Edituri Cluj « Publicarea de carte este misiunea noastră

Editura Cluj

Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă posibilitatea publicării de carte cu livrare gratuită în Cluj, în orice tiraj, cu asigurare gratuită de ISBN şi CIP.

Termene rapide de execuţie – circa 9-10 zile pentru ediţiile în format clasic, pe suport de hârtie (se adaugă 10 zile lucrătoare pentru obţinerea Descrierii CIP de la Biblioteca Naţională, dacă se acordă cod ISBN), sau 3-5 zile pentru ebook – în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale (160 RON) sau pe suport CD / DVD ( 220 RON – vedeţi mai jos oferta).

Calculaţi costurile de publicare ale propriei cărţi folosind calculatorul de preţuri

Ofertă de publicare pentru cadrele didactice din Cluj: Publicăm pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi Certificat ISBN, în 5-7 zile lucrătoare. Pachet minimal: tiraj de 12 exemplare (din care 8 se transmit Bibliotecii Naţionale). Cost: 220 RON.
Preţul include inscripţionarea CD-urilor, design-ul coperţilor şi feţelor CD-urilor, imprimarea color a coperţilor şi feţei discurilor, carcase format DVD.

Transportul tirajului se suportă de Editură, pentru Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Dej, Gherla, Turda şi orice oraş din judeţul Cluj, prin serviciu de curier rapid – Cargus sau Prioripost. Plata se realizează ramburs, la sosirea coletului, pentru comenzi până la 400 de lei.

Materialele de publicat se transmit prin email, în format doc/docx/pdf, ca atașament, pe adresa editurii.
Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii la tel. 0745955210 sau email bdigitala@yahoo.com


Edituri Cluj. Publicare rapidă pe suport de hârtie, suport CD-ROM (asigurăm design-ul tipăririi feţei şi carcasei CD), sau online – în Sala de Lectură a Editurii. Asigurăm gratuit ISBN şi eliberarea Certificatului ISBN.Notiţe despre ISBN

Principalele responsabilităţi ale Centrului Naţional ISBN sunt: organizarea şi actualizarea bazei de date a editurilor româneşti;raportarea la Agenţia Internaţională ISBN a activităţii editoriale la nivel naţional (edituri noi, edituri care îşi continuă activitatea sau care şi-au modificat denumirea) spre a fi inclusă în Catalogul Internaţional al Editorilor - Publisher’s International ISBN Directory; realizarea şi distribuirea materialelor de promovare şi implementare corectă a sistemului ISBN în România, în acord cu politica şi strategia Agenţiei Internaţionale ISBN; realizarea instructajelor cu editorii privind modul de folosire a codurilor ISBN.