Publicare revistă « Publicarea de carte este misiunea noastră

Înfiinţare - Editare Reviste

Editura Sfântul Ierarh Nicolae înregistrează reviste (şcolare, în primul rând) cu cod ISSN şi le găzduieşte pe www.revistascolara.ro, în format electronic (pdf).
Toate revistele găzduite pe server fie au ISSN deja acordat, fie este acordat de Editură, în urma solicitării adresate Bibliotecii Naţionale a României.
Pentru publicarea revistei în format electronic, online, pe serverul Editurii, costul este de 160 lei pentru primul număr (când se rezervă spațiul pentru noul titlu), termenul de găzduire fiind nelimitat. Noile numere ale revistei sunt postate pentru un cost modic de 60 lei, termenul de găzduire fiind, și pentru ele, nelimitat.

Pentru revistele pe suport de hârtie, Editura Sfântul Nicolae oferă preţuri speciale de publicare şi o calitate înaltă. Costurile de publicare pentru reviste şi cărţi pot fi calculate cu ajutorul calculatorului de preţuri .Notiţe despre ISBN

Conceperea sistemului ISBN datează din anul 1965 şi se datorează distribuitorului englez W.H. Smith & Son Ltd şi Asociaţiei Editorilor din Marea Britanie. Din anul 1970, Numărul Standard Internaţional al Cărţii-ISBN a fost recunoscut internaţional ca un sistem de identificare în domeniul cărţii. Din anul 1989, sistemul de numerotare standardizată a cărţilor ISBN a fost introdus şi în România.