Evaluarea dosarelor « Publicarea de carte este misiunea noastră

Creşterea punctajului la evaluarea dosarelor de pretransfer, restrângere de activitate, gradaţie de merit

De cele mai multe ori, un singur punct face diferenţa între un viitor sau altul.

Punctele acordate dacă aveţi o carte publicată, cu ISBN, vă pot oferi un avantaj considerabil la evaluarea dosarului, mergând până la 10-15 puncte, dacă sunteţi autorul mai multor cărţi.

Editura noastră a adus publicarea la îndemâna autorilor de carte ! Lucrarea de licenţă, culegerea, romanul, volumul de versuri, uitate în sertar- pot fi acum publicate rapid, cu costuri mici, pentru că avem soluţii inovative de minimizare a costurilor, chiar în condiţiile unor tiraje reduse.

Calculaţi costurile de publicare ale propriei cărţi folosind calculatorul de preţuri

Ofertă de publicare pentru cadrele didactice: Publicăm pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi Certificat ISBN, în 3 zile lucrătoare. Pachet minimal: tiraj de 12 exemplare (din care 8 se transmit Bibliotecii Naţionale). Cost: 220 RON.
Preţul include inscripţionarea CD-urilor, design-ul coperţilor şi feţelor CD-urilor, imprimarea color a coperţilor şi feţei discurilor, carcase format DVD.
După publicare, în cel mult alte 2 zile lucrătoare tirajul şi Certificatul ISBN vor ajunge la Dvs., prin curier rapid.

 

Alocarea ISBN-ului şi Certificatul de acordare ISBN- pe numele Dvs. – sunt asigurate Gratuit de către Editură.

Pentru detalii scrieţi la bdigitala@yahoo.com sau telefonaţi la 0745955210.Notiţe despre ISBN

Un cod ISBN însoţeşte o publicaţie monografică de la editarea sa şi mai departe, în tot lantul de distribuţie. Codul ISBN se foloseşte ca element cheie al sistemelor de înregistrare şi inventar pentru edituri, distribuitori, comercianti, biblioteci si alte organizaţii.