Oltenia « Publicarea de carte este misiunea noastră

Oltenia

Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă posibilitatea publicării de carte pentru cadrele didactice din Mehedinţi, Olt, Gorj, Vâlcea, Dolj, în tiraje mici, cu asigurare gratuită de ISBN şi CIP.

Termene rapide de execuţie – 9-10 zile pentru ediţiile pe suport de hârtie, sau 3-5 zile pentru ebook- în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale (160 RON) ori pe suport CD / DVD (220 RON).

Transportul tirajului se suportă de Editură, pentru Târgu-Jiu, Motru, Craiova, Calafat, Drobeta Turnu-Severin, Orşova, Râmnicu-Vâlcea, Drăgăşani, prin serviciile de curier rapid – Nemoexpres sau Prioripost, iar pentru zonele rurale prin Poşta Română.

Costurile de editare şi publicare pot fi calculate online, ajutorul cu calculatorului de preţuri
Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii la tel. 0745955210 sau email bdigitala@yahoo.comNotiţe despre ISBN

Principalele responsabilităţi ale Centrului Naţional ISBN sunt: înregistrarea editurilor noi; acordarea codurilor ISBN pentru editurile noi şi pentru editurile care îşi continuă activitatea; acordarea codurilor ISBN pentru persoanele fizice sau juridice care nu reprezintă o editură şi editează lucrări în regie proprie; organizarea şi actualizarea bazei de date ISBN – România.