Editură Buzău « Publicarea de carte este misiunea noastră

Editură Buzău

Misiunea Editurii noastre este publicarea de carte, la standarde înalte de calitate, cât mai convenabil pentru cadrele didactice – şi nu numai. Cartea Dvs. – resurse valoroase precum lucrarea de licenţă, teza de doctorat, culegerea, romanul, volumul de versuri, uitate în sertar- poate fi acum publicată, pentru că avem soluţii inovative de minimizare a costurilor, chiar în condiţiile unor tiraje mici.

Calculaţi costurile de publicare ale propriei cărţi, în format tipărit, folosind calculatorul de preţuri

Ofertă de publicare online pentru cadrele didactice: Publicăm online, cu acordare de ISBN şi Certificat ISBN, în 7 zile lucrătoare. Publicarea online se realizează în Sala de Lectură, pe termen nedeterminat, cu un link rezervat, unic. Cost: 200 RON.
Plata se realizează după publicare. Pentru publicarea online a lucrării, se atașează documentul, în format office sau pdf, pe email, împreună cu detalii legate de formatul publicării (online), numele actualizat al autorului, un număr de telefon și, eventual, o imagine reprezentativă pentru copertă, si se transmite pe adresa de email a editurii: edituradigitala@yahoo.com.
Pentru detalii suplimentare scrieţi la edituradigitala@yahoo.com sau telefonaţi la 0745955210.

Ofertă de publicare pe CD pentru cadrele didactice: Publicăm pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi Certificat ISBN, în 7 zile lucrătoare. Pachet minimal: tiraj de 20 exemplare (din care 4 se transmit autorului). Cost: 280 RON.
Preţul include printarea color și inscripţionarea CD-urilor, design-ul coperţilor şi feţelor CD-urilor, imprimarea color a coperţilor DVD -hârtie fotografică-, carcase format DVD.

 

Alocarea ISBN-ului şi Certificatul de acordare ISBN- pe numele Dvs. – sunt asigurate Gratuit de către Editură.
Pentru detalii scrieţi la edituradigitala@yahoo.com sau telefonaţi la 0745955210.

Editura noastră vă oferă posibilitatea publicării la alegere, în trei variante (pentru oricare se asigură, gratuit, ISBN):

  • publicare clasică, pe suport fizic, de hârtie
  • publicarea online – în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale
  • publicare în format electronic – pe suport CD sau DVD

Între posibilitățile de publicare, Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă, deci, şi varianta ebook-ul-ului, de un format special, inovativ, care permite o maximă difuzie a cărţii şi numelui autorului, precum şi o maximă protecție împotriva copierii de text şi imagine din conținutul lucrării (dacă autorul doreşte activată această opţiune). Dacă o carte scrisă pe suport de hârtie poate fi copiată, scanată, multiplicată, lucrările publicate şi stocate pe serverele Bibliotecii Digitale – la cererea autorului – nu pot fi copiate.

De ce publicare online (ebook)?

  • Editura vine în întâmpinarea, în principal, intereselor cadrelor didactice care doresc să-şi publice lucrarea de licență sau culegerea, manualul, romanul, ş.a., de aceea se adresează comunității didactice, pentru care a făcut efortul unor prețuri foarte speciale de publicare. Deşi varianta clasică – pe hârtie – este adecvată puterii de cumpărare a cadrului didactic, totuşi cea mai rapidă şi convenabilă variantă de publicare este publicarea online, sub forma ebook-ului (cărţii electronice), care presupune costuri minime.
  • Publicarea online presupune distribuţie maximă a cărţii / ebook-ului, care devine prezentă (prin titlu, subiect, autor, conţinut) oriunde există un calculator conectat la internet.

Cartea publicată online sau în format electronic primeşte ISBN ?

Între cartea publicată în formă clasică şi o carte în format electronic ori online diferenţele sunt doar de stare. Ambele primesc ISBN. Ambele conferă autorilor aceleaşi drepturi.

Cartea publicată online poate fi comercializată ?

Prin soluţia inovativă dată de Sala de Lectură Personală, cartea publicată online poate fi comercializată. Cartea poate fi lecturată pe calculatorul personal al celui care o achiziţionează, dar nu o poate “împrumuta” sau revinde. Comercializarea unei cărţi publicate online poate fi realizată de autor sau prin intermediul BiblioteciiDigitale.ro şi Editurii.

