Edituri Galaţi: Sfântul Ierarh Nicolae « Publicarea de carte este misiunea noastră

Edituri Galaţi: Editura Sfântul Ierarh Nicolae

Cum ti-a placut

Pentru cadrele universitare din Galaţi, Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă posibilitatea unor ediţii de foarte bună calitate, cu asigurare gratuită de ISBN şi CIP.
Tirajele pot fi executate şi pentru tiraje mici şi foarte mici, cu termene minime de execuţie – circa 15 zile lucrătoare pentru ediţiile în format clasic, pe suport de hârtie, sau 7 zile pentru ebook- în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale.
Costurile de editare şi publicare (funcţie de format, număr de pagini, tiraj) pot fi estimate online, cu ajutorul calculatorului de preţuri al Editurii.

———————————————————-

Citatele zilei – despre cărți și educație:
"Nu-mi daţi sfaturi! Ştiu să greşesc şi singur!" Immanuel Kant
"De câteva săptămâni citesc Vechiul Testament. Se vede clar că este scris chiar de Dumnezeu. Eu n-am crezut că Vechiul Testament (şi noul) practic sunt cele mai tari cărţi. Mintea umană nu avea cum să scrie o asemenea filozofie. Dumnezeu s-a folosit de cei peste o mie de autori ai Bibliei, dar de fapt Biblia este scrisă de un zeu. A vrut să ne ascundă asta." Cruceanu Iustinian
“Ce lucru uimitor este o carte! E un obiect plat făcut dintr-un copac, cu părţi flexibile pe care sunt imprimate multe semne caraghioase. Dar odată ce arunci o privire în ea, ajungi în mintea altei persoane, poate cineva care a murit de mii de ani. Peste milenii, un autor vorbeşte clar şi tăcut în capul tău, direct către tine. Scrisul este probabil cea mai bună invenţie a omului, legând oameni care nu s-au cunoscut niciodată, cetăţeni din epoci distante. Cărţile rup lanţurile timpului.” – Carl SaganNotiţe despre ISBN

Principalele responsabilităţi ale Centrului Naţional ISBN sunt: înregistrarea editurilor noi; acordarea codurilor ISBN pentru editurile noi şi pentru editurile care îşi continuă activitatea; acordarea codurilor ISBN pentru persoanele fizice sau juridice care nu reprezintă o editură şi editează lucrări în regie proprie; organizarea şi actualizarea bazei de date ISBN – România. 

Sunt 23 mesaje transmise către Biblioteca Digitală

 • Cristian Virgil

  aveti cartea de matematica cu rezolvarile pentru bacalaureat 2010? daca o aveti imi spune-ti cat costa? multumesc

 • catalina alisa

  Am mai colaborat cu editura dumneavostra si am fost multumita de promtitudinea cu care ati raspuns.As dori sa va intreb daca puteti oferi referent ştiinţific din domeniu pentru o lucrare de licenta limba engleza.

 • ILIE GHEORGHE

  STIMATĂ EDITURĂ,
  Sunt inginer-profesor, pensionar şi posed o colecţie de lucrări personale, susţinute la diverse simpozioane, lucrări cuprinse în cărţi şi DVD-uri cu ISBN editate de organizatori. Această colecţie a fost completată şi organizată de mine, sub forma unei cărţi însoţită de un DVD, totul în ideea unui auxiliar curricular privind predarea disciplinelor tehnice folosind programul AutoCAD. Cartea este editată pe un format personalizat cu dimensiunile 6,3″x9,25″, cu fonturi Calibri cu diacritice, putând fi pus la dispoziţie atât în format electronic, cât şi pe suport hârtie, conţinând 130 pagini. Pe suportul electronic, imaginile sunt color, dar cartea este alb-negru, înafară de copertă care este color. DVD-ul conţine documente DWG,Word, PowerPoint,Excel, care fac parte integrantă din lucrare.
  Doresc să public lucrarea sub forma unei cărţi însoţită de DVD într-un numar de 100 exemplare.
  Întrebări:
  -Care este preţul?
  -Ce preţ aş plăti pentru o suplimentare de tiraj ulterioară?
  -Ce costuri suplimentare presupune publicarea, în plus şi pe ebook comercial? (dacă este posibil)

  ILIE GHEORGHE, TECUCI

 • chetu carmen-mihaela

  Buna ziua!As vrea sa stiu daca pe coperta unei carti poate aparea o fotografie…si daca poate fi recuperata ,mai apoi…Manuscrisul pentru urmatorul meu proiect e gata,dar,astept vesti despre proiectul ,in plina desfasurare,al doilea volum de poezii “Destine”.Va multumesc si sper sa am acelasi succes cu acest volum ,cum am avut si cu volumul “Iubirea”

 • admin

  Am răspuns mesajului pe adresa Dvs de email.

 • chetu carmen-mihaela

  Buna ziua!nr meu de tel e 0746470369…Astept vesti despre “Destine…”si mai astept sa ma intalnesc din nou cu dna Paraschiv Mihaela,pentru urmatorul proiect…totusi,nu mi s-a raspuns,daca se poate sa apara o fotografie pe coperta…eventual,daca trebuie specificat,numele firmei sau persoanei care a facut fotografia…Va multumesc si simt ca a iesit o carte minunata!!!O zi buna!

