Evaluarea dosarelor « Publicarea de carte este misiunea noastră

Creşterea punctajului la evaluarea dosarelor de pretransfer, restrângere de activitate, gradaţie de merit

De cele mai multe ori, un singur punct face diferenţa între un viitor sau altul.

Punctele acordate dacă aveţi o carte publicată, cu ISBN, vă pot oferi un avantaj considerabil la evaluarea dosarului, mergând până la 10-15 puncte, dacă sunteţi autorul mai multor cărţi.

Editura noastră a adus publicarea la îndemâna autorilor de carte ! Lucrarea de licenţă, culegerea, romanul, volumul de versuri, uitate în sertar- pot fi acum publicate rapid, cu costuri mici, pentru că avem soluţii inovative de minimizare a costurilor, chiar în condiţiile unor tiraje reduse.

Calculaţi costurile de publicare ale propriei cărţi folosind calculatorul de preţuri

Ofertă de publicare pentru cadrele didactice: Publicăm pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi Certificat ISBN, în 3 zile lucrătoare. Pachet minimal: tiraj de 12 exemplare (din care 8 se transmit Bibliotecii Naţionale). Cost: 220 RON.
Preţul include inscripţionarea CD-urilor, design-ul coperţilor şi feţelor CD-urilor, imprimarea color a coperţilor şi feţei discurilor, carcase format DVD.
După publicare, în cel mult alte 2 zile lucrătoare tirajul şi Certificatul ISBN vor ajunge la Dvs., prin curier rapid.

 

Alocarea ISBN-ului şi Certificatul de acordare ISBN- pe numele Dvs. – sunt asigurate Gratuit de către Editură.

Pentru detalii scrieţi la bdigitala@yahoo.com sau telefonaţi la 0745955210.Notiţe despre ISBN

Principalele responsabilităţi ale Centrului Naţional ISBN sunt: organizarea şi actualizarea bazei de date a editurilor româneşti;raportarea la Agenţia Internaţională ISBN a activităţii editoriale la nivel naţional (edituri noi, edituri care îşi continuă activitatea sau care şi-au modificat denumirea) spre a fi inclusă în Catalogul Internaţional al Editorilor - Publisher’s International ISBN Directory; realizarea şi distribuirea materialelor de promovare şi implementare corectă a sistemului ISBN în România, în acord cu politica şi strategia Agenţiei Internaţionale ISBN; realizarea instructajelor cu editorii privind modul de folosire a codurilor ISBN.