Nu vreau să comercializez lucrarea, doar să o public. Cu preţuri minime

În acest caz, publicarea se realizează în Sala de Lectură, sub numele autorului. După publicare şi alocarea ISBN-ului, autorului se transmite locaţia web a cărţii online (ebook), de unde poate fi descărcată. Formatele recomandate sunt .pdf sau .doc. Opţional – mai ales pentru volumele de versuri – se recomandă audiobook-ul.

Modalităţile de publicare sunt prezente, ca exemplu, în Sala de Lectură prin lucrările deja publicate. Odată publicată şi postată în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale, cartea este păstrată spre descărcare pe termen nelimitat, – fără alte plăţi, în viitor, din partea autorului.

După publicare se realizează plata, în contul Editurii, iar Prioripost Editura Sfântul Ierarh Nicolae transmite autorului Certificatul de acordare a codului ISBN.

Cum pot comercializa lucrarea publicată ?

Librăria Scriitorilor este opțiunea cea mai potrivită pentru comercializare, atât pentru varianta de carte tipărită, cât și pentru cea sub formă de ebook.

Prin Librăria Scriitorilor cartea tipărită poate fi vândută direct cititorilor – fără comisioane reținute de Editură, controlând autonom stocul și prețul de comercializare.

Publicarea online poate fi realizată şi integrată unei aplicaţii comerciale, ebook-ul urmând a fi plătit de cititor prin SMS sau prin card.

În general, cărţile online (ebook-urile) comerciale sunt postate de Editură în Librăria Online a Bibliotecii Digitale sau în Librăria Scriitorilor, dar pot fi postate şi de autor, după realizare, în orice locaţie web.


Comercializarea poate fi realizată:

- de autor (prin Librăria Scriitorilor.)

- pentru autor, prin intermediul Editurii, în Librăria Onlinea Bibliotecii Digitale (vânzarea cărții se face prin sms la nivel național) și Librăria Scriitorilor, (vânzarea cărții se face prin card la la nivel internațional)

Biblioteca Digitală poate intermedia comercializarea lucrării pe site-urile şi serverele proprii, funcţie de tipul lucrării publicate. Pentru comercializarea ebook-urilor prin sms, Editura intermediază pentru un comision fix de doar 2 euro (din care acoperă un comision de 1,2 euro pentru mobilpay, care oferă platforma de vânzare prin sms), restul revenind autorului. Ebook-urile pot fi vândute cu valori de 5,6,7, sau 10 euro. Pentru comercializarea prin sms, urmăriţi şi un studiu de caz

Librăria Scriitorilor poate intermedia comercializarea lucrării tipărite fără comision pentru varianta clasică (pe hârtie).

Pentru comercializarea ebook-urilor cu vânzare cu plata prin card, la nivel național și internațional, sunt posibile două variante de contract pentru distribuirea încasărilor în urma fructificării drepturilor de autor:
- 90% din încasări revine autorului și 10% Editurii (costul de realizare a ebook-ului este de 350 de lei)
- 50% din încasări revine autorului și 50% Editurii (costul de realizare a ebook-ului este de 160 de lei).

(Obs.: oferta obişnuită a editurilor este 8-10% din încasări autorul, iar restul editura.) Mai multe detalii după contactarea Editurii.

Edituri Buzău. Publicare Carte Buzău, Librarie Online comercializare directa de carte pentru cadrele didactice din Buzău. Publicare Carte pentru Profesori din Buzău. Publicarea unei carti, cu ISBN, avantajează cadrele didactice in punctajele de evaluare a dosarelor privind transferul, detașarea, pretransferul sau restrângerea de activitate, in conditiile reducerii de posturi care au loc in educatie. Restrângerea activității poate fi atenuata. Publicare ebook in Libraria Scriitorilor. Publicare Carte pentru Scriitori din România, judetul Buzău.Notiţe despre ISBN

Avantajele folosirii codului ISBN sunt: identificarea documentelor şi editurilor în baze de date bibliografice; facilitarea operaţiilor de gestiune a stocurilor de carte în biblioteci, edituri, librării, agenţii de difuzare; crearea bazelor de date pentru edituri şi lansarea comenzilor pe calculator; participarea la programul CIP (Catalogarea înaintea Publicării).