 • chetu carmen-mihaela

  dar…de ce sunt publice mesajele?pana acum nu apareau…sau,cel putin ale mele nu apareau…

 • Cobileac Gina

  Stimata redactie! As dori sa stiu, cat m-ar costa pubicarea unei carti in format A4, alb-negru dar coperti color, in tiraj de 25 de exemplare.Mentionez ca lucrarea are 46 de pagini.Doresc sa fie inregistrata si cu ISBN. Astept raspuns urgent, pe adresa, ginacobileac@yahoo.com.Va multumesc!

 • Iuliana

  Am trimis revista scolara STAR pe site-ul revistascolara.ro in vederea obtinerii codului ISSN. Ati publicat revista trimisa dar fara codul ISSN. Imi puteti spune daca o sa mai primesc acest cod?

  Va multumesc.

  Raspuns: initial o publicam fara cod ISSN, in asteptarea codului de la Biblioteca Nationala, este o procedura necesara fiindca astfel Biblioteca Nationala verifica existenta revistei in locatia web. Atunci cand codul ISSN ne este transmis, il introducem si pe site, si pe coperta revistei.

 • DELLYKA CHIREA

  Buna ziua .Am scris o carte pe filele unui caiet de matematica de 200 file .Cartea este scrisa rand cu rand .Nu am alte conditii de scris dar vreau sa o editez la redactia voastra .Care sunt conditiile si cat ma costa 500 de exemplare, va rog.Va multumesc.

 • lenuta ignat

  Buna seara,ma numesc Lenuta Ignat,sunt din Galati si as dori sa public o carte de poezii pe suport de hartie,in jur de 100 exemplare .Poeziile , le scriu in Word office cu diacritice …Dati-mi va rog cateva informatii …trebuie sa scriu fiecare poezie pe fiecare pagina ,sau daca mai ramane loc in pagina pot sa o scriu pe urmatoarea? va multumesc

 • lenuta ignat

  V-am trimis un mesaj pe mail ,l-ati primit?

 • bertea ionel

  Buna ziua, ebook-ul comercial il pot publica pe site-uri ? multumesc. Cu respect.

 • Care sunt conditiile publicării unei carti pe hârtie
  cât costă publicarea unei carti de 55 de pagini ,A5, pe hârtie

 • Ana VÂNĂTU

  M-ar interesa să editez un ALBUM (cu ISBN și CIP) al clasei (a IV-a) cu ajutorul editurii dumneavoastră. În urmă cu 4 ani, am editat ceva similar, în 35 exemplare.
  V-aș ruga să-mi spuneți dacă este posibil ca și anul acesta să editez un ALBUM color ceva mai elaborat decât precedentul, tot în 35 de exemplare, cu următoarele dimensiuni: mai mic decât A4 și mai mare decât A5 (ceva între ele).
  Vă rog să-mi comunicați eventual un preț aproximativ.

  Vă mulțumesc și aștept răspunsul dumneavoastră.

  prof. înv. primar, Ana VÂNĂTU

 • admin

  V-am raspuns pe adresa Dvs de email.

 • admin

  V-am raspuns pe adresa de email.

 • admin

  Puteti pune ebook-ul comercial si pe alte site-uri, mecanismul de functionare este acelasi.

 • baciu andreea

  Buna ziua!

  As dori sa public o carte la editura dumneavoastra.
  Cartea contine 120 de pagini.
  Si as dori coperte color.
  Cartea sa fie in format clasic.
  Cat ma costa publicarea?
  Doresc 5 exemplare.

 • AGOSTON SILVIU

  Am mai adaugat cateva poezii.Daca maine imi trimiteti o calculatie de pret,la ora 17 le trimit.Volum de fabule si poezii,115 pagini,110 exemplare,format A5,coperta color verde deschis (ati facut Mediasul asa si imi place).De ce am ales Braila:mama mea s-a nascut la Ianca! Sper sa mai colaboram.Astept calculatia.Multumesc.

 • Doina Obuzoc

  Buna dimineata,
  As dori sa public doua carti in format e-book sau format de hartie cu ISBN dar nu stiu daca ma piteti ajuta. Manuscrisele sunt in format de hartie, deci trebuie culese intai sau scanate si salvate in Word. Ma puteti ajuta cu scanarea sau trebuie sa va trimit cartile in format elwctronic?
  Astept raspunsuL dumneavoastra. Deja am vorbit si la alte edituri si as dori sa gasesc cea mai bina si rapida varianta de publicare, avand in vedere ca manuscrisele dupa salvare in Word au nevoie de cateva corecturi. Multumesc.

 • admin

  Buna ziua,
  Tirajul minim este de 25 de exemplare (iar din acest tiraj se acopera si Depozitul Legal al Bibliotecii Nationale).

 • Buna dimineata.Ma intereseaza sa public o carte la dumneavoastra,tiraj minm,25 de exemplare si doresc sa stiu daca aveti filiala in Galati.Daca da,va rog mult sa-mi dati adresa de posta,fiindca voi trimite materialul si banii,concomitent aproape,din Italia.Inteleg ca se accepta si manuscrisele redactate de mina,cu conditia sa fie citete,desigur.Astept un raspuns cind aveti timp la mail-ul amintit.Va multumesc si o zi cit mai frumoasa.

Scrie mesaj

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>