Maramureş « Publicarea de carte este misiunea noastră

Maramureş

Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă posibilitatea publicării de carte pentru cadrele didactice din judeţele Satu-Mare şi Maramureş, în tiraje pornind de la 25 exemplare, cu asigurare gratuită de ISBN şi CIP.

Termene rapide de execuţie – 15 zile pentru ediţiile pe suport de hârtie, sau 7 zile pentru ebook- în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale (200 RON) ori pe suport CD / DVD (280 RON).

Transportul tirajului se suportă de Editură, pentru oraşele Satu Mare, Carei, Livada, Negrești-Oaș, Tășnad, Baia Mare, Sighetu Marmației, Baia Sprie, Borșa, Cavnic, Dragomirești, Târgu Lăpuș, Ulmeni, Vișeu de Sus, prin serviciile de curier rapid – Nemoexpres sau Prioripost, iar pentru zonele rurale prin Poşta Română.

Costurile de editare şi publicare pot fi calculate online, ajutorul cu calculatorului de preţuri
Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii la tel. 0745955210 sau email bdigitala@yahoo.comNotiţe despre ISBN

Avantajele folosirii codului ISBN sunt: identificarea documentelor şi editurilor în baze de date bibliografice; facilitarea operaţiilor de gestiune a stocurilor de carte în biblioteci, edituri, librării, agenţii de difuzare; crearea bazelor de date pentru edituri şi lansarea comenzilor pe calculator; participarea la programul CIP (Catalogarea înaintea Publicării).