefonaţi la 0745955210.Notiţe despre ISBN

ISBN este un număr de inregistrare pentru cărţi,cu caracter internaţional. El este eliberat de Biroul Naţional ISBN şi conţine indicativul editurii care l-a achiziţionat. Un număr ISBN este asociat unui singur titlu de carte şi nu mai poate fi atribuit niciodată altui titlu.